САМО В ПИК: Арман Бабикян изнудвал Бойко Борисов за 3,5 млн. лв! След като бил отрязан, сътворил фейк-сайтовете си в подкрепа на Румен Радев. Колко ли е поискал от президента...

Политика

САМО В ПИК: Арман Бабикян изнудвал Бойко Борисов за 3,5 млн. лв! След като бил отрязан, сътворил фейк-сайтовете си в подкрепа на Румен Радев. Колко ли е поискал от президента...

151829
на 02.03.2019
САМО В ПИК: Арман Бабикян изнудвал Бойко Борисов за 3,5 млн. лв! След като бил отрязан, сътворил фейк-сайтовете си в подкрепа на Румен Радев. Колко ли е поискал от президента...
Автор:   Данка РАДЕВА

Измислиците на фейк сайтовете Informiran.net и 4udoslav за управлението и премиера Бойко Борисов добиват патологични измерения.

препоръчано

Както ПИК вече разкри, зад ментетата стои представящият се за политолог Арман Бабикян, който е собственик на домейните и плаща хостинга им.

Бабикян обаче няма доблестта да застане с лицето и името си зад гнусотии от типа "Иван Ласкин преди смъртта си: Бойко Борисов е идиот" или "Къщата на Бойко построена с материали, откраднати от НДК". Той предпочита да стои в сянка и лъже, че няма нищо общо с клеветите - както подхожда на типичен комплексар и страхливец.

В същото време ментетата на арменеца бълват позитивни и възхваляващи новини за президента Радев, който щял да вдигне двойно пенсии и заплати, ако България станела президентска република?!

Всички тези идиотии се пускат в големи фейсбук групи чрез платени кампании и достигат до стотици хиляди българи, някои от които лековерно приемат написаното за чиста монета и псуват. На практика Арман Бабикян е едно от главните идеологически оръжия на фалшивата пропаганда на БСП и Румен Радев.

Откъде все пак идва неистовата омраза на арменеца към Борисов?

ПИК научи, че преди кметските избори за София през 2007 г. Бабикян посетил Борисов - тогава градоначалник, в компанията на колежката си Мария Капон. В ония времена Бабикян и Капон поддържали особено топли отношения и се представяли като страхотен тандем, който подсигурява с опит, визия и идеи успеха на всяка политическа кампания.

Дуото поискало от Борисов 3,5 милиона лева, за да му гарантира успех на изборите. 

Бъдещият премиер ги отрязал с аргумента, че "пари за избори не дава". Последвал и шумен скандал. След този епизод Бабикян се ожесточил и в годините не пропускал случай да "жегне" лидера на ГЕРБ публично или подмолно.

Омразата придобила най-плътната си форма покрай изграждането на истинска фабрика за лъжливи новини в онлайн пространството, вдъхновена и измайсторена от отмъстителния Арман Бабикян с финансовата помощ на червените хибридчици.

Ето само малка част от бруталните клевети, които забъркаха Informiran.net и "Чудослав". И то настрана от абсурда, според който 10-12 годишните депутати от ГЕРБ Десислава Атанасова и Делян Добрев са били агенти на Държавна сигурност.

„Чудослав“ беше първоизточникът на някои от най-грозните гаври с паметта на Виктория Маринова. Има и други заглавия в блога, които най-вероятно ще запалят „червената лампичка“ в съзнанието всеки критично-мислещ човек:

- Семейно крадливи: Къщата на Бойко построена с материали откраднати от НДК, баща му е бил там полковник на пожарната охрана...

- Горанов, мръснико, всички знаем, че апартаментът е на Домусчиев, а кръстникът е само прикритие! Разкарай се, че ще увиснеш на въжето...

- Бойко предал 300 хиляди българи в Англия: Губят право на работа, гонят ги 3 месеца след „Брекзит”... В замяна Мей му дава титлата „лорд”...

- ЕК започва разследване на „паспортите на Каракачанов”... Въвеждат временно визи за българи...

- Гинка задигнала 2000 декара, заедно с герберския кмет на Пазарджик... Нали Бойко нищо не знаеше за нея...

- Идват убийствени сметки за парно... 300 лв. най-малката за гарсониера...

- Бойко: Да се стреля и „на месо” ако трябва, този път няма да им се дам... Полицаи масово бягат в „болнични”...

- С татула ни трови втори братовчед на Бойко...

- Бойко Борисов с частен остров в Гърция...

- Бойко Борисов лежал 8 години в чешки затвор...

- Бойко Борисов с имение в Лос Анджелис и къща в Барселона...

- Лиляна Павлова сгазена на пешеходна пътека до Народното събрание...

И всичко това на фона на дитирамби за Румен Радев.

Морално ли е, г-н президент?

Колко ви поиска Бабикян и дадохте ли му?

 

Сподели:
Бомба x
НАРЪЧНИК ЗА ЖЕНАТА: Пет признака, че мъжът кръшка НАРЪЧНИК ЗА ЖЕНАТА: Пет признака, че мъжът кръшка
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Проф. Ангелов с извънредно изказване от парламента: Какви са предложенията ви за НОЩ, щом не искате хирурзи? (ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV: Проф. Ангелов с извънредно изказване от парламента: Какви са предложенията ви за НОЩ, щом не искате хирурзи? (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 310
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това