Самолет на „Райънеър” в Барселона евакуиран заради подпалил се мобилен телефон

СВЕТЪТ ДНЕС

Самолет на „Райънеър” в Барселона евакуиран заради подпалил се мобилен телефон

8969
на 31.07.2018
Самолет на „Райънеър” в Барселона евакуиран заради подпалил се мобилен телефон
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Пасажери на авиокомпанията „Райънеър” напуснаха самолета на международното летище на Барселона поради подпалил се мобилен телефон, предаде ТАСС, цитирайки информация на превозвача, публикувана в „Туитър”.

препоръчано

Самолетът пътуваше за Ибиса. Според в. "Мундо депортиво" инцидентът се е случил в момент, когато пилотът се е готвел да започне маневри за излитане, съобщава БТА.

След запалването на електронното устройство е бил задействан извънредният протокол, предвиждащ евакуацията на намиращите се на борда с помощта на надуваем ръкав. Няма пострадали при инцидента.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за втория ден на октомври: Секс за жените Рак, за Рибите, а и за Телеца, който печели от търговия САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за втория ден на октомври: Секс за жените Рак, за Рибите, а и за Телеца, който печели от търговия
ПИК TV x
Доц. Борислав Цеков разкри пред ПИК TV кой трябва да води хорото след изборите и начерта мрачен сценарий: Ако пак няма редовното правителство, тогава... (ВИДЕО) Доц. Борислав Цеков разкри пред ПИК TV кой трябва "да води хорото" след изборите и начерта мрачен сценарий: Ако пак няма редовното правителство, тогава... (ВИДЕО)
ново
Днес: 25
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК