Руснаците посочиха идеалната заплата в евро

Европа

Руснаците посочиха идеалната заплата в евро

5301
на 11.06.2021
Руснаците посочиха идеалната заплата в евро
Автор:   ПИК

Руснаците посочиха размера на идеалната заплата, която би им позволила да се чувстват финансово независими. За оптимален месечен доход анкетираните са указали средната сума 75 000 рубли или около 850 евро. Това сочи представително допитване, чиито резултати бяха публикувани в петък.

препоръчано

В същото време едва 25% от запитаните руснаци са отговорили, че доходите им превишават необходимия социален минимум за преживяване, пише "Монитор".

Най-тревожна е тенденцията в малките градове и селата. Там едва 15 на сто са доволни от семейния си бюджет. В големите населени места този процент е 28.

Като необходим минимум респондентите са посочили сумата от 24 600 рубли или около 270 евро.

По-рано при друго представително проучване стана ясно, че всеки трети руснак не се интересува от политическите процеси в страната. Точният им процент е 27, като това е най-високият показател от 1990 г. досега.

Сподели:
Бомба x
6 признака, които показват, че с връзката ви е свършено 6 признака, които показват, че с връзката ви е свършено
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Столичен бохем посегна към богатството на Фатик - ето кой се кани да отведе до олтара наследницата на митичния крими бос САМО В ПИК TV: Столичен бохем посегна към богатството на Фатик - ето кой се кани да отведе до олтара наследницата на митичния крими бос
ново
Днес: 165
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това