САМО В ПИК: Баба Яга пасти да яде! Явор Божанков хвърчи върху модерна джаджа със сладко котенце, паркира я в парламента (СНИМКИ)

Епицентър

САМО В ПИК: Баба Яга пасти да яде! Явор Божанков хвърчи върху модерна джаджа със сладко котенце, паркира я в парламента (СНИМКИ)

276479
на 19.06.2024
САМО В ПИК: Баба Яга пасти да яде! Явор Божанков хвърчи върху модерна джаджа със сладко котенце, паркира я в парламента (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Заслугите на Явор Божанков като депутат не са особено впечатляващи, но затова пък той намира други начини да влезе в полезрението на медиите.

препоръчано

На 1 април написа дълъг ферман в социалната мрежа, че напуска ПП и политиката. В средата на май семейството му влезе в криминалните сводки след стрелба на сина му с пистолет в Арбанаси. А днес, на старта на новото народно събрание, Божанков пристигна до Партийния дом като една... съвременна баба Яга.

Само дето нямаше метла, а ховър борд.

Божанков не за пръв път ползва модерната джаджа, за да се придвижва до работното си място. Паметливи негови бивши съпартийци от "БСП за България" издават, че преди да го отлюспят също са го виждали да "лети" с електрическото средство за предвижване.

По принцип, на фона на софийския трафик, похвално е, че Божанков се придвижва еко. Но пък някакси не отива на 34-годишен мъж и то депутат, да хвърчи из столичните булеварди, яхнал умния скейтборд на едно колело, украсен с мотиви от детската анимация "Hello kitty".

И докато останалите депутатите паркират колите си пред Партийния дом, Божанков паркира своето превозно средство в гардеробната в сградата, издава запознати сред обитателите на сградата.

Съвременната летяща метла на Божанков се захранва от електромотор от 1kW и постига максимална скорост до 19км/ч.

Моноколелото всъщност се задвижва с леко накланяне напред, като колкото повече човек се накланя, толкова по-бързо се придвижвате. Може да работи непрекъснато до 2 часа с едно зареждане, като изкачва и нагорнища с наклон от максимум 15 градуса.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Военен прокурор проговори докъде стигна разследването на катастрофата с Кирил Петков край Аксаково: Лидерът на Промяната и Найо Тицин са разпитани, очакват се резултатите от комплексна експертиза (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! Военен прокурор проговори докъде стигна разследването на катастрофата с Кирил Петков край Аксаково: Лидерът на "Промяната" и Найо Тицин са разпитани, очакват се резултатите от комплексна експертиза (ВИДЕО)
ново
Днес: 8
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК