Самолет на Кремъл кацна в Израел. "Хизбула" преустанови обстрелите

ГОРЕЩО

Самолет на Кремъл кацна в Израел. "Хизбула" преустанови обстрелите

48447
преди 4 часа
Самолет на Кремъл кацна в Израел. Хизбула преустанови обстрелите
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

"Самолет от авиопарка на администрацията на руския президент Владимир Путин кацна днес на израелското международно летище "Бен Гурион" (между Йерусалим и Тел Авив)", това предаде медията от Еврейската държава нюзру.

препоръчано

По данни на изданието Ту-214СР е кацнал днес в 13:30 часа (българско време). Приблизително час по-късно летателният апарат е поел за Москва.

"По време на полетите и престоя на Ту-214СР  действащата в Ливан проиранска групировка "Хизбула" не изстреля нито една ракета по израелска територия", добави нюзру.

Коментирайки случая друга медия от Еврейската държава – мигнюз, изрази следното предположение: Вероятно емисар на стопанина на Кремъл е предал на премиера на Държавата Израел - Бенямин Нетаняху руски план за регулиране на войните на Израел срещу действащата в палестинския анклав на брега на Средиземно море ивицата Газа терористична организация "Хамас" и в Ливан.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 24 октомври - Близнаците да не харчат без причина, Водолеите да не подписват финансови договори, защото може да си навредят САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 24 октомври - Близнаците да не харчат без причина, Водолеите да не подписват финансови договори, защото може да си навредят
ПИК TV x
ПИК TV! Гюнай Хюсмен с ГОРЕЩА ПРОГНОЗА: Българите разбраха по трудния начин, че трябва да гласуват - избирателната активност в неделя ще бъде по-висока (ВИДЕО) ПИК TV! Гюнай Хюсмен с ГОРЕЩА ПРОГНОЗА: Българите разбраха по трудния начин, че трябва да гласуват - избирателната активност в неделя ще бъде по-висока (ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК