Руската фрегата "Адмирал Григорович" е влязла в Средиземно море

Европа

Руската фрегата "Адмирал Григорович" е влязла в Средиземно море

12372
на 26.09.2016
Руската фрегата Адмирал Григорович е влязла в Средиземно море
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

 Най-новата фрегата на руските военноморски сили „Адмирал Григорович“ в неделя сутринта е преминала през черноморските проливи и е влязла във водите на Средиземно море, пише „Взгляд“, цитиран от "Фокус".
Корабът ще посети Гърция. От 28 септември до 2 октомври той ще участва в честването дните на руския адмирал Фьодор Ушаков в рамките на ежегодния форум „Руска седмица на Йонийските острови“ в Гърция. 
„Адмирал Григорович“ е с изместимост от около 4000 тона, скорост 30 възела и 30-дневна автономност на плаването. Фрегатата е въоръжена с ракети „Калибър НК“, ракети „Щил-1“, 100-мм оръдия, зенитна артилерия и торпеда. 

препоръчано

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО) Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК