Самолет "Спартан" на ВВС изпълни донорска задача, прекара органи от София до Велико Търново

Животът днес

Самолет "Спартан" на ВВС изпълни донорска задача, прекара органи от София до Велико Търново

17673
на 19.03.2019
Самолет Спартан на ВВС изпълни донорска задача, прекара органи от София до Велико Търново
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Самолет „Спартан“ от 16-та транспортна авиогрупа Враждебна на Военновъздушните сили изпълни днес, 19 март, донорска задача. В 6,30 часа сутринта самолетът излетя от летище София за летище Горна Оряховица с медицински екип от ВМА – София на борда за органна трансплантация от МБАЛ – Велико Търново.

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

Осигуряването на въздушен транспорт за медицинския екип беше по искане на Министерството на здравеопазването и заповед на началника на отбраната.

Самолетът кацна обратно на летище София в 11,17 ч. днес след успешно изпълнена задача.

Екипажът на самолета беше в състав: командир майор Пламен Дончев, помощник-командир старши лейтенант Стилян Стоянов и борден инженер капитан Пламен Пехливанов.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите
ПИК TV x
Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО) Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО)
ново
Днес: 4
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК