Руска порно актриса развенча голям мит за секс индустрията

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Руска порно актриса развенча голям мит за секс индустрията

79287
на 01.04.2020
Руска порно актриса развенча голям мит за секс индустрията
Автор:   ПИК

Ето каква сума достигна Jackpot Cards, най-високият джакпот на efbet.com (18+)

20-годишната порно актриса Виена Роуз (Vienna Rose) развенча мита, че от секс индустрията се забогатява. 

препоръчано

Според Виена доходите на актрисите във филмите за възрастни все повече намаляват. Тя смата, че причината за това е пренасищането на професията, заради което заплатите непрекъснато падат.

Роуз каза, че през август 2017 г., когато тя едва започвала кариерата си, й плащали 1000 долара на филм. Година по-късно заплатата паднала до 800 долара. Сега младата жена получава 500-600 долара за участие в порно лента. Освен това, ако актрисата не е знаменитост, тя участва в не повече от 4 филма на месец.

Роуз предупреждава, че много порно студиа примамват момичета в индустрията с измама. Например, изпращат съобщения в Инстаграм, в които предлагат да се преместят в Лос Анджелис и да печелят 10 хиляди долара на месец. Роуз смята, че подобни твърдения са неверни: самата тя получава от три до осем хиляди долара на месец, пише "Рамблер".

Освен това животът на актриса в порноиндустрията в Лос Анджелис не е толкова луксозен, колкото изглежда. Роуз казва, че след като се преместила в Ел Ей, тя живеела в двустаен апартамент, в който агентът й заселил и още десет начинаещи порно актриси.

Превод ПИК

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите
ПИК TV x
Соня Момчилова пред ПИК TV за закона за дезинформацията: Опасно е безогледно да се налага контрол и цензура. С каква експертиза министри и ДАНС ще преценяват кое е истина?! (ВИДЕО) Соня Момчилова пред ПИК TV за закона за дезинформацията: Опасно е безогледно да се налага контрол и цензура. С каква експертиза министри и ДАНС ще преценяват кое е истина?! (ВИДЕО)
ново
Днес: 111
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК