Салах взе решение дали да се завърне в Ливърпул

Световен футбол

Салах взе решение дали да се завърне в Ливърпул

13558
преди 5 часа
Салах взе решение дали да се завърне в Ливърпул
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Нападателят на Ливърпул Мохамед Салах е взел решение да се завърне преждевременно при "мърсисайдци", твърдят местните медии в Египет.

препоръчано

Капитанът на "фараоните" ще бъде аут от гостуването на Мавритания от Купата на африканските нации, поради лошото състояние на терена, което е предпоставка за контузии.

Наставникът на Египет Хусам Хасан даде възможност на Салах сам да реши дали да се завърне в Ливърпул, ако желае, като нападателят е взел именно това решение.

Това ще е възможност за по-голяма почивка за звездата на Ливърпул, който вече може да се фокусира върху представянето с клубния отбор, писа "Гонг".

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - за Телците денят е благоприятен за създаване на семейство, за Лъвовете - за въздържане от изневери САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - за Телците денят е благоприятен за създаване на семейство, за Лъвовете - за въздържане от изневери
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: При ППДБ всичко е нула, но с 80 процента по-скъпа, каква завладяна държава, то няма какво да завладееш (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: При ППДБ всичко е нула, но с 80 процента по-скъпа, каква завладяна държава, то няма какво да завладееш (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 3
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК