Руски депутат май прекали с водката! Предлага домашен арест за неверните съпрузи

ШАРЕН СВЯТ

Руски депутат май прекали с водката! Предлага домашен арест за неверните съпрузи

6513
на 28.06.2017
Руски депутат май прекали с водката! Предлага домашен арест за неверните съпрузи
Автор:   ПИК

Да бъдат забранени чрез закон мъжките изневери на законните съпруги! С подобна радикална законодателна инициатива излиза депутатът от Законодателното събрание на Ленинградска област Владимир Петров.

препоръчано

Като наказание за съпружеската измяна парламентаристът предлага неверните съпрузи да бъдат оставяни под домашен арест, съобщава "Лента.ру". Проблем пред идеята обаче е процедурата по събиране на информация за изневярата, както и самият процес по доказване на факта на изневяра. 

Петров обаче не се отказва и продължава да работи над детайлите на проекта.

Това не е първият екзотичен проект на Владимир Петров. В средата на май ленинградският парламентарист съобщи, че смята да предложи на Държавната Дума да създаде специален регистър на лицата, притежаващи свръхестествени способности. Попадналите в него ще могат да получават официален лиценз за работа като екстрасенси.

Превод: ПИК 

Сподели:
Бомба x
СЛАДКО ОТМЪЩЕНИЕ! Няколко начина да го накараш да съжалява, че вече не сте заедно СЛАДКО ОТМЪЩЕНИЕ! Няколко начина да го накараш да съжалява, че вече не сте заедно
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Бареков скочи на Манолова: Защо излъгахте и ми скрихте сигналите за корупция, които бяха първи? Радев ви каза - остава ви една вечер (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Бареков скочи на Манолова: Защо излъгахте и ми скрихте сигналите за корупция, които бяха първи? Радев ви каза - остава ви една вечер (ВИДЕО)
ново
Днес: 59
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това