Само Бойко ще си тръгне от властта с бащината къща - без апартаменти, мерцедеси, тецове, гори и техноимпекси... Затова хората го обичат

Политика

Само Бойко ще си тръгне от властта с бащината къща - без апартаменти, мерцедеси, тецове, гори и техноимпекси... Затова хората го обичат

155780
на 29.03.2019
Само Бойко ще си тръгне от властта с бащината къща - без апартаменти, мерцедеси, тецове, гори и техноимпекси... Затова хората го обичат
Автор:   Данка РАДЕВА

Последвайте ни в Google News Showcase

Май Бойко Борисов единствен от цялата политическа класа ще излезе от властта, както влезе в нея - с бащината къща в Банкя.

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

Той не се обогати с апартаменти, джипове и мерцедеси, тецове, техноимпекси, декари и декари гори...

Дъщеря му не ползва охрана от НСО, не си купува ултраскъпи рокли от лъскавите бутици - като една президентша. Живее си скромно в Банкя, гледа си двете деца, притеснява се да кандидатства за каквато и да е работа, защото чакалите веднага ще й скочат...Зетят е кротко момче, никой дори не му е чувал името и не го е виждал. Не се натрапва, не посяга към постове и поръчки.

Сестрата работи като редова лекарка в обикновена болница, лекува бебета. Не парадира с брат си, не се е превърнала в "сив кардинал", не кадрува и не пробутва свои хора и роднини в управлението.

Няма панаири, жълти хроники, селски скандали около това семейство. "Обрани" хора, които се трудят и живеят с достойнство. Без привилегии и лукс.

И това не е култаджийско умиление, а обективно излагане на факти. 

Бойко не дойде с палатка, за да си тръгне с палат.

Костюмите му са по 300-400 лева от "Агресия", не от "Армани" или "Дзеня". 

Стандартът му на живот отговаря до стотинка на ресурсите - официалната заплата като премиер на България.

Срещу това никой не може да възрази, да каже копче. Ако можеха, досега щяха да са наизвадили стотици документи, нотариални актове, декларации, бордера от банкови транзакции, офшорки...Щяха да валят компромати не за пешките и офицерите, а за царя. 

Бойко си остана Бойко, момчето с филията от Банкя, което рита топката.

Готово винаги да помогне на всеки, да реши всеки проблем, да прати самолет за болния, да подаде ръка на слабия.

Снобите може да се надсмиват над този простоват образ, но огромната част от народа интуитивно усеща безкористността му. Затова три пъти поред го преизбират за премиер - безпрецедентно в историята на страната.

И пак ще го изберат, въпреки воя на глутниците, хейта из фейсбук и фалшивите новини.

В рамките на шегата ще си позволя да добавя, че Бойко си остана нормален, народен, защото няма жена до себе си. Да го изкушава, да ламти за материални придобивки. 

И Радев, и Лозан Панов, и Плевнелиев, и Цветанов са под чехъл. Парвенюшките им изблици са функция от еснафлъка и мераците на съпругите им.

Кофти без жена, още по-кофти: мъж на жена си...

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
Викат Бойко Рашков в комисията в парламента, която нищи ОПГ-то в Митниците! Хората на Слави: Това, което чухме от МВР, е скандално! Даваме договора с Боташ на българската прокуратура (ВИДЕО) Викат Бойко Рашков в комисията в парламента, която нищи ОПГ-то в Митниците! Хората на Слави: Това, което чухме от МВР, е скандално! Даваме договора с "Боташ" на българската прокуратура (ВИДЕО)
ново
Днес: 93
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК