Русия свали 26 украински дрона, а в Киев гърмят експлозии

Европа

Русия свали 26 украински дрона, а в Киев гърмят експлозии

15085
на 06.08.2024
Русия свали 26 украински дрона, а в Киев гърмят експлозии
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Петима души бяха ранени, в това число и три деца при украински обстрел по руската Курска област, а противовъздушната отбрана там е свалила 26 украински дрона, предаде Ройтерс, като се позова на областния губернатор Алексей Смирнов.

препоръчано

В Белгородска област един човек е загинал, а осем са в болница при подобен обстрел през последното денонощие, съобщи на свой ред местният областен губернатор Вячеслав Гладков. Десет автомобила са изгорели в село Ясние, предаде ТАСС.

Най-малко пет експлозии се чуха късно снощи в украинската столица Киев, където прозвучаха сирените за въздушна тревога, предаде Ройтерс, като се позова на съобщение в "Телеграм" на местните власти.

Украинските части за противовъздушна отбрана са прехванали изстреляните към Киев руски ракети, отбелязва БТА.

Нови взривове са били чути около половин час след първоначалните експлозии.

Началникът на киевската военна администрация Сергий Попко съобщи, че по предварителни данни няма информация за жертви или щети.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ПИК TV: Депутатите приеха поправки в бюджета, препитват седем министри на редовния контрол в НС - НА ЖИВО ПИК TV: Депутатите приеха поправки в бюджета, препитват седем министри на редовния контрол в НС - НА ЖИВО
ново
Днес: 36
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК