Вход
София
Времето в София 10 o C

САМО В ПИК: Ангел Джамбазки: Ако гласувате за Слави, може после да се срамувате, както стана с Царя!

САМО В ПИК: Ангел Джамбазки: Ако гласувате за Слави, може после да се срамувате, както стана с Царя!

на 09.08.2019
390691
77
САМО В ПИК: Ангел Джамбазки: Ако гласувате за Слави, може после да се срамувате, както стана с Царя!
Автор: Симо Русев
09.08.2019
77
390691

Евродепутатът и зам.-председател на ВМРО Ангел Джамбазки коментира поред ПИК къде и как ще се позиционират патриотичните формации за предстоящия местен вот, особено в София. Войводата разкри възможни ли са коалиции с ГЕРБ, с ДПС, БСП и ДПС, какъв е случаят „Волен Сидеров“ и защо е общата подкрепа на неговата партия и НФСБ за Славчо Атанасов в Пловдив.

"Галерия": Доган и Георги Гергов зад партията на Слави

"Галерия": Доган и Георги Гергов зад партията на Слави

Почетният председател на ДПС Ахмед Доган и пловдивският...

на 07.08.2019

Джамбазки предупреди, че ако хората гласуват за Слави Трифонов, може да се срамуват, както това се случи, след като подкрепиха Царя.  

- Г-н Джамбазки, предстоят важните местни избори. Как се развиват процесите в патриотичния формат, имате ли вече номинации и категорично ясни кандидатури, наясно ли сте доколко ще си сътрудничите с ГЕРБ или други политически формации?

- Текат разговори в момента между нас и наши съмишленици. Има общини и области, в които ВМРО ще издигне конкретни свои кандидатури, разбира се. Има такива, в които разговорите продължават с цел по-голямо обединение за отговорно представяне. Говорим предимно във формата „Обединени патриоти“, по-скоро с НФСБ, доколкото мога да си го представя. Не сме приключили разговорите си с други десноцентристки формации за София, например. Има доста номинации, покани и предложения. Всички са предимно в дясно от центъра. Идеята е да сме полезни на гражданите и да има отборен резултат. В другите големи градове също текат такива разговори.

Моята прогноза е, тъй като този месец е малко по-отпускарски, че по-тесните разговори ще започнат в последната му седмица или в началото на септември. Тогава и ще започне съществената подготовка за местните избори. Без да обобщавам, очакванията на ВМРО са за добро представяне в редица общини.

- Категорично и на идейна основа имате ли яснота доколко можете да си позволите да си партнирате и да се позиционирате встрани от дясното по отношение на този вот?

- По отношение на останалите партньори най-логично е да ги търсим в рамките на „Обединени патриоти“, тъй като в тази коалиция ние имаме политически съмишленици. Ние до голяма степен мислим еднакво, въпреки че има и определени различия по някои въпроси. Но най-логичният разговор, когато си в партньорство, е с „Обединени патриоти“.

Следващият по логика разговор е с нашите партньори от управлението. След като участваш в ГЕРБ в управлението на национално ниво, нормално и логично е да се опитваш да провеждаш тези политики и на местно ниво. Това означава, че много вероятно ще бъдат проведени разговори и за определени населени места.

Възможно е обаче да има населени места, където с ГЕРБ ще се явим опоненти. В това няма нищо неочаквано и нищо лошо. Но това е следващата опция за разговори. Оттук нататък разумните разговори могат да се водят с политически формации, които определят себе си като десноцентристки и патриотични.

За нас единствената абсолютно неприемлива, забранена е точната дума, и невъзможна коалиция и работа е с етнически партии, били те цигански, били те някакви други. С ДПС, с обслужващите турските интереси ДОСТ и другите подобни, не им помня имената – категорично не. Това за нас е невъзможен разговор.

- А БСП на Корнелия Нинова?

- БСП и левите са по-скоро далечен разговор, който според мен няма как да се случи, тъй като имаме малко допирни точки. Много малко вероятно е.

- Отлюспената „Атака“ и Волен Сидеров влизат ли сметките ви?

- Това е въпрос към него. Ако той има желание за разговори и да се явява на местните избори някъде, трябва да прецени какво иска да прави и как да го прави. Решението да бъдат изключени трима народни представители от групата в Народното събрание е решение на групата и причините за него, както знаете, са защото тези народни представители не се явяваха на работа и имаха безотговорно отношение по отношение политиката и това какво се гласува от групата. Така че пак по-скоро колегите от парламентарната група могат да изразят отношение, защото се познават повече. Мисля, че „Атака“ се самоизключи по някакви свои причини, които нито зная, нито бих анализирал.

- Случаят със Славчо Атанасов в Пловдив – ВМРО и НФСБ заедно, в контекста на казаното от вас за патриотичното обединение ли да четем?

- Славчо Атанасов беше успешен кмет на Пловдив. Да, разбира се, може да има забележки към неговото кметуване, но той така или иначе два пъти се явява на избори. След това два пъти губи с по 1000 гласа. Аз, лично, имам съмнения за начина, по който загуби 1000 гласа и първия, и втория път. Славчо Атанасов може да бъде добър кмет на Пловдив и мисля, че ще бъде добър кмет на Пловдив. Доколкото ми е известно от разговорите на местните структури, те продължават да водят разговори за участие на местните кметски избори в Пловдив.

Мое мнение е, че г-н Атанасов би бил успешна кандидатура в патриотичен формат, който е основан около политически реалности.

- Актуална дъвка е обявеният, но нереализиран, политически проект на шоумена Слави Трифонов. Имате ли готовност да се сблъскате с него на местно ниво?

- Ние нямаме никакво притеснение да бъдем опонент на която и да е политическа сила, но когато обсъждаме някакво неслучило се събитие, рискуваме да стигнем до изводи, които не са полезни за политиката.

Ако се случи такъв политически проект и ако той се яви на местните избори под някаква форма, със своя платформа, най-вероятно ще трябва да влезем в политическата битка. Нямаме притеснение да влезем в политическа битка с когото и да било. Така че, ако тази бъдеща хипопетична партия реши да се яви на местнитие избори и представи някаква платформа, ще се срещнем.

Предполагам, че няма да я кръстят „Няма такава платформа“ и „няма такива кандидати“. Но пък е възможно.

В края на краищата българските граждани имат своето суверенно право да избират, но когато избират, те трябва да знаят, че всеки избор, освен гласуване, е отговорност за това.

И ще напомня нещо, без да правя каквито и да е аналогии. Помните, 2001 година българските граждани масово гласуваха за политическия проект, наречен „Национално движение Симеон Втори“. Той спечели огромна подкрепа. Дори можеше да управлява, според мен, самостоятелно, но беше направена политическа подмяна. Както и да е.

Само няколко месеца по-късно социологическите сондажи показваха, че гражданите, които си признават, че са гласували за Симеон, са десетина процента. Затова хората трябва да внимават, ако гласуват за Слави, да не се срамуват после.

И да не се налага да избягват отговора на въпроса за кого са гласували. Не бих искал да гадая и да съм врачка. Ако има такъв политически субект, тогава може да го обсъждаме.

Сподели:
свързани новини
Водещият от БНТ Георги Ангелов гневно: Слави Трифонов е обикновен селски лизач на мафиотски за.ници! Водещият от БНТ Георги Ангелов гневно: Слави Трифонов е обикновен селски лизач на мафиотски за.ници!
Социалните мрежи прегряха от негодувание и омерзение след...
на 08.08.2019
Напиши коментар »
(77)
1
Във връзка с африканската чума някой да е чул какви "европейски мерки" са предприети в Румъния за ликвидиране на техния съответен бранш ? Нали оттам идва болестта? Моля, ако някой е чул за такива мерки да се обади, защото въпреки положените усилия не успях да разбера има ли такова нещо.
2
Както стана и с Вас.
3
А ако гласувате за бившите патриоти, гласувате за Шайката.
4
То пък щото някой с теб се гордее ?! И ти само празни приказки ръсиш , и ти без гръб си на никъде , и новия ти "колега" на еврохранилка Слабаков и той.... И аман от артисти и лузери безродни !
5
защо си смени позицията за Kрим и защо не си признае че е роден да bъде кypва
6
има ли право така да говори за царя? Много на високо се взема напоследък.
7
Гласувайте за Славиту и духайте после ...
8
Zashtoto nasheto semeistvo pak se sramuvame oshte,che glasuvahme za teb DJAMBA,goliam mentar izleze,a tolkova raboti ni obeshta,sega sme tvardo za SLAVI!!!!pREVAZHOJDA TE!!
9
ЛИКУВАЙТЕ! АТАКА УМРЯ! НА ИЗБОРИТЕ ПРЕДИ 2 МЕСЕЦА ГИ ПРЕБИ И ИВАНЧЕВА ОТ ЗАТВОРА! САЙДЕРА Е ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУП И ВЕЧЕ НЯМА ИЗБИРАТЕЛИ СЛЕД ПРЕГРЪДКАТА МУ С ГЕРБ
10
Що пък с царя? От какво да ни е срам, че сме гласували за царя? Тогава бяхме на 38 мо място по свобода на словото, а сега сме на 119 то! Икономиката ни растеше с повече от 6% годишно, а сега няма и 3%! При царя бяхме около 8 милиона, сега сме под 7 милиона! НДСВ не се беше сраснало с държавата, както сега е ГЕРБ! За 8 години във властта царя открадна в пъти по-малко от колкото откраднаха ГЕРБ за 9 години власт! А ,да, косвено може и да ни е срам, защото от царя тръгна възхода на мутрата Борисов!
11
Абсолютно е прав човека. Аман от псевдо месии !!
12
Егати евродепутатите.
13
По принцип може да е прав, ама някой друг човек, а не точно тоя! Да не забравяме, че ако не беше "месията" Бареков , тоя намаше да помирише европарламент!
14
Ти пък "юначе" на думи , какво помниш от Царя , та и него цопна в ненужните ти умувания ?
15
А вие какво направихте ? Забравихте за обещанията, а сега от яката софра се дървите. Вие какви сте???...
16
Аз пък не се срамувам ,че гласувах за царя!
17
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
18
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
19
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
20
ТОЙ ИЗЛЪГА СВОИТЕ ИЗБИРАТЕЛИ И ПО-ТОЧНО ПЕНСИОНЕРИТЕ,ЧЕ ЩЕ ПРЕИЗЧИСЛЯТ ВСИЧКИ ПЕНСИИ С ПРОЦЕНТА НА ВДИГАНЕ НА МИНИМАЛНАТА ПЕНСИЯ.МИНИМАЛНАТА ПОВДИГНАХА С 25%,А ОСТАНАЛИТЕ С "0%".ТАКА СЕ НАРУШИ ПЕНСИОННИЯ МОДЕЛ.
21
ДА,ВМРО ИЗЛЪГАХА ПЕНСИОНЕРИТЕ!
22
Тоя е като Славчо, и задника си дават да пари и за кокала!
23
Крадлив патреотар, що не каже колко милиона свиха с шефа си от продажба на българси паспорти на чужденци. Арогантен и нагъл като Славуца. От един дол дренки.
24
Тоя пък?! Не се срамувам , че съм гласувала за царя! И той като мен и много българи повярвахме, че бкп я няма, върнахме се и след 2 месеца обратно за Мадрид! Тоя има ли си идея, че с царя съм гледала специално предаване с него 40 минути по испанската национална телевизия! На него , като му отделят такова внимание тогава да се пъчи!!! И с царя съм се возила в автобуса от летището в Мадрид! Бяхме доста българи, хората се снимаха с него!!! А тия са палячовци надути!!!
25
най-добрите години за бизнес и живот в БГ -21 век бяха именно по време на Царя--2003-2006.. Попитайте всеки глупак и ще ви го каже..Усещаше се че е така... Имаше кинти, имаше бизнес, имаше строителство, потребление / а не ИЗТРЕБЛЕНИЕ !!/ На Джамбаза му е лесно да бъде гъвкав от неговата псевдо евро кула--15 000 евро / месец После "великият хидро " се намеси и всички знаем резултата..
26
Heдялkо говори за Космoдиск: "След като си гo слoжих оtзад, започнах и да сe нaвeждам." & "Първо бях с тънkия, но откакто видях, че ми хaресва си слoжих и дeбeлия." & "Оtзад ми е вече 10 годиниHeдялkо говори за Космoдиск: "След като си гo слoжих оtзад, започнах и да сe нaвeждам." & "Първо бях с тънkия, но откакто видях, че ми хaресва си слoжих и дeбeлия." & "Оtзад ми е вече 10 години."
27
Тъкмо писах до любимият...да си смята народът български още щом му харесва...хах,нали Андрей Слабаков стигна до пушалнята на ЕП ,,така,че..."Заявки бол за ликвидация .
28
Този смешник и всички "патриоти" около него, защо не погледнат към себе си първо и после да дават оценки на другите.
29
ГОЛЯМА ЗАПЛАХА Е ТОЗИ МУЗИКАЛЕН ЧАЛГАР ,ЗА ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ НА ПОЛИТИЧЕСКАТА 'ЧАЛГА' ! ! ! ! ПРОТИВОПОЛОЖНОСТИТЕ СЕ ПРИВЛИЧАТ,А СХОДНИТЕ/ПО ДУША И НРАВИ/ СЕ ОТБЛЪСКВАТ ! ! ! !
30
отговор на коментар
Не е.Кой да каже на всички истината за редуването по планчето още?Вервайте, де!
31
За това всички ще гласуваме за ГЕРБ. Само те предлагат реални и изпълними решения без да залъгват хората с пропаганда и популизъм както правят ВМРО и Учиндолеца.
32
малеййй...Слав е единствения тв водещ с 20 човека охрана и 5 коли ...Славииии...намери си жена ..альььоуу...стига си разкарвал тия празни коли ..нема никой вътри ..само ти и кухите ти лакеи ..
33
По времето на царя Симон Саксгобурготски бяхме много по добре сега благодарение на бойко борисов по известен като боко тиквеника и неговите лакей сме много по зле .Справка герберския подлог в Пловдив Иван Тотев съсипа хубавия град Пловдив нищо не направи за него и като за капак ще затварят всички триумфи в пловдив ще го превръщат в тем маркет където с сигурност няма да има хранителни стоки и ще е много слабо.И не бих се учудила ако затворят и всички били в пловдив тогава пловдивчани откъде сте си купуват храни.Нито са направени в пловдив пред улиците на квартарите светофари в за да не стават катастрофи и за да няма блъсната деца.Извод сегашния премиер боко тиквеника и неговите герберски подлоги са много арогатни същества не стават за нищо и съсипаха България и провинцията
34
Патриотите срещу Слави в битката за сърцата на простолюдието
35
По времето на царя Симон Саксгобурготски бяхме много по добре сега благодарение на бойко борисов по известен като боко тиквеника и неговите лакей сме много по зле .Справка герберския подлог в Пловдив Иван Тотев съсипа хубавия град Пловдив нищо не направи за него и като за капак ще затварят всички триумфи в пловдив ще го превръщат в тем маркет където с сигурност няма да има хранителни стоки и ще е много слабо.И не бих се учудила ако затворят и всички били в пловдив тогава пловдивчани откъде сте си купуват храни.Нито са направени в пловдив пред улиците на квартарите светофари за да не стават катастрофи и за да няма блъсната деца.Извод сегашния премиер боко тиквеника и неговите герберски подлоги са много арогатнтни същества не стават за нищо и съсипаха България и провинцията
36
И ризи джунчо е лаладжия колкото си иска! Не му вервам на нито една дума. Нагъзи се на бащицата Кофпомпов и айдееее, втори мандат. Ще лапка тлъсти евра още 5 години и ще продължи да цунка мекото макаронче на Баш Юнакаот Б. Нема ли некой пиян авджия да му фрасне изотзаде 12 нули?
37
Пловдив стана един истински европейски град по времето на Тотев. Не говори лъжи, не**щастник до**лен и гн**усен
38
НАИСТИНА Е ЛИЗАЧ НА МАФИЯТА !
40
Джамбазлето първо трябва да извърши няколко пропуснати неща - първо да си отслужи наборната служба защото навремето се е скатал. Сега може да изърти една военна служба като доброволец.Второ да сключи християнски брак, а не да ми живее като избит електрон,защото някяк си не върви да се патреотар и да не си нормален православен.
41
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
42
Правилно пишеш. Правилно си eбaл и продължаваш да eбeш Първата свиня, въпреки Африканската чума.
43
На комунистическата циганска отрепка Ангел Джамбаски трябва да му се каже, че не благодарение на такива като него простаци сме в ЕС и НАТО, а благодарение на Симеон. И ако не беше Симеон това комунистическо парвеню от комунистическото ВМРО нямаше за втори път да е евродепутат, а щеше да бърка в контейнерите, за да се храни. Няма никаква разлика между този простак и селяндурина Слави Трифонов. От един комунистически дол дренки са и двамата.
44
До Граждани... За джамбазки сме съгласни, но Слави не е политик, извинявай, ако сме ви засегнали и не сме фен на никому, нашата родина е там, където някои се чувстват не обругани и... А и няма за кога тук. Тотално ограбени много млади хора от и над 10 години. Оправяй те се. Егоизма ми идва в повече. Връщате се обратно към горби, там е мястото ви, малки сте за запада. Бели държави с висока култура. Не ви е мястото в Брюксел. С лъжи и нищо правене за народ и родина.
45
След прегръдката с ГЕРБ ще излизат африканската ЧУМА!
46
От Вас,ДЕПУТАТИТЕ,СЕ СРАМУВАМЕ,от240тях,лапачи.
47
Не разбрахте ли ,че нито цар ,нито юпита ,нито шоу мени са необходими на народа,който чака все някой да го оправи без да се замисли ,че малко повече трябва да учи и да работи ,а не само да си трака зъбите!
48
А трябва ли да се срамуват онези, които гласуваха за Бареков на предишните евроизбори?
49
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
50
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
51
Какво нецензурно има във факта, че аферата с паспортите е корупционна и скандална?! Стига клошарски слугинаж
52
Без значение, кой вече ни управлява. В магазина, понеже е курбан байрам само ромки. И не купуват от лъскави те бонбони, а от 6 лева крилото. Турците в Германия и сие. Българите във Великобритания и Германия. Кой спечели спечели преди 30 години. Сега са на 50, а кой загуби, загубиха преди 12 години, родени по време на възродителният. Борят се за кокала, защото навън е бюрокрация,, голяма. По-голяма и от татово време. Тогава имаше предприятия, а сега магазин до магазин. ОП са излишни според много живеещи в смесени региони, а то вече цяла бг е цигнарела. Ако чакате Слави, лъжите се. Надолу някои към пропастта, а мохамедани нагоре. Палачинка та е обърната. Мързел ги гонел бг и другите
53
Когато се гласуваше за царя , мутрата му беше охрана така че същото е
54
Джъмбо, обикаля за козите и овцете, ма никъв те няма за прасетата, щото са далеч другите избори ли? Палячо
55
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
56
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
57
Патриот не е ,гола фраза!Не е и семантика!Патриот,не се става!Патриотът не краде от съгражданите си ,нито живее охолно на техен гръб!Патриот да си ,не е цел ,дори не е призвание,трябва да го носиш в кръвната си картина!!дЖамбаски не е от този сорт!Най-обикновен лъжлЮ ,най-обикновен крадлЮ!Търтей!
58
Никакъв Слави , сега трябва да се гласува за Герб , защото системата е изчерпана и те не знаят вече какво да правят!!!!!
59
С всичко казано от г_н Джамбазки съм съгласна само не и че ще изберем за кмет славчо, пловдивчани не харесват този славчо Помним предишното му кметуване, докара от някъде си цялата рода в пловдив и я уреди на сладки службици. Много му хареса кметския стол на този славчо, непрекъснато е мераклия за него,на всички избори пощенските ни кутии преливат от листовки и какви ли не материали единствено с неговата мазна физиономия, е няма как да се случи.
60
Разбираме от всичко! Критикуваме за всичко! А работата която вършим я вършим с „краката“ си!!?
61
Напротив Славчо ще бетонира Бойко във властта.Те са комбина.Хвани единия -удари другия
62
А за мазния продавач на паспорти и доносник шкембе войвода или за подобно биологично недоразумение като теб с фамилия на коне крадец ли да гласуваме?
63
СКАНДАЛИ ВИХРЯТ СЕ ВЪВ ПАРЛАМЕНТА И ВСЕКИ СИ РАЗВЯВА ДОКУМЕНТА.
64
БОЙКОУСПОКОЯВАЩИ ЗА НАС СА БЕЗ ПАРИ. И ВИЖДАМ ВЕЧЕ АЗ БОЖЕСТВЕНА ГЛАВА (ДА КАЖА ТУК ПОХВАЛНИТЕ СЛОВА). ТРИ ПАПИ ПО ГЛАВАТА ГО ГАЛИЛИ И БОГОВЕТЕ НИМБА МУ БЛАГОСЛОВИЛИ.
65
По-добре за Слави,отколкото за Джамбазки!!!
66
Тоя пък джамбазин много са изплашил от дългиот. Па нема защо. Дългиот на оножда монополови евродепутати.
67
Ще гласувам за всеки,но не и за ачо-мазното.
68
отговор на коментар
Но какво стана? Изиграха му мръсна игра и Царят се принуди да търси коалиция. И нямаше с кого, освен със Станишев и Доган. Ако Черният Мавър (СДС) беше подал ръка на НДСВ, нещата щяха да вървят по друг начин, както казваш: "Имаше кинти, имаше бизнес...и т.н...." Но никой не се сеща, че Костов обрече България на това, което е днес...
69
Лошият човек е като въглена – ако не те опари, ще те очерни.
70
лошокачествените хора разболяват обществото.
71
Би трябвало след време да се срамувате гласувалите за Бойко. На малкия пръст на царя не може да стъпи. Селски тарикат, измята се като фурнаджийска лопата. Селски лафове и издънки където и да се появи. Ние му свикнахме, но почна големи глупости да говори и навън. Почнаха да не го вземат на сериозно. Той обаче си вярва и това вече е проблем.
72
Да го е-ба пе-де-ра-ста! но с уя на де-бе-ло-гъ.зия чорбаджи дяло.
73
е вярвам на мутрата Слави-пазят го 12 бодигарда.Мафиот.Вие ще гласувате ли за мафията?От кой го пазят?От другите мутри.Съдба.Заслужаваме си я.
74
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
75
no mi e hubavo vehto zvuchite vehtoo i i zmamite vi vehti
76
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
77
това турче ангел джамбазки е пед*лче гнусно ,финансирано от доган, докато с иво ебх*ме жената на джамбазки в кухнята, в апартамента му в манастирски ливади ,това л*йно само отваряше вратата да гледа й искаше да го еб*м и него след жена му , щял да си плати ,напълнихме Путк*та на жената на джамбазки и смоя приятел иво си тръгнахме
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Според вас арестът на Нено Димов е:
Общо гласували: 7324
архив

Мъж спечелил крупна сума от лотарията. Приятел го пита: - А как се отнесе тъща ти към това? - Направо умря от радост! - Боже, толкова щастие наведнъж…  

 

няма нови новини
Днес: 247
hot
най-четени новини в момента
сега
3586
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
БОМБА В ПИК: Деси Р. повлече Радев към импийчмънт! Собственикът на ПИК Недялко Недялков: Шефът на ВВС на секундата трябва да си подаде оставката (ОБНОВЕНА)
x
Откриха най-горещата екзопланета
x