САМО В ПИК: Бебе проплака тайно в семейството на служебния премиер Гълъб Донев. Ще се изненадате кой е бащата (УНИКАЛНИ СНИМКИ)

АВТОРСКИ НОВИНИ

САМО В ПИК: Бебе проплака тайно в семейството на служебния премиер Гълъб Донев. Ще се изненадате кой е бащата (УНИКАЛНИ СНИМКИ)

229860
на 04.08.2022
САМО В ПИК: Бебе проплака тайно в семейството на служебния премиер Гълъб Донев. Ще се изненадате кой е бащата (УНИКАЛНИ СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Служебният премиер в новото правителство на Румен Радев - Гълъб Донев, тихомълком и без всякаква публична шумотевица е станал горд дядо, научи ексклузивно ПИК. С внуче на име Робърт го е дарила единствената му дъщеря Габриела Донева, а таткото е рали пилотът Тери Фолев.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

Бебето Робърт е родено в началото на миналата есен. Или точно по времето, в което известният му дядо бе служебен министър на труда и социалната политика и заместник министър-председател, отново в служебния кабинет, предшествал идването на власт на Кирил Петков. Който пък във вторник отстъпи кабинета си на "Дондуков" 1 именно на Гълъб Донев.

Радостното събитие в семейството на новия министър-председател обаче е останало скрито-покрито за широката публика и то най-вече заради факта, че красивата му дъщеря Габриела страни от медийния шум и гради кариера, без да парадира с бащината си фамилия и с това, че е дъщеря на известен политик.

Раждането на бебето, както и предшествалите го девет месеца, се оказват подробно описани в един от профилите на младата дама в Инстаграм - популарния акаунт @m.a.m.c.h.e, създаден от самата нея, за да бъде в помощ на бъдещи мамчета. И точно защото в него по никакъв начин не се загатва, че младата жена, разказваща в детайли всички емоции, трудности и щастливи мигове, през които е преминала, е именно дъщерята на Гълъб Донев, появата на малчугана вече близо година е останала неразкрита.

11-месечният Робърт, за когото майка му признава, че е силно желано дете, се е родил в столичната болница "Токуда".

"Винаги съм искала да имам деца, но никога не съм си представяла раждането и ме е притеснявало като идея. Дори когато забременях, гледах да не мисля много за него, защото не бях готова. Бременността си следих при доц. Карагьозова в център "Фемина" в София. По нейна препоръка се насочих към д-р Нашар в "Токуда". При нея родих секцио. До последно исках д-р Нашар да вземе решение какво ще бъде моето раждане. За мен единственото условие беше да имам раждане, което няма да е психически травмиращо. Искам да имам още деца и не си представях, че ще искам, ако още първото раждане е зрелищно и травмиращо. Така се спряхме на секцио", разказва за вълнуващото събитие Габриела Донева.

Операцията продължила 35 минути. "Беше бързо, безболезнено и дори магично. Гушнах си детенцето още на операционната маса. Раждането е една магия", не пести емоциите си младата майка.

В @m.a.m.c.h.e щерката на служебния премиер в нито един пост не назовава поименно таткото на сина си, като предимно го спомената като "моя приятел". Снимката на корицата на профила й във Фейсбук обаче е именно с рали пилота Фолев, от което следва да се извади изводът, че точно той е баща на бебе Робърт и проекто зет на Гълъб Донев. 

В Инстаграм Габриела признава за страховете си за това дали и кога таткото ще заобича детето си. "Нашият татко беше по-плах. Той се притесняваше да не направи нещо на бебето и предпочиташе да седи отстрани и да го гледа. Аз му давах задачи, които да изпълнява и отне време, докато свикне. Три месеца по-късно, сякаш връзката им започна да разцъфтява, а когато синът ни стана на половин година, видях, че той самият започва да има повече интерес към баща му. Започнаха да имат своите малки моменти. Сега вече осъзнавам, че мъжете, които съм чувала да казват, че отнема 3 месеца да заобичат детето си, са били прави", споделя единственото дете на премиера.

Младите родители са инвестирали сериозна сума в здравето на своето дете, замразявайки стволови клетки в банките на столичната болница "Свети Лазар". "За съжаление близки мои приятелки починаха от болести, които могат да бъдат лекувани чрез трансплантация на стволови клетки. Затова исках да дам някакъв вид гаранция на моето дете, да го предпазя. Цената на услугата беше около 4000 лв.", не крие Габриела Донева.

Красивата дъщеря на Гълъб Донев и зъболекарката Нели е тяхната голяма гордост. Завършила е Американския колеж в София. А след него - две образования в Лондон. Едното е бакалавър по Театър и творческо писане в Brunel University, и Актьорско майсторство от Лондонското училище по драматични изкуства. В момента довършвам магистратурата си по Детска и юношеска психология, което е третото й висше образование.

Габи обичам да пътува и е обиколила над 30 държави по целия свят. Говори 5 езика, включително бразилски португалски.

Премиерската щерка вече е горда майка на син, но мечтае и за още деца.

Габриела има силна връзка с майка си Нели

Наследницата на Гълъб Донев и рали пилота Тери Фолев. Засега няма индикации влюбените да са скперили връзката си с официален брак. Освен, ако и той не е сключен в пълен секрет

Красивата млада дама има две висши образования, а в момента учи и трето. Владее 5 езика

Не само родителите на Габи се гордеят с нея, тя също е горда с тях. Тримата са затружно семейство и са обиколили десетки и близки, и далечни кътчета по света

По време на обучението си в Лондон, Габриела е давала уроци по фотография. Самата тя се справя зашеметяващо и пред обектива

Не на последно място, важен член на семейство Доневи е дакелът Шанди. Четириногият любимец на фамилията не приел лесно бебето Робърт

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов се ядоса на ППДБ: Не реагират срещу министрите на Радев, а реагират срещу човека, който го взех от тях - Дани Митов ПЪРВО В ПИК TV! Борисов се ядоса на ППДБ: Не реагират срещу министрите на Радев, а реагират срещу човека, който го взех от тях - Дани Митов
ново
Днес: 39
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК