Вход
София
Времето в София 23 o C

САМО В ПИК: Александър Симов отговори на Харизанов: Десен елитарист, който живее в розови облаци!

САМО В ПИК: Александър Симов отговори на Харизанов: Десен елитарист, който живее в розови облаци!

на 13.03.2019
58727
28
САМО В ПИК: Александър Симов отговори на Харизанов: Десен елитарист, който живее в розови облаци!

Пореден инфарктен пленум предстои в редиците на БСП, на който ще се реши кой ще е водач на евролистата, но и кога, и дали въобще, червените ще се върнат в Народното събрание. За коментар потърсихме депутата от БСП Александър Симов, който коментира пред медията ни и горещата тема за опростените милиони на Главното мюфтийството, както и какво ще предприеме левицата по този казус. 

Интервю на Гергана Ингилизова

- Г-н Симов, кипи в момента темата с опростените пари на мюфтийството, но вас ви няма в парламента. Какво е отношението на БСП и няма ли да участвате в тези дебати между първо и второ четене на законопроекта?

- Предстои допълнително да се разберем какви точно да бъдат действията ни. Има възможност действията на парламента да бъдат дадени на Конституционен съд. Не изключвам възможността да предприемем това, тъй като има голям юридически проблем в тези решения.

Хора в парламента няма смисъл да плащаме специално за това, защото те не само, че няма да променят ситуацията, ами ще дадат допълнителна легитимност на взетите решения.

Питам обаче патриотчетата ще стоят ли в зала, когато се гласува отново, или ще излязат от парламента, за да покажат, че наистина искат да спрат едно абсолютно незаконно и неморално решение.

Слушах тези дни Валери Симеонов, който каза, че между Борисов и Доган имало сделка. Г-н Симеонов, от вас зависи да развалите тази сделка и да няма такава. И да им покажете, че един патриот ги дебне във всеки ъгъл и може да ги спре по всяко време.

Само, че имам чувството, че патриотите бяха вътре, за да подпечатат тази сделка, за която знаят и участват в нея.

Горещият картоф е в патриотите, защото БСП е извън парламента. Ние алармирахме за тази сделка, но те тогава не реагираха. Сега те трябва да покажат дали да са моралната висота, за да попречат на тази сделка.

- Политическите анализатори коментират, че правите политика на инат. Прокарва ли лидерката ви Корнелия Нинова такава политика?

- Политиката е нещо като процес, в което има разделение. Политиката, която в момента БСП провежда е всичко друго, но не и политика на инат. Напротив, БСП жертва собствения си политически интерес и на народните си представители, за да убеди обществото в правилността на своите тези. Под въпрос на тези избори е поставено не просто бъдещето на една политическа сила, а бъдещето на България и на демокрацията.

Разбирам опиянението на различни политически шамани и тяхната склонност от сутрин до вечер да говорят за БСП, но когато видиш, че едно мнозинство приема такива промени в Избирателния кодекс, които да му осигурят служебна победа, това не е просто примигване на светлинката или дефект в демократичното устройство на държавата, а ярък симптом за разкапване по върховете на държавата.

Ние трябваше да реагираме. А кога ще се върнем е ясно – поставили сме условия и сме заявили пътната си карта и останалото не е в нашите ръце. Имаме решение на националния съвет, което е взето с мнозинство и само той може да го преоцени и преобърне в зависимост от политическата ситуация.

- Преференциите обаче отпаднаха, няма ли в неделя на пленума да предложите връщане, за да може да защитавате политиката си?

- Ще направя по-крайна аналогия, за да видите как изглежда в реални термини. Да ме питате защо не се връщаме, след като са върнати промените, е като да ме питате защо не сядате да пиете с този изнасилвач, който се опита да изнасили една жена, но не успя и си живее вече кротко.

Беше направен опит за брутално изнасилване на демократичния процес и вие ми казвате, че БСП трябва да се примири с това, все едно не е било.

Но според мен е редно, когато видиш да се извършва едно престъпление, което е инквизиция, нямаш изходи и трябва да реагираш, за да събудиш сетивата на обществото. Оставаме верни на това и е важно тази тема да остане на дневен ред.

- Значи в следващите два месеца до изборите планирате да останете извън политическия живот, след като не участвате в реалните дебати в пленарна зала, така ли?

- Понеже забелязвам, че цитирате думите на един от политическите анализатори, ще го назова - Георги Харизанов, който беше казал, че БСП два месеца месеца преди изборите излиза от политиката. Съжалявам, но това е типичното разбиране на десен елитарист, който живее в розови облаци. Политиката в България отдавна не се изчерпва с парламента, а точно обратното. При това управление парламентът е една нищожна част от политиката, окупирана от хора със скъпи костюми. Истинската политика е да ходиш сред хората и това не е патетична фраза ала Горки, а реално осъзнаване затова, че интересът на тези навън, които стават все по-гневни е много по-важен отколкото политическия комфорт на гербери и патриоти, които сега се чудят как да си скрият коалицийката с ДПС.

Така че БСП реално е в политиката, която засяга защита на интересите на хората.

- Но в БСП има все повече гласове за това да се върнете в парламента, защото там реално може да защитавате тези интереси, как ще им отговорите?

- Има такива гласове, защото сме демократична партия и за това на пленума вероятно ще обсъдим отново това и тогава ще се вземе решение как продължаваме. При нас винаги има дискусия и никой не се страхува да си изкаже мнението си.

- 17 март ли е денят Х, в който ще стане ясно дали се връщате?

- Не, 17-и март е денят Х, в който ще стане ясно кой е водач на листата ни за евроизборите. Подозирам, че темата за парламента ще бъде някакво странично занимание, но може и изобщо да не стигнем до нея. Особено като имаме предвид, че темата за листата е много важна, както и политиката, която ще представим на българските граждани на европейските избори.

- От обиколките на Елена Йончева из страната става ясно, че тя е на първо място, а и самата тя се похвали, но пък други социалисти казват, че Станишев е водач...

- Няма как да ви кажа. Не зависи от мен. Ще има различни номинации и пленумът ще реши кой да бъде. Има няколко варианта и се надявам да изберем най-добрия.

Елена Йончева определено се радва на голяма подкрепа, разпознаваема е и хората искат да я видят като водач, но има и други имена. Не трябва да се предпоставя нещо, за да не излезе, че се опитвам да влияя медийно по някакъв начин. На пленума ще го изразя с гласа си.

- Проблемите в БСП с обвиняеми обаче продължават. Преди дни прокуратурата обвини в неправомерно присвояване на над 1 млн. лв. кметицата на Златица, която е от БСП, ще се отречете ли от нея?

Не съм запознат със случая и не знам кака е ситуацията. Ние в БСП обаче не сме морална прокуратура. Ако обвинението бъде доказано и стане ясно, че тя е виновна според съда, БСП не е имала колебание да не вдига политически чадър над подобни фигури.

За съжаление напоследък смятам, че прокуратурата се използва предизборно в такива ситуации. Пускат се активности срещу определени кметове, за да се демонстрира антикорупционен патос, пъ к после нищо не следва. Така че отказът ми да коментирам този случай, се дължи на колебание по отношение на тези обвинения, които трябва да бъдат доказани, за да не излезе, че са само политически мотивирани.

- Защо да са политически, след като има обвинения и срещу други кметове, не само на БСП, разследват е кметове на ГЕРБ?

- Винаги можеш да скриеш предизборни намерения, като удариш и друг кмет за пред публиката. Не се опитвам да обвинявам работата на прокурорите, която може да е честна и добра, но не трябва да се коментира, преди тези обвинения да бъдат доказани в съда.

В противен случай ще се окаже, че се заклеймяват предварително хора. Като например с председателя на БСП в Карабунар, който го изкараха, че ходил да краде камъни, а ситуацията се оказа различна.

Сподели:
Напиши коментар »
(28)
1
Влезте вие да гласувате против. Депутатите са избрани да работят в парламента.
2
Ще е ГОЛЯМО ШОУ при номинирането на червените тапири за евентуални евродепутати.След тези разкрития и зачестили арести на знакови фигури от олигархията, на всички начело с Импексова и дружката и по далавери - другарката Йончева им треперят трътките от страх, че може да са следващите поели към сливенския затвор.Със зъби и нокти ще се бият за челни места в червената листата за евроизборите осигуряваща им някакъв шанс за временна индулгенция и замитане на следите.
4
Който се е доближил до г-жа Лъжа Импексова, необратимо се е заразил с омраза към истината! Дори и Радев няма имунитет към г-жа Лъжа! Лъжовната епидемия придоби потресаващи размери, Кутев,Таско,Нинова,Радев,Белев и това е само върха на червено-зелената пирамида! Радев ги обединява защото е с Червено мислене и се надява "Зелените чорапчета" да му помогнат за един ПУЧ, по украинска рецепта!Йончева и Нинова се борят за европейски депутатски имунитет,алтернативата е Сливенския!
5
Отворковци, кажете какво значение има дали БСП са в парламента?То е ясно, че в ГЕРБ няма и един човек с мнение!
6
БОЙКО Борисов и ЛАУРА КЙОВЕШИ СА ЮМРУКА СРЕЩУ КУРУПЦИЯТА У НАС
7
ПЛЕНУМИ,КОНГРЕСИ, А И СИ ГОВОРИМ НА ДРУГАРЮ,ДРУГАРКЕ. А БЕ ВИЕ НЕНОРМАЛНИ ЛИ СТЕ ЗНАЕТЕ ЛИ КОГА УМРЯХА ТРАЙЧО КОСТОВ И ГЕОРГИ ДИМИТРОВ... ЗНАЕТЕ ЛИ ЧЕ СЕГА Е 2019год. И ПО СВЕТА ВЛАСТВАТ ТЕХНОЛОГИИТЕ И ПАЗАРНАТА ИКОНОМИКА... ЛЕВИ ДВИЖЕНИЯ ИМА САМО ПРИ ОБРАТНИТЕ И НА ЗАВОИТЕ.
8
Станишев-вън от евролистата!Ако го включите няма да гласувам за БСП
9
https://www.youtube.com/watch?v=mTRCsLxL-eM
10
Симчо-грапав език наврян в междубутието на КУРзанела.Шпакловчик N1.
11
А ти Симов си ляв елитарист - който тика България към една система отречена от света и в много държави ( демократични ) осъдена като престъпна - това е комунистическата система . Но какво се учудваме след като Сашка Симова е червен ТИКВО - ПИТЕК - чка
12
СИМОВ ОПРАВИ СИ ЛИГИТЕ КОГАТО ГОВОРИШ НА ПУБЛИЧНО МЕСТО И ТОГАВА ДАВАЙ АКЪЛ
13
Само бой на червените мобифони и техните пачаври!Тази идея дава ли Светлина за истинските мотиви? Ако се бе реализирала, дали щяха да пипнат Деса Еврото дори? За Ветко,Миню,Митю,Бенчо, Баневи,Прокопиеви и останалите спонсори дали нямаше да има освен ЧАДЪР и ордени за заслуга към БСП и Радев? Златев се очаква да бъде награден с орден от Радев за Българо-Съветската дружба между олигарсите!Ветко Арабаджиев е готвен от Радев за Консул в Париж, защото имал имоти и спонсорирал Нинова и Радев!
14
отговор на коментар
Да комунистите имат мнение само,че то винаги съвпада с мнението на Курнела. Защо ли,защото инако мислещите вече са изритани от всякъде.Принципа ако не си с мен си срещу мен действа с пълна сила.Така сте се скатали всички,че не смеете да кихнете,това е вашата бесепарска демокрация.
15
Гражданско движение ”БОЕЦ” иска от Министерски съвет, министъра на финансите и Парламента ДА ОПРОСТЯТ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА НА ВСИЧКИ ОБЩИНСКИ БОЛНИЦИ. ”В тях се лекуват милиони българи, персонала взима мизерни заплати, условията са потресаващи и според нас фалита и закриването на тези болници е въпрос от национално значение касаещ националната сигурност в сектор здравеопазване.”.............................Ето кои МАЛОУМНИ КОМУНЯГИ управляват България: Боко ТИКВАТА - БУДА, бивш член на БКП, стигнал до ротен командир, пожарникар НЕ ЗНАЕ ДОРИ БЪЛГАРСКИ.Цецка СТРУГАРКАТА, бивш секретар на БКП с фалшива диплома.НЕ ЗНАЕ ДОРИ БЪЛГАРСКИ.Цецо ПЪПЕША, завършил ПОМОЩНОТО УЧИЛИЩЕ във Вършец, ШОФЬОР, ФАТМАК и физкултурник.МАЛОУМЕН И НЕ ЗНАЕ ДОРИ БЪЛГАРСКИ.караВИЕТНАМчева, малоумно недоразумение НЕ ЗНАЕ ДОРИ И БЪЛГАРСКИ....ииииии....ГЕНЕРАЛ РАДЕВ, ЗАВЪРШИЛ С ОТЛИЧИЕ.Знае много добре ЧЕТИРИ ЕЗИКА.УЧЕН, ЕРУДИРАН, ИНТЕЛИГЕНТЕН......СЛЕДВА....хахахахахаха.....
16
Аве ,Саше , тъп ли си ,или се правиш на тъп БСП и демокрация,ти за канарчета ли ни вземаш.На кои хора защитавате интересите,на Курнела и Иленка.Едно само Ви признавам,че тъй хубаво ги омайвате, че когато се усетят е станало късно.И макар ,че два пъти се париха,някои са готови и сега да се опарят.През 2014 г Ви изкарваха от Парламента с автобуси,а за следващия път помислете за нещо по-сигурно,бронирано.
17
То не че и от дупетатите на гроб зависи нещо,единия ден приемат някое недоносче-законче,вдигне боко телефона като стане напечено и си сменят позицията
18
Е тука си прав ,Сашко, семейството на председателя на БСП не е крало павета,дори и жена му каза ,,ние не крадем само си ги взехме".Те са се ръководили от максимата ,,На всекиму според потребностите,на..............имали са нужда хората взели са си,а кмета няма друга работа тръгнал да ги снима.Аз друго си мисля,Саше,този кмет нарочно е оставил паветата за провокация,а понеже членовете на БСП са изключително съвестни са решили,че ако така се оставят безстопанствени някой може да ги открадне и затова са решили да ги приберат.
19
Гошо, ако не те е гнус, защо не изплющиш трите червени лъжливи и крадливи импексови курабии бе, или аз да го направя. Но да знаят, че цял месец ще сят прави, и ще серат като свамосвали.
20
Саше, кво ще го обсъждаш тоя. Искай му да си извади тескерето и е приключил!
21
Саше, кво ще го обсъждаш тоя. Искай му да си извади тескерето и е приключил!
22
Това плямпало освен да въздиша по лидерката си друго не знае. Задават му неудобен за бсп въпрос и какво - щели да проучатр, щели да решават, щели ... какво още и те не знаят. Много лесно е да плюе по всико що не е червено. Той трябва да разбере, че ако бсп вземе властта и отново се провали както винаги до сега с него, такива като него и с цялата им партия ще е свършено. Бързо забравя какво се случи със правителствата на Луканов, Станишев и Орешарски - изритани от властта.
23
Какъв " Елитарист" е този с двуметровата куфалница.Обикновен помиар, сто нива под бай Манго,който открадене 10 кила винкел за хляб! Този открадна хиляди тонове,над милион линейни метра спец.тръби,от" Напоителни системи" с което тотално е,ва мамата на изкуственото напояване ,включително т.н " капково напояване! Този е за " елитарен" ченгел! На кръст!
24
отговор на коментар
Агент Рудолф се показа и изказа.
25
Саше гледам те един такъв забележим - сега си безработен - ами излез на Графа и контролирай блейките да не се спъват вместо да лаеш по студията.Свърши нещо полезно.
26
Чудя се охлювчето Сашо в кои облаци лети? Колкото и старателно да криете кражбите и приватизацията от миналото, то си остава. Над 100 млрд. $ разграбени при фалита+пенсионният фонд; банковият фалит с участието на Румен Гечев. Вероятно много има да ни разкажат Румен Петков и В. Сидеров. Това не е важно за "народа", важно ти е личната облага, а тя ги прави милионери. К. Нинова разпредели ли с "народа" милионите от Техноимпекс, Булгартабак, Техноимпортекспорт и т.н. Като капак, рекорд на изнесени 24,500 млрд. Прави впечатление нивото на уникалния хаос по време на Тройната коалиция с премиер Станишев, финансов министър Пл.Орешарски по времето на 2-та мандата на Г. Първанов и председател на бюджетната комисия по това време Йордан Цонев. Изтичането на незаконните пари е с уникални размери 55-60 млрд. $. Днешна Б-я е понесла тази загуба заради своите "морални" управници и червените олигарси, които безскруполно, безотговорно и нагло я ограбваха. НЯКОЙ ДА ПОМНИ ПРОТЕСТИ! По това време е и икономическият възход на обвиняемата Е. Йончева: Сомалия, Сирия, студията на "Мосфилм", невъзвръщаемите кредити от КТБ и офшорка с Цв. Василев. Може да е грозничка милата, но нали се е въргаляла в чаршафите на Станишев, умело е присвоявала не полагащите й се пари на вложителите в КТБ. Щом "моралната" Нинова е поставила обв. Йончева в листите за евродепутати, то тя е стигнала върхът на наглостта. Думата "морал" така и не отговаря за комунистическата грабителски шайка. Свинар стана милионер, шофьорът от месокомбинат стана милионер(олигарх), както и вс.останали олигарси: Баневи, Прокопиев, Арабаджиева, Стайкова и мн.др. И ДНЕС ИМАТЕ НАГЛОСТТА ДА ПИТАТЕ ЗАЩО ПЕНСИИТЕ СА НИСКИ (забравихте ли, бяха 3$)? ПИТАМ, КЪДЕ БЯХТЕ ПО ТОВА ВРЕМЕ? ПРОТЕСТИРАХТЕ ЛИ? Не е ли наглост ББ да бъде отговорен вместо тях. Колко мн.направи ББ, обнови София, увеличение на пенсии, заплати и т.н. ПИТАМ, НЯКОЙ КАЗА ЛИ "БЛАГОДАРЯ". НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО!!! НАПРАВИ БЛЕСТЯЩО ЕВРОПРЕДСЕДАТЕЛСТВО. Отново няма "БЛАГОДАРЯ"! Кога съм вярвала, че лидерите на мощните държави ще бъдат в България? Чудя се, дали въобще българският народ умее да благодари за нещо? ВЕРОЯТНО БЛАГОДАРНОСТТА Е ЗА ТЕЗИ, КОИТО ОГРАБИХА ДЪРЖАВАТА И ТРУДЪТ ВИ, ВМЕСТО ДА БЪДАТ НАКАЗАНИ И ДА ОТГОВАРЯТ ПРЕД НАРОДА? ВЕРОЯТНО и охраната на Доган е добре да плащаме? Купихме му сарафите, подарихме му ТЕЦ ВАРНА на безценица. Всички в БКП/БСП унаправихме милионери. ПРОТЕСТИ ПРЕД ПОЗИТАНО НЯМА! Съзнавам, че СОЦА е притъпил развитието на умствените ви способности, но е време да се осъзнаете. Развитието на държавите напредва бързо. Време е да слезнете от банановите дървета и да започнете да бъдете трезвомислещи. Ако за всичко сте черногледи и не виждате и хубавата страна на нещата, РАНО ИЛИ КЪСНО ТОЗИ НАРОД Е ОБРЕЧЕН НА ИЗЧЕЗВАНЕ. ИСТОРИЯТА ТРЯБВА ДА СЕ НАПОМНЯ, ДА НЕ СЕ ЗАБРАВЯ, ЗА ДА НЕ СЕ ПОВТОРИ!!! ЧОВЕШКО Е ДА НЕ ГРЕШИ, НО ПОВТАРЯМЕ НА ГРЕШКИ Е РАВНОСИЛНО НА ДЕБИЛНОСТ. Осъзнаете факта, че популизмът, лъжите, фалшифициране на истината, това е запазен патент на комунистите. НЯКОЙ ДА ПОМНИ ИЗЛЯЗОХА ЛИ С ИСТИНАТА ЗА ФАЛИТА И РАЗГРАБВАНЕТО НА Б-Я? НЕ! ПОНЕ АЗ НЕ ПОМНЯ! А ВИЕ!!! НЯМА И ДА СЕ СЛУЧИ! ВЕДНЪЖ ДОКОПАТ ЛИ СЕ ДО ХАЗНАТА, КОЯТО ББ Е ПОНАПЪЛНИЛ, ЩЕ ВИ ПИТАМ ДАЛИ НАРОДЪТ ЩЕ ГО УСЕТИ. СЛЕД ТОВА И ВИЕ ЩЕ ОСЪЗНАЕРЕ ГРЕШКАТА СИ, НО КЪСНО... Като пример е Великобританският БРЕКЗИТ . Усетиха грешката си, но с ЕС нямаш право на много избори. Но Великобритания е богата държава и ще се пазарят. А ние кои сме? Едната гордост не ни помага. КОМУНИСТИТЕ ТРЯБВА ДА ПОНЕСАТ ОТГОВОРНОСР ЗА РАЗГРАБЕНА Б-Я. НАКАЗАНИЕТО ИМ Е В НАШИТЕ РЪЦЕ ПРЕЗ МАЙ. БКП/БСП НЕ Е АЛТЕРНАТИВА ЗА Б-Я! Те са злото за Б-я. Партия, наричаща се социалисти, но била 140-годишна и с комунистическа идеология, това е фарст. Европейските социалисти са морални, желаещи развитието на държавите си, затова се развиват и вървят напред. А ние сме се затънали, като магаре на мост. Всяка партия допуска грешки, но в моментът Б-я е тръгнала към възход. НЯКОЙ ПОИНТЕРЕСУВА ЛИ СЕ КАКЪВ ДЪЛГ НИ ЗАВЕЩА ЖИВКОВ? Едва сега е изплатен изцяло от ГЕРБ. НЕ МИСЛИТЕ ЛИ, ЧЕ ИЗИСКВАНИЯТА ВИ КЪМ УПРАВЛЯВАЩАТА ПАРТИЯ Е В ПОВЕЧЕ ОТКОЛКОТО МОГАТ ДА ДАДАТ? ЗАЩО НЯМАХТЕ ТЕЗИ ВИСОКИ ИЗИСКВАНИЯ КЪМ ТЕЗИ, КОИТО ВИ ОГРАБИХА. НА ЛУНАТА ЛИ БЯХТЕ ПО ТОВА ВРЕМЕ? НОРМАЛНО ЛИ Е ТЕЗИ, КОИТО НИ РАЗГРАБИХА, ДА ИЗДИГАМЕ НА ПИЕДЕСТАЛ, А ВСИЧКО ДА ИСКАМЕ САМО ОТ ЕДНА ЕДИНСТВЕНА ПАРТИЯ. КАКВО ВИ ДАДЕ КОМУНИЗМЪТ? КАКВО ВИ ДАДЕ ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ ОСВЕН, ЧЕ ВИ ОПРАВИХА ЗА 800 ДНИ. Но истината е, че те станаха милионери, А ВИЕ? ВРЕМЕ Е ДА ПОМИСЛИМ ПРАВИЛНО И ДА ОСТАВИМ ЕДНА ЕВРОПЕЙСКА Б-Я НА ПОКОЛЕНИЯТА НИ, КОИТО ИСКРЕНО ДА СЕ ГОРДЕЯТ С ПРЕДЦИТЕ СИ, А НЕ ДА ИМ ЗАВЕЩАЕМ ЗАЛЯЗВАЩА Б-Я! ГОТОВИ ЛИ СМЕ ЗА ЕВРОПЕЙСКА Б-Я?
27
ГРАБИТЕЛСКАТА ПАРТИЯ БЕЗ МОРАЛ, КОЯТО В МОМЕНТА Е ИЗВЪН ПАРЛАМЕНТА, НЯМА ПРАВО ДА ПОСТАВЯ УСЛОВИЯ И ДА ИЗВИВА РЪЦЕТЕ НА ЗАКОННО ИЗБРАНОТО УПРАВЛЕНИЕ. ДАЛИ ВИ ХАРЕСВА ИЛИ НЕ, ТЕ СА ИЗБРАНИ ОТ НАРОДА. А ВИЕ ИЗПОЛЗВАТЕ НЕВЕЖЕСТВОТО С ПРИТЪПЕНИ МОЗЪЧНИ КЛЕТКИ ОТ СОЦА ДА СЕ ДОМОГНЕТЕ ДО ВЛАСТТС ПО НАЙ-НЕЗАКОННИЯТ И НЕПОЧТЕН НАЧИН ОТ ЗАДНИЯТ ВХОД. В тази партия сте знайни и незнайни войни. Агенти на ДС, милионери от разграбването и приватизацията на Б-я, търговци на валута, незаконни милионери от КТБ, финансиращи ви олигарси, надмощие коя с кой любовник е и как да ги набута на по-добре платена и безотговорна службица, защо пък не като евродепутат. Шофьори, семинари и какви ли не направихте милионери С НАШИТЕ ПАРИ. С ПАРИТЕ НА СЪЩИЯТ ТОЗИ "НАРОД", С КОГОТО ЗЛОУПОТРЕБЯВАТЕ И ДНЕС ИЗПОЛЗВАТЕ ЗА ПЪКЛЕНИТЕ СИ ПЛАНОВЕ И ЛИЧНО ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАНЕ. ПАРТИЯ БЕЗ МОРАЛ И ДОСТОЙНСТВО, С ЛИДЕР ХАМЕЛЕОН. То са пълзящи охлюви, рогоносци и каква ли не сбирщина. ВИЕ НЯМАТЕ МОРАЛНОТО ПРАВО ДА УПРАВЛЯВАТЕ Б-Я! ВИЕ ИЗПОЛЗВАХТЕ ПРАВОТО СИ ЗА ЛИЧНИ ГРАБИТЕЛСКИ ЦЕЛИ. Днес светът се развива бързо, а вие сте в застой с мисленето и действията си. ВИЕ ИЗПОЛЗВАТЕ ВСЯКАКВИ БЕЗСКРУПОЛНИ СРЕДСТВА И НАРОДЪТ ЗА ЛИЧНИТЕ СИ ОБЛАГИ. ВЪРНЕТЕ ЗАГРАБЕНИТЕ ФИНАНСОВИ СРЕДСТВА НА НАРОДА! ВЪРНЕТЕ ЗАЕМЪТ ОТ ЛИБИЯ. КОГАТО МИСЛЕНЕТО И ДЕЙСТВИЯТА ВИ БЪДАТ ЕВРОПЕЙСКИ, ЕДВА ТОГАВА ЩЕ ИМАТЕ МОРАЛНОТО ПРАВО ДА ИЗИСКВАТЕ ОТ НАРОДЪТ ПРАВОТО ВИ НА У-НИЕ. ЗАСЕГА ЛИЧНИТЕ ВИ АМБИЦИИ ЗА ВЛАСТ СА ПРЕЗ ЗАДНАТА ВРАТА С ЦЕЛ ДОМОГВАНЕ И НОВО РАЗГРАБВАНЕ НА НАРОДА. ПРОЗРАЧНИ СТЕ !!!
28
Тази пу--- не прави интервю, а заема позиция на политически опонент на интервюирания и се мъчи да го убеждава в противното на неговото мнение. Така се правят на велики...агитпроччици, но им е малка оная работа. Има още много килограми сол да лижат.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кого ще подкрепите за кмет на София?
Общо гласували: 11450
архив

Служител закъснява за работа. В коридора го среща шефът и го мъмри: - Закъснявате вече цели два часа. Имате ли някакво оправдание? - Да, ще ставам баща! - О, честито! А кога? - След девет месеца…

 

няма нови новини
Днес: 188
hot
най-четени новини в момента
сега
3711
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Волен Сидеров и "Атака" на протест пред президентството заради черната кампания срещу България (ОБНОВЕНА)
x
Под знака на тези 6 зодии се раждат перфектните лидери
x