Вход
София
Времето в София 2 o C

САМО В ПИК: Адска напаст в имението на Баневи в "Бояна" - арестуваният олигарх трепери за палата си в ареста

САМО В ПИК: Адска напаст в имението на Баневи в "Бояна" - арестуваният олигарх трепери за палата си в ареста

на 16.12.2018
415685
20
САМО В ПИК: Адска напаст в имението на Баневи в "Бояна" - арестуваният олигарх трепери за палата си в ареста
Автор: ПИК
16.12.2018
20
415685

Откакто Евгения и Николай Баневи бяха арестувани в Ница, а след това екстрадирани в България, огромното им имение в "Бояна" е без надзор. Скоро ще станата два месеца, откакто олигарсите не са стъпвали в къщата си. Припомняме, че милионерите бяха задържани на 26 октомври във Франция, а местните власти ги изпратиха към родината им на 6 декември. Баневи бяха арестувани за постоянно, като тепърва ще трябва да отговарят за 7 престъпления, сред които укриване на данъци, ръководене на организирана престъпна група и пране на пари.

АФЕРИ: Олигархът Банев финансирал БСП - ето колко пари признава, че им е дал

АФЕРИ: Олигархът Банев финансирал БСП - ето колко пари признава, че им е дал

Откъс от интервю на журналист от бТВ с олигарха Николай...

на 14.12.2018

Корпоративната резиденция, както Евгения Банева сама определя дома си, е заобиколена от иглолистна гора, част от Витошкия резерват. Дърветата обаче изисквали постоянни грижи, тъй като най-редовно ги нападали корояди, разкрива ПИК TV.

Опасните вредители представляват малки по размери бръмбари с дължина 1-9 мм. Характерна особеност за короядите е техния групов начин на живот, при който се формират т.нар. семейства със съответната система от ходове под кората или в дървесината, изгризана както от възрастните, така и от ларвите. По този начин се образуват дупчици, които прекъсват проводящите тъкани на дървото и в продължение на 1-2 месеца то изсъхва.

С иглолистната гора около къщата си Николай Банев особено се гордеел и пред гостите си често се изтъквал, че лично полага грижи за дърветата. Олигархът милеел за гората и в ареста не без основанение се притеснявал, че в негово отсъствие периодично атакуващите корояди може да съсипят любимите му борове.

Преди време обвиненият за изпирането на 1 млрд лева бизнесмен ласкаел сам себе си, че благодарение на навременната му намеса спасил гората си от унижощение. При поредното настъпление на вредителите, част от боровети били сериозно поразени. Банев привикал специалисти, които известно време обработвали дърветата със скъпи препарати, като в крайна сметка ги спасили.

Сподели:
свързани новини
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Николай Банев не пада по гръб, не били виновни за фалита на "Полимери" ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Николай Банев не пада по гръб, не били виновни за фалита на "Полимери"
"Крадеца вика дръжте крадеца това са скандали обвинения",...
на 13.12.2018
СУЕТНИК: Олигархът Банев си вапца брадата, ще гледа раираното небе боядисан (СНИМКИ) СУЕТНИК: Олигархът Банев си вапца брадата, ще гледа раираното небе боядисан (СНИМКИ)
Милионерът Николай Банев, когото амбициозната му родна...
на 13.12.2018
Напиши коментар »
(20)
1
....къса ми се сърцето !
2
Е.БАН РОШКО- Е.БАНИЯ LZ1RGD--- Росен Георгиев Димитров ЕГН 7309296664...Напиван и Е.бан от руски тираджии преди 8 години в Холандия(екип двама) ... София квЛозенец улКричим№3 вхВ ет4 ап32 .. тел...0877 58 38 45....0889 67 66 78 ..http://roshkovip.snimka.bg/
3
щото това е било преди двайсет години. Гаче други тогава са били сикаджии...
4
Ти разбираш от всичко. С познанията които имаш можеш да бъдеш президент на всички държави в света, а премиер на същите да бъде твоят приятел с мушамата. Улисан в семейство Радеви ти пропусна да си кажеш тежката дума и да приклещиш (ползвам твои думи) зам. държавният секретар на САЩ Джон Съливан. Преди два дни той се срещна с президента, премиера, а вероятно с тебе. Вместо да се занимаваш с Баневи искам да попилееш този кравар. Не може да продължават да ни управляват хората на бай Дончо. Съливан беше кратък: "Ние сме против Турски поток да минава през България" Очакваме българските пилоти да летят на нашите Ф-16". Моля те да изплющиш една статия с която да го попилееш този мръсник дето прави такива екзслузивни бомби. Не само аз, а и останалите милиони потребители на този сайт очакваме да кажеш, от къде трябва да минава Турският поток и какви самолети да купим за 3 млрд.лв. Цял народ сега само тебе гледа Heдялко. Без майтап, , така си е.
5
До авторът на постинг № 4. Уважаеми потребителю, радвам се , че има такива като теб, които милеят за държавата и правилно оценяват хора като мен. Между мен и г-н Съливан среща не е имало. Говорихме по телефона. Той ми каза, че е предал послание на г-н Борисов от президента Тръмп. Г-н Тръмп също бил кратък - " Или се отказваш от Турски поток, ила потъваш по закона "Магнитски" заедно с с твоите двама дебели приятели." При това положение заедно с премиерът сме на чакмак-сокак. Хайде, самолетите Ф-16 ще ги купим от САЩ, Цветанов пет-шест пъти ходи до там да урежда комисионите... на кой по колко и т.н. Но за Турски поток сърцето ме боли. Съжалявам да ти кажа, че тук съм безсилен, този дар ще бъде най вероятно за Ципрас. Вана ме да излизам от банята, пред компа съм гол наметнат с шлифера. В бързината съм закопчал шлифера с едното си мъдо за да не му се размяткват пешовете. Всичко това го правя заради уважението ми към теб и останалите потребители , разбира се.
6
"тъй като най-редовно ги нападали корояди", които може да отмъкнат нещо повече от заработеното! Справедливо е разтревожена главната куроядка! Но те тревогите кантар нямат. Днес държиш куротревогата в контрол и в двете си ръце, плюс трахея и зъби за контра, а от утре си с белезници и цялата тревога е без контрол отзад, без пазар за изборен резултат и чьорная БСП касичка денгов: "купиживотвгряхибезнаканазие"!
7
"тъй като най-редовно ги нападали корояди", които може да отмъкнат нещо повече от заработеното! Справедливо е разтревожена главната куроядка! Но те тревогите кантар нямат. Днес държиш куротревогата в контрол и в двете си ръце, плюс трахея и зъби за контра, а от утре си с белезници и цялата тревога е без контрол отзад, без пазар за изборен резултат и чьорная БСП касичка денгов: "купиживотвгряхибезнаканазие"!
8
В панделата Баневи са станали курояди.....
9
https://www.pornhub.com/view_video.php?viewkey=ph5ab891ee5f3ed
10
Заглавието на статията трябва да бъде "СКРЪБ В ПИК Десислава Радева смачка Пръдиалко Пръдиалков при Карбовски. Пик на колене: президентшата е приятна, интелигентна жена с нормално държание. Тъпните на ПИК се разпадат!" Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха, ДА!!!!!
11
Поредни спонсори на Нинова и Радев изгоряха! №10 се пени защото парите се конфискуват ежедневно! Бойко от Мароко е получил информация за пореден опит за финансиране на БСП и Радев с нарко пари, както обикновено! Няма спонсор на Биволицата и Страхливия Чехлю, който да не е престъпник!
12
НАПАСТТА Е В ЦЯЛА България от Лумпени Болшевики и Русофили! Тежко Ни!
13
отговор на коментар
визитката на ПИК и БЛИЦ пак се появи
14
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
15
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
16
Днеска имам две изпълнени едномесечни жълти рецепти за раково болен пациент, който тъкмо е починал, но смъртния акт не му е написан и за още един фиктивен, който е жив и здрав, от един мой колега и приятел от Онкологията "Йоан-Павел". Рецептата на умрелия е за оксиконтин, а на фиктивния да морфин софарма. Подарък за рождения ми ден да си е... м... До довечера ще свършат, поне оксиконтина. Ще почна с една помпа 200 мг. морфин .Не мисля да ги смесвам с нищо, освен с някой друг шот бърбън, разбира се. Налага се обаче да ги счукам оксиконтина в аптекарския хаван и да ги взимам с чаената лъжичка. Взех малко, колкото да съм в състояние да се нацеля. Я да видим................................................... Намерих вена. Така...................................... Ох, не мога да пиша, спаднал ми е малко толеранса.... Това кафе ли е.. Още е топло. Две капки бърбън... Супер. Напсувайте ме за честит рожден ден, ако предозирам поне да имам живи братчета.... Ох лягам..
17
ако ти е омръзнало да ти викат кюфте,пълничката,дебелата вземи си това ,гаратирам ще спреш да плюскаш като луда,ще остлабнеш без диети и упражнения http://bit.ly/2kqNpXz
18
Миличкият той!!!! Пуснете Банев да ходи да лови бръмбари в гората!!!!
19
ДОЙДЕ НА ВЛАСТ,ЗАЕДНО С ДПС,ТОГАВА ВЕДНАГА ВСИЧКИ ЗАДЪРЖАНИ ОЛИГАРСИ,КМЕТИЦИ И ДР.ИЗМЕТ,ВКЛЮЧИТЕЛНО НАПУСНАЛИТЕ СТРАНАТА ЩЕ СЕ ВЪРНАТ ПОД ЗАКРИЛАТА НА БСП.......СЛЕД 6 МЕСЕЦА ЩЕ ИМА МАСОВИ ПРОТЕСТИ И РЕВОЛЮЦИЯ,ПРИ КОЯТО БСП ЩЕ БЪДЕ ИЗГОНЕНА ОТ ВЛАСТТА ЗА ВИНАГИ,КАТО ВСИЧКИТЕ И КАДРИ ЩЕ СА В ЗАТВОРА ЗА ДЪЛГИ ГОДИНИ...ТАКА ЩЕ БЪДЕ ПОМНЕТЕ МИ ДУМАТА
20
Всички Олигарси да изгният зад решетките!!!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Смятате ли, че президентът Радев е поел определен ангажимент към изтребителя "Грипен" и сега лобира за него?
Общо гласували: 6999
архив

Пийнал мъж удря с юмрук по масата и се провиква: 
- Кой командва тук?! 
На вратата на стаята се показва жена му с точилка в ръка. Мъжът утихва и промърморва: 
- Скъпа, аз само попитах…

няма нови новини
Днес: 9
hot
най-четени новини в момента
сега
1309
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV! Родни милионери ужилиха Джино Бианкалата - риалити звездата изгоря с крупна сума за апартамент на Свети Влас
x
Внимание: Преборете безсънието с банан и канела
x