Руски обстрел над 3 украински области, Киев атакува по въздух Севастопол и Белгород

СВЕТЪТ ДНЕС

Руски обстрел над 3 украински области, Киев атакува по въздух Севастопол и Белгород

37985
на 05.01.2024
Руски обстрел над 3 украински области, Киев атакува по въздух Севастопол и Белгород
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Руските системи за противовъздушна отбрана са свалили 10 въздушни цели над южния град Белгород, съобщи управителят на областта. Двама души са били ранени, нанесени са щети на жилищна сграда и на най-малко 30 автомобила. След атаката по града в събота, при която според руските власти бяха убити 25 души, в няколко общини край границата с Украйна е удължена зимната ваканция за учениците - до 7 януари.

препоръчано

Киев атакува от въздуха и команден пункт близо до пристанищния град Севастопол, при което, според руските власти, е ранен един човек.

След руските обстрели вчера в три области жертвите на украинска територия са най-малко четири.

Украйна запазва надеждата си, че скоро ще може да разчита на нова военна помощ от чужбина, заяви във вечерното си обръщение президентът Володимир Зеленски:

"Целият екип от наши дипломати, всички отговорни за комуникацията с партньорите, правят всичко възможно, за да осигурят доставката на допълнителни системи за противовъздушна отбрана и ракети за тях. Това е приоритет номер едно. Благодарен съм на всички наши партньори, които вече формират нови пакети в наша подкрепа."

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 4
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК