Вход
София
Времето в София 27 o C

САМО В ПИК: Антон Тодоров направи Мая Манолова на две стотинки - костюмчето, обущенцата и чантичката на Галевица са колкото годишния доход на майка на дете с увреждания

САМО В ПИК: Антон Тодоров направи Мая Манолова на две стотинки - костюмчето, обущенцата и чантичката на Галевица са колкото годишния доход на майка на дете с увреждания

на 02.11.2018
122782
48
САМО В ПИК: Антон Тодоров направи Мая Манолова на две стотинки - костюмчето, обущенцата и чантичката на Галевица са колкото годишния доход на майка на дете с увреждания
Автор: ПИК
02.11.2018
48
122782

Антон Тодоров разби Мая Манолова в социалната мрежа. Анализаторът реагира остро срещу изявата на омбудсмана в сутрешния блок на БНТ, където се ожали, че ще си направи приемна във влака до Варна, ако финансовият министър Владислав Горанов й вземе служебната кола.

Тодоров я нарича Галевица заради връзката й с бегълците от закона братя Галеви преди години. Малко по-късно Антон Тодоров подсеща омбудсмана, че може да наруши закона, ако ползва споделено пътуване с лица без лиценз.

Ето какво написа Антон Тодоров във Фейсбук:

Маямито си показва зъбките: "Съветвам тези, които ми пречат да не го правят."

Това трябва да е към Влади Горанов, който вчера обърна внимание на факта, че Мая Галева се вози с кола на НСО. Няма никакви основания и не е нужно омбудсманът да се пази от българските граждани. В случая омбусманът ползва НСО като скъпо платена таксиметрова услуга, каза Горанов и е напълно прав. 

Сетих се, че едно време Махатма Ганди се правел на сиромахомил, но един от обкръжението му после писа:

"Много скъпо ни струваше да поддържаме представата за Ганди като сиромахомил"

И при Галевица е така - едно костюмче, обущенца и чантичка от нейните сигурно са колкото годишния доход на една майка на дете с увреждания. 

Това е мерзост!

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(48)
1
Мая Костинбродската когато щеше да гушне букета,Бойко я съжали и я постави за омбудсман и тя взе че си повЕрва.Ае скрий са МА,всичките знаем каква дол'на болшевишка мас'тия си.
2
Мая Костинбродската когато щеше да гушне букета,Бойко я съжали и я постави за омбудсман и тя взе че си повЕрва.Ае скрий са МА,всичките знаем каква дол'на болшевишка мас'тия си.
3
Поредната червена шафрантия от партията на Импексовата барсала. Тая червена курабия, е вредна колкото Импексовата лъжливи курабия, защо краде и лъжи колкото нея. Щом е от блатото на Жабата Шербет какво ми я хвалите..
4
КОСТИНБРОДСКА , ИМПЕКСОВА И ШЕРБЕТА СА ОТ МНОГО НИСКА КАТЕГОРИЯ , СПОРЕД ФУТБОЛНАТА ТЕРМИНОЛОГИЯ - " В" СЕЛСКА ГРУПА
5
Трола на ПИК,пак се изтропа,като шайкаджията.
6
Този набеден анализатор,защо не коментира УПРАВЛЯВАЩАТА КОАЛИЦИЯ в Парламента? Да се изкаже за Кворума......
7
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
8
А бе гомньо...
9
АнаЛЛизатора изплува от тафтаците отново, да злепоставя, обижда и вреди. Ако сравним само какво отношение имат хората към Мая и него, ще видим две деня и нощта. Този напълно извратен индивид, с мозъчно увреждане, се използва от една Шайка, която заплюваше преди а днес се е навел да го ползват изотзаде. Той е толкова виновен пред Шайкаджията, че е готов когато им потрябва, да се налапа с тафтаци и изплюва по определени субекти. И къде се появява, само тук, защото никъде другаде не е желан, гнусът от него е огромен, в цялата държава с такъв гнус са той, Биков, Харизанов, Цвъко и Батко Буби. Кой е първенец е трудно да се определи, но всички са уникални гнусняри. И с този фекаломет ли ще продължават да властват, с неговите повърни тук? Ако мислят така, да се готвят за Народен съд.
10
ами само един тоалет на Десито, Лилето, Цецка колко дохода са на майка на дете с увреждане. Като само чантите на Лилето са в пъти дохода
11
Ей Антоне ти откри топлата вода ! Комунетата винаги са доказвали поговоркота ПАЗИ БОЖЕ БЕДЕН КЮСТЕНДИЛСКИ КОМУНИСТ ДА ПРОГЛЕДНЕ
12
Умствения потенциал на Антоанета Тодорова са под нулата. Един нищо и никакъв доносник и тъпак. Долен интригант Това нищожество е същото като Смърдялко от ПИКККК
13
Костинбродската пача си го получи тъпкано от Антон Тодоров ! Самозабравилата се червена манипулаторка се изживява на Жана Д,Арк , но който лети високо от високо пада и повече боли !
14
Костюмчето, вратовръзката, обувките, колана и пурата на Борисов струват повече от двугодишния доход на майките, което не му попречи да каже да му ги разкарат от главата. Същото се отнася и до Симеонов, което не му попречи да нарече майките кресливи, а децата "уж болни". Манолова поне застана твърдо зад справедливите искания на майките, което не може да се каже за представителите на шайката.
15
МАЯ НЕ ДАВА МЕД, А САМО ВМИРИСВА СОФИЯ.
16
Защо Мая общата не търкалял нарове те заради кости народ?
17
Е..БАН РОШКО- Е.БАНИЯ LZ1RGD--- Росен Георгиев Димитров ЕГН 7309296664...Напиван и Е.бан от руски тираджии преди 8 години в Холандия(екип двама) ... София квЛозенец улКричим№3 вхВ ет4 ап32 .. тел...0877 58 38 45....0889 67 66 78 ..http://roshkovip.snimka.bg/
18
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
19
Тя е малкото коте на Галевите...
20
ХАК И Е НА ДЪРТАТА ГЮВЕНДИЯ ,МИСЛЕШЕ ,ЧЕ В ГЕРБ ЩЕ Я ПРЕГЪРНАТ И ТОВА Е ЗАВИНАГИ....САМО ЧЕ ,ВЕДНЪЖ ВЛЯЗЪЛ В ГЕРБ ,РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ СИ ТРЪГНЕШ ,НО СРАМА Е ЗАВИНАГИ-ТОВА Е ГАРАНТИРАНО.СЕГА ОСТАВА ДА НАТИРЯТ ОНИЯ НАЙДЕНОВ ,КЪДЕТО Е У ГЛАВАТА ,КАТО ЧУК ,ТА ВЕЧЕ ДА ГИ НЯМА В ПОЛИТИКАТА....ЕХ МАЙЧЕ МАРИ ПАЗВАНИЬО ,ЩО ТИ БЕШЕ У БСПТО ,А СА ТОЯ СЕЛЯК НЕКА СЕ ГАВРИ С ТЕБЕ....
21
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
22
Антонито е жив педерунгел доноснек.
23
Зад гърба й лесно говорите! Инак като влезе- ке ви направи на дребни кубченца!
24
Добре че тази "морален, честен, начетен ,възпитан и любим на много българи симпатичен човек",започна да се появява по -често в "най-търсеното, най-четеното, най-посещаваното, безпристрастно, обективно и неподкупно"сайтче-"безсребърниче",за да поддържа "високото ниво и нестихващия интерес"към него, пък и коментарите към написаното от него ни кара да се смеем и прави живота ни по-весел! Не е малко и само това!
25
Сега като се замисля, ако не беше тоя шафрантес, КТБ нямаше да фалира и ограбена, защото Костинбродската афера нямаше да я има и Орешарски нямаше да фалира България за пореден път..
26
Антон Тодоров е МЪЖКА проститука
27
Галевица е гювендия. Потърсете един стар много професионален анализ, изготвен от адвокат и психолог, където е разнищено до детайли театралното представление на Манолова през юни 2007 г. в правната комисия на НС, където тя успява да манипулира членовете на комисията да гласуват ЗА на чл,417 от ГПК, който практически осигури финансов хипер просперитет на частните съдебни изпълнители и даде възможност на банките да ви мародерстват длъжниците си без те дори да разберат, че са съдени по бърза процедура. После и в пленарна зала го прокара лично, като в стенограмата от 27,06,2007 г са отразени, манипулативните й думи, които са меко казано неверни. Въпросът е, ако си банка и имате пари да платите за някой закон във ваша полза, ще го направите ли?Стигаме и до лицемерието костинбродско, когато десет години след лобизма по чл. 417, Мая Манолова започва да "води борба" срещу него и да защитава горките граждани.... През тези зесет години ЧСИ събират по 1 млрд лева сна година по техните отчети....
28
Със същия номер, с благи приказки на ръба на лъжата и манипулацията, М.Манолова и Т.Дончева извадиха Ванко1 от затвора, където лежеше присъда за трафик на жени. Специално залради него промениха закона, като приспаха вниманието на другите народни представители, които и без друго не се натискат много да четат и анализират закони. Но и други трафиканти на хора се възползваха, сигурно после са правили и дарения в партийните каси....
29
Не може в съвременната политика и комуникиране да се използва такъв ехиден и груб тон. Не че съм фен на Манолова ами просто ми омръзнаха вечните скандали и грубости на политическата сг...ан !!!
30
Галевите са от д'Пката на гъ Атоест от Дупница.
31
Антон Тодоров е най-голямата мастия.
32
Писа за шайката, а сега се слагаш на ББ. Явно са ти набили канчето мутрите, мастия такава.
33
Наестина защо ли и викат Мая - Общата .? Дали защото всеки си я пощипвал когато е минавала между депутатските банки - а тя се е подсмихвала загадачно
34
Само идиоти могат да дават трибуна на психично болен.
35
Това е мечтата не всеки простак и психопат, да направи на 2 стотичнки една умна и интелигентна жена. За това винаги и губещата страна и става за смях и подигравки Не е само Тончо, има и други измекяри, което е жалко за страна от ЕС
36
АНТОН ПАК ВИ ЗАБИ ЧАДЪРА ИЗОТЗАДЕ И ГО ОТВОРИ. ПАК ЩЕ СЕ НАПЪВАТЕ ДА ГО ИЗДУХАТЕ, ТА ЧАК ЩЕ ВИ СЕ ПУКНАТ АУСПУСИТЕ ОТ НАПЪН. ВСУЕ, МНОГО ВИ Е НАВЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪТРЕ.
37
Хм. А колко получава Тодоров? Някои знае ли му тарифата?
38
Хайде големия конспиратор Тони шайбата да каже ЗАЩО след като е била костинбродска афера неговия идол НАЗНАЧИ Мая Манолова за омбудсман, или си е било жива АФЕРА И КРАЖБА НА ГЛАСОВЕ , не можеш да кажеш лизи, не можеш, но те разбирам РАБОТАТА ТИ Е В ОБСЛУЖВАЩАТА СФЕРА - КЛИЕНТА ВИНАГИ ИМА ПРАВО.
39
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
40
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
41
Протрит цървул
42
Тази мошеничка определено трябва да е в затвора.Виновни за това са ГЕРБ,че помогнаха в назначението и за омбудсман.
43
Следващият път ще пътува за Варна по бански и няма да има проблем.
44
Защо публикувате снимки менте?На долната снимка с просто око се вижда ,че Мая Манолова е добавена върху снимка с Галевите!
45
Антон Шайков отдавна вече не е равен и на една стотинка. Фурнаджийската лопата, Яне Янев подобрена версия, отдавна отмира в историята. Тонка Шайков, ти не се фактор, ти вече си никой, един комплелсар на партийна хранилка. Бивш седесар, критикуващ гербе до дупка, а сега лапащ патката на Тиквата. Щом ти йаресва... гълтай смело Шайков.
46
Намацана посред бял ден като про.......а, устата като махленска кучка, няма нужда никой нищо да казва - видна е категорията й!
47
Тя и Слави плезещития са двама циркаджии.
48
отговор на коментар
Не е само на Галеви котенце. Тя стана котето и но партийния и другар др. Ангел Найденов, който заряза семейството си заради нея. Е, на Майчето трето поколение комунист с такъв морал, аферим на български и кажи.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Бихте ли гласували за партия “Няма такава държава” на Слави Трифонов?
Общо гласували: 10539
архив

Колко души от вашата зодия са нужни, за да се смени крушка?

Овен:
"Само един. При това може да смени не само крушката!!!"

Телец:
"Предпочитам естествена светлина. И абсолютно сигурни ли сте, че старата крушка е изгоряла? Мразя да хвърлям неща, които биха могли да са
полезни!"

Близнаци:
"Един вероятно е най-добрият вариант, защото
ако са повече от един, ще се отплеснат в разговори и напълно ще забравят за крушката..."

Рак:
"Четирима. Един рак и трима психотерапевти, които да помогнат за мъчителния процес на смяната"

Лъв:
"Истинските лъвове не сменят крушки! Истинските лъвове намират някой друг да направи това вместо тях."

Дева:
"Точно 1,655221 души в средностатистическия
случай"

Везни:
"Добре, де, ще го направя... освен ако ти не си така добър да го свършиш вместо мен, но явно си много зает в момента... тъй че ще го направя... И все пак, не искаш ли ти да го свършиш?"

Скорпион:
"Нито един. Скорпионите не ги е страх от тъмнината!"

Стрелец:
"Айде стига, бе! Я погледни навън... Слънцето грее, птичките пеят, животът е пред нас, а ти се шашкаш за някаква глупава крушка?!?!?!"

Козирог:
"Нямам време за глупости."

Водолей:
"Виж сега, енергията е материя, а дали материята е енергия още не е доказано, но със сигурност светлината е форма на енергия и тъй като електрическата крушка е материя...."

Риби:
"Каква крушка?"

няма нови новини
Днес: 139
hot
най-четени новини в момента
сега
2943
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ПЪРВО В ПИК TV! Шефът на "Лев Инс" и експерти с разкрития за кибертероризма и хакерските атаки (НА ЖИВО/ОБНОВЕНА)
x
АСТРОЛОГ ПРЕДУПРЕЖДАВА: Днес е ден на борба и време да поемете риск
x