Рууни под въпрос за мача с Ливърпул

СВЕТЪТ ДНЕС

Рууни под въпрос за мача с Ливърпул

3647
на 12.09.2015
Рууни под въпрос за мача с Ливърпул
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Капитанът на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни може да пропусне домакинския мач с Ливърпул от пети кръг на английското първенство тази вечер заради контузия в подколянното сухожилие, съобщава "Гардиън". Нападателят е изпитал болки по време на последната тренировка на отбора.
В резултат 29-годишният Рууни не е бил сред играчите, които вчера бяха настанени в хотел в Солфорд преди двубоя. Официално клубът не е дал никакво обяснение, но се знае, че днес предстоят нови медицински изследвания. Този сезон Рууни отбеляза 3 гола в 6 мача за Манчестър Юнайтед. Срещата от пети кръг ще се играе на стадион "Олд Трафорд" от 19:30 часа българско време.

препоръчано

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 67
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК