Самолет кацна принудително в Прищина заради птици

Балкани

Самолет кацна принудително в Прищина заради птици

7591
преди 4 часа
Самолет кацна принудително в Прищина заради птици
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Самолет беше принуден да се върне на летището в Прищина заради птици, които са влезли в двигателя на машината, съобщи БТА.

препоръчано

Самолетът е трябвало да лети по авиолинията Прищина-Хамбург в събота. Пътниците са преживяли страшен и опасен момент, предаде КосоваПрес. 

Един от пътниците, пожелал да остане анонимен, разказа пред агенцията, че са отпътували за Хамбург в 08:40 ч., но след 30 минути нещо не е било наред.

“Намирахме се някъде над планините на Албания, самолетът започна да се тресе, помислих, че ще се разбием, и затегнах много колана си. След 30-минутно пътуване се върнахме на летище Прищина“, разказа пътникът.

свързани новини

Пътниците са били застрашени от две птици, които влезли в двигателя на самолета. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последната неделя на септември: Везните да не си губят времето с излишни срещи, Скорпионът да не атакува чужди територии САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последната неделя на септември: Везните да не си губят времето с излишни срещи, Скорпионът да не атакува чужди територии
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 55
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК