Вход
София
Времето в София -1 o C

САМО В ПИК! Ангел Джамбазки с шокиращи разкрития за предателството на Радан Кънев и загубата на над 2 млрд. лв. за България: Швейцарските фамилии, които не искат лифтове в Пирин, блокират и АМ „Струма“!

САМО В ПИК! Ангел Джамбазки с шокиращи разкрития за предателството на Радан Кънев и загубата на над 2 млрд. лв. за България: Швейцарските фамилии, които не искат лифтове в Пирин, блокират и АМ „Струма“!

на 02.12.2019
118896
38
САМО В ПИК! Ангел Джамбазки с шокиращи разкрития за предателството на Радан Кънев и загубата на над 2 млрд. лв. за България: Швейцарските фамилии, които не искат лифтове в Пирин, блокират и АМ „Струма“!
Автор: Симо Русев
02.12.2019
38
118896

Евродепутатът Ангел Джамбазки разкри пред ПИК защо „розовият фашага Радан Кънев“ подкрепя петицията срещу АМ „Струма“ в Европейския парламент. Политикът подробно анализира схемата, при която заради финансовите интереси на няколко швейцарски семейства се блокира паневропейският коридор №4, от което България ще загуби над 2 млрд. лева.

Радан Кънев предал България в Брюксел! По негов донос спирали "Струма"

Радан Кънев предал България в Брюксел! По негов донос спирали "Струма"

В Европейския парламент другата седмица ще бъде гласувана...

на 15.11.2019

- Г-н Джамбазки, Радан Кънев, когото вие определяте като „розов фашага“, е съвносител на петицията в Европейския парламент срещу изграждането на автомагистрала „Струма“. Защо го прави, какъв е неговият интерес?

- Всъщност петицията е доста отдавна. Поне от три години е. Тя обаче е внесена от подобни хора, чийто интерес определено е да не се построи тази магистрала. Забележете тяхната последователност. Прочетох внимателно този текст.

Виждам в него много лъжи. 

Там има редица неверни твърдения. Например, че ако се построи избраният маршрут, като се запази габаритът на сегашното трасе през Кресненското дефиле, а другото платно се изнесе извън магистралата, едва ли не щял да се повиши броят на катастрофите и така щяло да има повече жертви. Само това лъжливо твърдение е много показателно. Когато замениш двупосочното движение, което е причината за десетки катастрофи в дефилето, съвсем очевидно е, че рискът от катастрофи ще намалее. Но тук много по-важен е мотивът на вносителите и адвокатите на тази петиция.

- За какво става дума в действителност?

- Всъщност тяхната цел не е запазването на жълтия дръндавец и розовия главоч. Те използват горкия дръндавец и горкия главоч, за да се маскират. Тяхната цел е да саботират пореден проект от национална важност. Дори чух абсурдното твърдение, че тази магистрала не била нужна. Този елемент от Кресненското дефиле е ключова част от паневропейски коридор.

- Да, едва ли има някой, който да не е чувал за Коридор №4, който свързва Гърция с Германия. Какъв е интересът на Европа той да не се случи?

- Интересът е този път да се изгради през Гърция и Сърбия. Това, да го кажем, са нашите стари политически и национални врагове и тези, които ги обслужват. Подобни безумни изследвания отново, забележете, се финансират, каква изненада, от швейцарски фондации.

- Какви са тези фондации, не са ли същите, които не искат за се развива ски туризмът в Банско, за да са предпочитани Алпите?

- Да, това са същите, които саботираха и продължават да саботират развитието на зимния ни туризъм в Пирин. При това на същото място. Магистралата минава покрай същата планина. Същата семейна група, която се определя като зелени активисти, не са никакви зелени активисти, а са няколко двойки – мъже и жени, които са се разпределили. Веднъж го играят неправителствена организация, след това фонд за опазване на дивата природа, после са политици и общински съветници.

Това е един тесен кръг хора, които активно усвояват швейцарски средства, за да се блокират важните за държавата ни инфраструктурни проекти. По този начин обаче те се самоопровергават, защото това, което те искат да направят, ако се случи, пътят ще продължи да преминава през Кресненското дефиле, от което следва, че броят на катастрофите ще продължи да е голям, респективно с много загинали. А колите ще газят същевременно и дръндарите, и главочите, и костенурките. Така хората, които обявяват себе си за зелени, разпознават единствено зеленото от цвета на банкнотите.

- Как Радан Кънев се вписва в тази очевидно предателска по отношение националните интереси на България ситуация?

- Това е въпрос към него. Няма как аз да коментирам от негово име. Но за мен тази петиция е много лош политически избор, но в края на краищата всеки носи глава на раменете си, а и носи отговорност пред хората, които са го избрали. Но същевременно ясно трябва да си даваш сметка, че тези хора, които пътуват по дефилето, са български данъкоплатци, от чиито отчисления се формират заплатите и на европейските депутати. Затова техният живот и здраве би трябвало да е на първо място преди всичко останало. Не интересът на швейцарските фондации, не интересът на фалшивите зелени, които отвън са зелени, а отвътре са червени.

Това са същите хора, които създават и фалшивата климатична истерия, на която сме свидетели. И в българския им вариант тези хора не се съревновават с идеи, за идеи. Тук става дума единствено за техния частен финансов интерес. Те са готови да защитят най-безумния проект на всяка чужда фондация и организация, стига да бъдат финансово мотивирани. Затова се пречи и за изграждането на инфраструктурата в Банско и в Пирин въобще. Затова се пречи и за изграждането на този път.

Самото твърдение, че АМ „Струма“ е ненужна, е толкова фрапиращо нагло, толкова очевадно невярно, толкова изсмукано от пръстите, че човек остава без коментар. Ако някой може да излезе и да ви каже, че няма нужда от построяването на тази магистрала през дефилето, то той или е сляп, или не живее в България – няма никаква представа за какво говори. Същите тези хора обаче знаят много добре да броят пари. Затова искат да попречат с поредния саботаж. В това се включват и сайтове, но това не са медии. Това е пристрастна пропаганда. Идеята е да напишат: „Европейският парламент каза „Не“ на „Струма“.

Целта им е да оставят петицията отворена, което по същество с нищо не влияе на решението на Европейската комисия. Но пък подобни заглавия ще бъдат използвани като още един инструмент в кампанията срещу построяването на магистралата. Това са деструктивни хора, те гледат да саботират, защото, убеден съм, са финансово мотивирани. Иначе трябва да са малоумни.

- Как може да се противостои на цялото това безумие, от което България ще загуби повече от 2 млрд. лева?

- Ще създадем необходимата политическа организация от наша страна, за да затворим днес петицията. Това би било еднозначно показателно за саботажа и опита да бъде попречено основно на легитимния, законен български национален интерес.         

Сподели:
Напиши коментар »
(38)
1
Джамбазки , признай си бе и ще ти олекне ! Всички от АТАКА те молим за това !
2
Хормоналната предопределеност на раданкънев го прави СБЪРКАН ЗЛОБЕН КОМПЛЕКСАР, който демонстрира непукизъм, но по природа си остава мръсно човече!
3
Швестарите са проклятието на България.А само като си помисли човек, как преди 60 години един немски доктор ги е лекувал успешно...
4
Рамадан е за разстрел!
6
АЧО Е МАЙСТОР В ЛЕГЛОТО, МНОГО СЪМ ДОВОЛЕН ОТ НЕГО!
7
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
8
РКънев,не е виновен,тук са виновни тези които са го издигнали и изпратили в Брюксел !!
9
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
10
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
11
в този кенефен сайт и на този кавал дето ме цензурира
12
Благодаря на ББ, че ще даде коледна добавка към пенсията. Това ще ми помогне да подредя богата трапеза, да купя подаръци на внуците и да заделя малко за черни дни. Че когато дойде Корнелия няма да има, защото комунистите много крадат. Да пребъде управлението ти Бойко.
13
Не може да няма законово основание да бъде отзован от ЕП този розов пеликан кънев, крайно време е да бъде отзован
14
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
15
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
16
Как се отзовава евродепутат ? Каква ирония има в това, че ще го е**т, то ще му е хубаво.
17
https://pik.bg/%D0%B1%D0%B8%D0%B1%D1%80%D1%83%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%BE-%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B0-%D0%B4%D1%8A%D0%BB%D0%B1%D0%BE%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D1%81%D0%B5-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BC%D0%B5%D1%87%D1%82%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%B1%D0%BE%D0%B9%D0%BA%D0%BE-%D0%B1%D0%B0%D0%B9-%D1%85%D1%83%D0%B9-%D0%B2%D0%BC%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%BE-%D1%81%D0%B5%D0%BB%D1%84%D0%B8-%D1%81-%D0%B3%D1%8A%D0%B7-news594729.html
18
Дърдавец, а не дръндавец. Егати и интелектуалците,, тъпи
19
Няколко еничари прявят държавата ни на "Няма друга такава държава"и в същото време цял БАН с хиляди доценти и професори лапащи стотици милиони грешни левове се прави на "Няма БАН". Алооо!
20
Всичко си има логическо обяснение, само тъпи малограмотници писукат и се пенят, че Зелен Чорап е Резидент и Нашите пак ще са на власт!И да крещиш и да се пениш, оставаш си пенсиониран шебек №6!Пребоядисваш се в синьо, но задника ти е червен и си осран от всякъде, дори зелените,формени чорапи си напълнил!Мантрата за глобалното затопляне е чудесна дойна крава за зелените рекетьори!След изригването на вулкана Стромболи, се отчетоха замърсявания,еквивалентни на човешката дейност за 200 годишен период!А Стромболи е малко вулканче и много рядко изригва!Зелените да забранят вулканите и да ги затапят!
21
Хвани единия и го блъсни В другия ( ДЖАМБАЗКИ и Кънев). Сякаш свършиха умните хора та изпратихме такива боклуци В Европарламента. Хак да ни е
22
То беше ясно, че Кънев няма да свърши нищо полезно като стане евродепутат, но това, което прави в момента надминава и най-смелите очаквания. Доста глупости сътвориха и той, и наглите зелени, цялата тази ситуация обаче вече излиза извън контрол, 2 млрд са много пари. По-евтино ще ни излезе да съберем пари и да платим еднопосочни билети на Кънев и на 5-6 "еколози" за Швейцария, нека там да си правят своеволия.
23
То щото джуджето Джамбазко е много хубав...
24
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
25
Добре, че е Радан. Да разбере Европа какви сме мошеници. А за Жамбо, разбира се, Цеко Минев е по-свестен от някакви хипотетични швейцарски семейства.
26
Колкото по-високо се качва една маймуна, толкова по-ясно й лъсва (червеният) задник.
27
отговор на коментар
Истинска невестулка! Лукава, злобна, отвратителна. На мутрата му е изписано!
28
А къде дремят от ДАНС та не изловят Пинко по розови гащи,как захлебя с швейцарски франкове и да го пратят на едно място,където много ще му се радват,а и той може би ще постигне розовите си,п,едерастки мечти!!???
29
Няма такава държава! В друга одавна да е "заегинал при автомобилна катастрофа"!!!
30
Р.Дълбоката!
31
Браво на Радан! Бой по гербавите кратуни и техните лакей!
32
отговор на коментар
Какво общо има с темата?
33
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
34
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
35
обосновката на Джамбазки е слабичка. Те какво искат? Да няма магистрала ли?
36
Раданчо няма да се облажи от швейцарците...КООООООЛКО ЖАЛКО! Плаче ми се! Не знам вие..
37
ТАЯ СКАПАНА ДЪРЖАВА,ДЕМЕК НАШАТА Е ТОЛКОВА БЕДНА,ДРИПАВИ ХОРА И КОЛИ НАД 25-30 ГОДИШНИ,НЕДОХРАНЕНИ ДЕЦА,ПРОСЯЦИ НАВСЯКЪДЕ,СТУД И МИЗЕРИЯ,ГЛАД ОТВРАТИТЕЛНИ ,ОТРОВНИ ХРАНИ ПО МАГАЗИНИТЕ,МАСОВА БЕЗРАБОТИЦА,БАНДИТИЗЪМ,МУТРИ,ХАЗАРТ,КОИТО ОБИРА ПАРИТЕ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ,НИСКИ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ,КОРУПЦИЯ ПО ВСИЧКИ ЕТАЖИ НА ВЛАСТТА,СТРАХОТИЯ.СКАПАНИ ПЪТИЩА,ЛИПСА НА ВОДА,ОГРОМНА РАЗЛИКА МЕЖДУ БЕДНИ И БОГАТИ,КРАДЛИВИ ПРАВИТЕЛСТВА ОТ 76 ГОД. НАСАМ,ВСЕКИ КРАДЕ КАКТО МОЖЕ И ОТ КЪДЕТО МОЖЕ,ПРОСТИТУЦИЯ НАВСЯКЪДЕ,НА ПЪРВО МЯСТО В ЕВРОПА СМЕ ПО ВЕНЕРИЧЕСКИ ЗАБОЛЯВАНИЯ,ВИСОКА СМЪРТНОСТ ПОРАДИ НЕДОХРАНВАНЕ И БЕЗПАРИЧИЕ,МРЪСОТИЯ В ЗДРАВНИТЕ ЗАВЕДЕНИЯ,ЛОША ХИГИЕНА В МАГАЗИНИТЕ И ЗАВЕДЕНИЯТА ЗА ХРАНЕНЕ,ПРИМЕР ЦЕНТРАЛНА СОФИЙСКА ЖП ГАРА.БОГАТИ ПОЛИТИЦИ СЪС ШКЕМБЕТА,ОЯДЕНИ И ЗАДОВОЛЕНИ.ВЪВ ВСЕКИ ЕДИН ПРОВИНЦИАЛЕН МАГАЗИН ИМА ТЕТРАДКИ С ВЕРЕСИИ,СТРАХОТИЯ....НА СЕЛО ЖИВЕЕШ И ЯЙЦА КУПУВАШ И ТО СКЪПО.ЕЙ НАРОДЕ ДО КОГА ЩЕ ТЪРПИШ ТИЯ БАНДИТИ НА ВЛАСТ А? ДО КОГА ЩЕ ГЛАДУВАШ,МИЗЕРСТВАШ ТИ И ТВОИТЕ ДЕЦА А?СТУДЕНО ТИ Е НАЛИ,ЗИМА Е А ТИ НЯМАШ ДЪРВА,ЗАЩОТО СТРУВАТ ПО 100 ЛВ. КУБИКА А ТИ РАБОТИШ ЗА 560 ЛЕВА,С КАКВО ЩЕ СЕ ХРАНИШ,ОБЛИЧАШ ТИ И ТВОИТЕ ДЕЦА А?ОТГОВОРИ МИ ДЕ? ДО КОГАААААА,СТИГАААААА!
38
До-37-то пък при комунистите бяхме побуяли от имане и пресищане,хайде стига с глупавите дитирамби.Може би трябва да се пренасочиш към Русия или северна Корея,зажъднял си за партиен юмрук в мордата ти тъпа.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Според вас арестът на Нено Димов е:
Общо гласували: 3795
архив

Някакъв човек отишъл да лови риба, и в храстите до реката намерил запечатана бутилка. Отворил я, а оттам излязъл един джин и му казал:
- Затова, че ме освободи, ще ти изпълня едно желание. Казвай какво искаш.
- Искам всичките полицаи в тая страна да са умрели, и да ги видят как плават в ковчези по реката!
- Ама защо така, някои от тях може да са хубави хора.
- Добре тогава, нека добрите да са в хубави ковчези!

няма нови новини
Днес: 25
hot
най-четени новини в момента
сега
1975
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV! Грандиозен пир в Дубай: Христофорос Аманатидис-Таки привика армията си от България - ето защо...
x
СВЯТ ПРАЗНИК: Честваме най-великия български патриарх - този, който ръководеше отбраната на Търново от османските завоеватели! Черпят и четири имена
x