Саморазправа по време на час: Мъж нахлу в училище в Радомир и изведе ученички

Крими

Саморазправа по време на час: Мъж нахлу в училище в Радомир и изведе ученички

27184
на 16.11.2023
Саморазправа по време на час: Мъж нахлу в училище в Радомир и изведе ученички
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Мъж нахлу в училище в Радомир и изведе ученички, съобщиха от полицията.

препоръчано

Сигналът за обидите и ругатните спрямо 15-годишната ѝ дъщеря и нейна съученичка, е подаден на 15 ноември от 37-годишната майка.

Мъж е влязъл в час по време на учебни занятия и извел момичета навън, за да изясни ситуация, за която бил уведомен от съпругата му, която продавала стоки на лавка срещу училището.

Децата са били обвинени, че не са заплатили закуски, което довело до грубото държание спрямо тях от 44-годишни я ѝ съпруг.

Установено е, че обвиненията към момичетата не отговарят на истината Разследването по случая продължава под надзора на прокуратурата.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за третия ден на октомври: Близнаците да избягват авантюри, Раците са в размисъл за брак, Девите да не си го и помислят, но да се отдадат на секс САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за третия ден на октомври: Близнаците да избягват авантюри, Раците са в размисъл за брак, Девите да не си го и помислят, но да се отдадат на секс
ПИК TV x
УНИКАЛНО ШОУ! Борисов разказа пред пълна зала култов виц за порно филм, надарени актьори и един отрицателен герой (ВИДЕО) УНИКАЛНО ШОУ! Борисов разказа пред пълна зала култов виц за порно филм, надарени актьори и един отрицателен герой (ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК