Ръководството на Българска банка за развитие дарява заплатите си

Животът днес

Ръководството на Българска банка за развитие дарява заплатите си

17709
на 07.04.2020
Ръководството на Българска банка за развитие дарява заплатите си
Автор:   ПИК

Съветът на директорите преди 10 дни взе решение - за периода на кризата всички средства, които ние получаваме като заплати, ще бъдат дарени за медицински заведения, за бърза помощ и за различни малки болници в страната. Това обяви на извънредна пресконференция изпълнителният директор на Българската банка за развитие Стоян Мавродиев.

препоръчано

Той уточни, че решението е валидно със задна дата - от началото на извънредното положение в страната.

Мавродиев определи като фалшива информацията, че заплатите им са повишавани или че получават възнаграждение и от дъщерните компании, в които участват.

“Ние работим “про боно” - не получаваме заплати в дъщерните компании и никога не сме получавали във всичките тези новосъздадени компании. Нищо не е променяно по начина, по който банката е функционирала и преди нас”, категоричен бе той.

"Хубаво е да се знае, за срока, в който има извънредно положение - аз и колегите ще работим "про боно", без да получаваме заплати със задна дата, от началото на извънредното положение", отбеляза още Стоян Мавродиев.

Сподели:
Бомба x
ИЗСЛЕДВАНЕ: Сексът с космати жени е неповторим ИЗСЛЕДВАНЕ: Сексът с космати жени е неповторим
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Борисов и кабинета подпомагат общините с 3.7 милиона лева: Действаме максимално бързо за справяне с щетите от наводненията (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV: Борисов и кабинета подпомагат общините с 3.7 милиона лева: Действаме максимално бързо за справяне с щетите от наводненията (ВИДЕО)
ново
Днес: 313
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това