Руската армия проведе тестове на нова ракета в Казахстан

СВЕТЪТ ДНЕС

Руската армия проведе тестове на нова ракета в Казахстан

5674
на 26.11.2020
Руската армия проведе тестове на нова ракета в Казахстан
Автор:   ПИК

В Казахстан са били направени тестове на нова ракета за руската система за противоракетна отбрана. Това съобщи ТАСС, като се позовава на данни на Министерството на отбраната на Русия.

препоръчано

Според информацията, на полигона Сар-Шаган е било извършено изстрелването на ракетата под ръководството на Въздушно-космическите сили на Русия.

Командващият на Първа армия на противовъздушната и противоракетна отбрана със специално назначение генерал-лейтенант Андрей Демин е посочил, че системата на противоракетна отбрана „достоверно е потвърдила заложените характеристики”.

По думите му, предварително зададената цел е била поразена със зададената точност. Демин е определил като успешни изпълнените задачи от бойния разчет.

Превод и редакция: ПИК

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ астроложката Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Девите да не правят необмислени неща, Близнаците да не взимат крайни решения САМО В ПИК! Топ астроложката Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Девите да не правят необмислени неща, Близнаците да не взимат крайни решения
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Бившият мъж на Маги Сидерова сви семейно гнездо с вдовицата на Митко Лудия (ВИДЕО) САМО В ПИК TV: Бившият мъж на Маги Сидерова сви семейно гнездо с вдовицата на Митко Лудия (ВИДЕО)
ново
Днес: 43
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това