Русия унищожила 29 чужди дронове, невлезли нощес на нейна територия

Европа

Русия унищожила 29 чужди дронове, невлезли нощес на нейна територия

14832
на 15.09.2024
Русия унищожила 29 чужди дронове, невлезли нощес на нейна територия
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Руските системи за противовъздушна отбрана (ПВО) унищожиха 29 безпилотни летателни апарата (БПЛА) над 7 региона през нощта. Това казаха от руското министерство на отбраната, цитирани от руски медии.

препоръчано

„Опитът на киевския режим за извършване на терористични атаки с БЛА срещу обекти на територията на Руската федерация е спрян от дежурни системи за ПВО, унищожени са 29 украински безпилотни летателни апарата.

Ведомството уточнява още, че 15 БПЛА са били свалени над територията на Брянска област, 5 над Курска област, 4 над Смоленска област, 2 над Орловска област, по 1 над Белгородска, Калужка и Ростовска области.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО) Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО)
ново
Днес: 111
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК