Самолет в турбуленция над Турция, пострадаха 12 човека

Европа

Самолет в турбуленция над Турция, пострадаха 12 човека

15458
на 27.05.2024
Самолет в турбуленция над Турция, пострадаха 12 човека
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

12 човека - шестима пътници и шестима членове на екипажа на полет на авиокомпанията Qatar Airways, от Доха до Дъблин, са пострадали след турбуленция над Турция.

препоръчано

“Полет QR107 на Qatar Airways от Доха кацна безопасно по разписание на летище Дъблин малко преди 13 часа в неделя”, заяви операторът на летището пред Sky News.

“При кацането самолетът беше посрещнат от службите за спешна помощ, включително летищната полиция, пожарна и спасителна служба, тъй като общо 12 души на борда съобщиха за наранявания, след като самолетът преживя турбуленция по време на полет над Турция. Екипът на летище Дъблин продължава да оказва пълно съдействие на земята на пътниците и персонала на авиокомпанията”, допълни служителят.

свързани новини

По-рано тази седмица при друг инцидент британец загина по време на полет на Singapore Airlines, след силна турбуленция по време на пътуването Хийтроу-Сингапур, припомня "Скай нюз“, цитирани от Нова телевизия.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 5
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК