САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да бъдат по-мълчаливи, Везните да очакват проблеми на работното място

Животът днес

САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да бъдат по-мълчаливи, Везните да очакват проблеми на работното място

80024
на 25.08.2024
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да бъдат по-мълчаливи, Везните да очакват проблеми на работното място
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

ОВЕН

препоръчано

 

Днес сте изпълнени с енергия, но не бива да сте прекалено дейни. И без това ви липсва желание за работа. В състояние сте сами да си създадете проблеми, само защото се чудите как да отмените срещите и разговорите, които сте насрочили за този ден. Възможни са грешки, ако се занимавате с преподавателска дейност и не сте подготвени  особено при ретроградния Меркурий.

 

ТЕЛЕЦ

 

Ще се издигнете на важна професионална позиция и може да поставите ново начало в работата си, ако прецените че няма да си навредите. Не бъдете прибързани. Меркурий е ретрограден. Няма да успеете да разрешите лесно проблеми свързани с финансовите ви планове и намерения. Не търсете потвърждение на правилността в своите действия.

 

БЛИЗНАЦИ

 

Колкото и да ви иска да си кажете мнението, бъдете тактични, мълчаливи и отговорни по отношение на служебните си задачи. Не очаквайте бързо и лесно разрешаване на финансови проблеми. Спорни отношения с ваш бивш делови партньор изискват намесата на правосъдието, за да си върнете вложените пари при ретроградния Меркурий.

 

РАК

 

Радвате се на успех на работното място, постигате целите си, завършвате служебните си задачи и будите възхитата на вашите колеги. В материално отношение не очаквайте промени. При необходимост проведете делови разговор, който е успешен. Вечерта са възможни проблеми с близък човек  особено при ретроградния Меркурий.

 

ЛЪВ

 

Ще се появят неочаквани препятствия, породени от странични фактори, които не бива да ви притесняват. Имате възможност да се справите с всичко, което сте набелязали за деня. Работете търпеливо и съсредоточено.  Не разчитайте на помощ отстрани и не се включвайте в конфликти при ретроградния Меркурий.

 

ДЕВА

 

Днес сте в изгодна позиция, която е редно да използвате. Промените са във ваша полза, независимо че някои завистници се опитват да ви попречат да ги предприемете, но това не зависи от тях, а само от вас. Имате съдбовна подкрепят в желанието си да постигнете целите си не само за деня, а и до края на годината. Меркурий е ретрограден.

 

ВЕЗНИ

 

Денят е подходящ за взимане на важни решения. Проведете задълбочени разговори с вашите колеги и подчинени във връзка с бъдещите ви планове. Не забравяйте да сте практични. Очертават се проблеми на работното място, свързани с нечия немарливост. Очаквайте информация за финансови постъпления. Заемете се със служебните си задачи и успехът няма да закъснее въпреки ретроградното движение на Меркурий.

 

СКОРПИОН

 

Предстои ви ден на спокойна работа, без напрежение и в разбирателство с вашите колеги. Ако сте инатливи и заядливи сте в състояние да съсипете настроението на колегите си и да провалите деня си. Вечерта предлага възможност за стабилизиране на деловите и личните отношения дори и при ретроградния Меркурий.

 

СТРЕЛЕЦ

 

Денят е неблагоприятен за вас. Не се правете на компетентни при липса на знания, а приемете мнението на околните, за да не предизвикате агресия в деловите си партньори и да не се злепоставите. Срещите и разговорите са успешни. Не ги отлагайте, ако са уговорени предварително, защото ще създадете неприятно впечатление  при ретроградното движение на Меркурий.

КОЗИРОГ

 

Сложете в ред документацията на фирмата си, за да сте готови през следващия месец за неочаквани проверки. Добра новина и изгодно предложение ще ви донесат приходи. Имате шанс за неочакван успех и благоприятно разрешаване на лични проблеми. Деловите разговори са успешни. Предложенията за доходи са примамливи, но ги обмислете добре при ретроградния Меркурий.

ВОДОЛЕЙ

 

Днес сте притеснени, но ще се представите блестящо в поредната си изява на работното място. Предстои ви успешен ден, свързан с  вашите професионални цели. Завършете започнатата работа и без колебание се заемете с подготовката на новите си задачи. Справяте се без усилия, но ядовете в дома ви са причина да работите по-бавно от обичайното при ретроградното движение на Меркурий.

 

РИБИ

 

Меркурий е ретрограден. Проведете разговор с финансист, който да ви даде насоки за личната ви стабилност, ако имате намерение да инвестирате, но не сте убедени, че постъпване правилно. Очаквайте предложение за допълнителна работа по впечатляващ проект, който е добре да приемете. На работното място със спокойствие сте в състояние да отхвърлите много работа.

 

 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
Доц. Стойчев с ТОП АНАЛИЗ пред ПИК TV: Иде вяла и скучна кампания. Компромати и скандали ще има само при... (ВИДЕО) Доц. Стойчев с ТОП АНАЛИЗ пред ПИК TV: Иде вяла и скучна кампания. Компромати и скандали ще има само при... (ВИДЕО)
ново
Днес: 95
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК