Вход
София
Времето в София 8 o C

САМО В ПИК! Библейският код вещае за България: Провал за Шенген и падането на "Царя"! Какво още ни предстои според свещените книги?

САМО В ПИК! Библейският код вещае за България: Провал за Шенген и падането на "Царя"! Какво още ни предстои според свещените книги?

на 07.01.2018
237591
18
САМО В ПИК! Библейският код вещае за България: Провал за Шенген и падането на "Царя"! Какво още ни предстои според свещените книги?
Автор: ПИК
07.01.2018
18
237591

Преди време шоуменът и фитнес гуру Кирил Вълчев-Киро Скалата в непринуден разговор споделя на своята бизнес-партньорка Никол Стоянова, че някой й е изготвил херменевтична карта. В нея се дава ясен знак, че й предстои сериозна опасност за здравето. За нейна неприятна изненада, това "предсказание" се превръща в реалност - наистина я сполетява нещо сериозно, касаещо здравето ми. Никол решава да разуча въпросния мъж, който стои зад прогнозата. Неговото име е Красимир Куртев. 

Стоянова предостави на Агенция ПИК интервюто си с него:

- Господин Куртев, направи ми впечатление, че методите Ви са корено различни от тези, които са обичайни за окултната гилдия. Как се вписвате като ясновидец, медиум, езотерик и други такива?

- Може би се вписвам в паранормално изследователско общество, сиреч езотеричен изследовател на "скритите светове". Когато учените стигнат до ръба на своите изследвания те определят дадени явления като паранормални. Припознат съм като Херменевтик. (Херменевтика е теорията и умението за интерпретиране и в нейната област попада всичко, което може да бъде разбрано, включително предметите, които притежават собствена история, която означава нещо специално за определен човек или група - б.а.) Тълкуването предполага преди всичко знание не само за изследваното явление, но и за неговия контекст. Трябва да са известни мястото, участниците, времето, в което се разглежда дадения обект. След това идва интерпретацията - да се открие значението на явлението, да се анализира през гледната точка на съвремието и изследователя. Накрая идва разбирането - гледните точки се съпоставят и след тяхното обобщение се достига до по-пълно знание за нещата.

Бих желал да обясня, че има съществена разлика между езотерика и окултизъм. Окултното работи против свободната свещена воля на човека, докато езотериката е наука, занимаваща се в полза на човечеството, без да има намеса в личното пространство.

Ще дам пример - екзо е това, което петте човешки сетива долавят: хубава гледка, ароматни цветя, очарователна музика и прочие, и прочие. Езо е това, което предполагаме или знаем, ала не го виждаме. Езотеричната философия, която разглежда всяко преходно нещо като Майа или илюзията на неведението, а както знаем всичко е преходно. Разглеждайки дадени вътрешнокосмическа планета и тяло, те са организирани, тоест преходни. Затова езотеричното работи на принципа "Преминаване отвън навътре".

- В такъв случай как предсказвате или навлизате в режим ясновидство?

- Не навлизам в подобен режим, а режим на изследване - Алетея (Истина) - "Това, което се разкрива, всъщност се скрива". Използвам Тората или така наречения Стар завет, също и останалите свети книги, разбира се.

И така, първо задавам координати на лице и предстоящо или отминало събитие на база Небе (паралел) и Земя (меридиан). След като имам тези данни засичам слънчевите печати чрез календарите на древните маи за даден период или личност. И едва тогава започвам с индификацията на съответните кодове. В Библията са разкодирани 9 кода или матрици, които започват с думата "Армагедон", 15 кода с израза "Трета световна война", 14 кода с "Атомна бомба", 31 със "Смърт", 10 с "Кръв" и 19 с "Терор".

Библейските кодове (глифове) са равноотстоящи букви на еднакво разстояние и се използват да определят местоположението на ключа или началото на търсения код. Числото на еднакво отстоящите букви могат да бъдат някъде от едно до много хиляди. Търсеният код в Библията може да бъде име на лице, място или нещо, той може също да определи името на дадено събитие. Понякога правя тройни анализи включващи Таро, Нумерология, Кабала и радиестезия физикална.

- Споменахте за слънчеви печати и календарите на маите. Ужсилено се жужеше, че през 2012 г. календарът на маите приключва, което означало краят на света, според видни корифеи в окултната гилдия?

- С печал прочитах, слушах и гледах подобни словоблудства, граничещи с невежество… Съществуват двадесет свещени календари на древните маи. Една от версиите е, че маите са ги получили в наследство от олмеките (по- древна цивилизация с разцвет около 1300 г. пр. Христа.) Колкото до слънчевите печати вкратце бих дал следните дефиниции: Слънчевият печатът се отнася към първия вид Галактически импулси. Той носи информация за призванието и отговаря на въпроса: Кой съм аз? Вторият вид импулси е Тонът на Творчеството. Той дава отговора на въпроса: Какъв съм аз? Какъв е моят творчески потенциал? Всеки един може свободно да се запознае в сайта Мрежата за Планетарно Изкуство www.pan-bg.com

- Посещаван ли сте от известни личности за съвет, напътствия или тревожни въпроси?

- За мен хората са еднакви и респективно не ги деля на касти. Колкото и не скромно да прозвучи факт е, че не малко ВИП-персони са се допитвали до мен по една или друга причина. Имал съм честа да се срещам с величествената Силвия Кацарова, българския славей Теди Кацарова, гуруто на фитнеса Кирил Вълчев-Скалата и редица други звезди на българския небосклон. Бизнесмени, политици, народни представители и министри, чиито имена не бих споменал по разбираеми причини. Не са малко и такива популярни люде извън пределите на родната татковина.

Киро Скалата и Никол Стоянова

- При тези обстоятелства и имена би следвало да сте милионер едва ли не?

- С цялото си уважение към вас и хората, четейки това интервю, признавам, че въпреки моите мега мащабни познания в областта на езотеричното, живея на ръба на бедността. Може би тук е мястото да поднеса моите най-сърдечни благопожелания към Силвия и Теди Кацарова, както и на Кирил Вълчев. Те ме дариха с безценни дарове - Храна. Сиреч със самата божественост благословена.

- В доста статии от вашият сайт www.ezoart.net споменавате, че "Сатаната е в нас". Какво имате предвид че сме подвластни на Луцифер?

- Разбира се, че Сатаната е неизменно в нас, преди всичко в мисли и поведение. Бог има споразумение с Деница (сатана) ,като например: "А един ден, като дойдоха Божиите синове да се представят пред Господа, между тях дойде и Сатана. И Господ рече на Сатана: "Ето, в твоята ръка е всичко!" - Йов (1:6-12). Ще предоставя и друг аргумент, който дава отговор на въпросите, че Сатаната е в нас и Защо Бог не е унищожил Луцифер.

Св. Паисий Светогорец пише: "Ако не ни изкушаваше дяволът, можеше да си мислим, че сме станали и светии. Бог постоянно ни призовава, но ние обикновено се отдалечаваме от Бога и само, ако се появи някоя опасност, тичаме към Него. Във всеки случай Лукавият ни прави добро, помага ни да се осветим. Затова и Бог го търпи. Бог е оставил свободни не само хората, но и демоните, тъй като те не вредят на човешката душа, защото не могат. Освен, ако сам човекът не поиска да навреди на душата си. Напротив, носят награда на душите ни - както лошите хора, така и невнимателните, които не по свое желание причиняват зло в живота ни".

Ние постоянно сме в изкушение и поради тази причина твърдя, че "Сатаната е в нас". Прекалено сме си задушили егото и последното не пропуска алтруизма, това означава, че зацикляме в суеверия и дребнави традиции, които са в наш ущърб. Празнуваме прасето, а не Рождество, кланяме се на идоли и прочие. На практика Божията ръка се отдръпва постепенно от нас, тъй като обществото е по-скоро езическо, отколкото християнско… Суеверието и езичеството са греховните близнаци на Изкушението, чиито отец е Сатаната.

- Какво казва Библейския код за България през 2018 година ?

- "Търсачката" издирва моите зададени данни за България през 2018 година и разкрива 28 кода. Единият о т тях "Срамът": "Защо излязох из утробата да гледам труд и скръб, И дните ми да се довършат от срам" - Еремия (20:18). Тълкуванието на този код е следното: Трудна година, през която трудът все повече ще се обезценява. Идат дни, в които България ще бъде посрамена многократно. Българите все повече ще се разболяват. 2018-та е годината на болестта, каквото и да означава това.

Вторият код е "Провалът": "Аз ви заявявам днес, че непременно ще загинете; няма да се продължат дните ви на земята, към която преминавате през Йордан, за да влезете да я притежавате" - Второзаконие (30:18). Повечето реформи ще се сринат, законите ще се променят, ала само за про-форма. "Няма да преминете през Йордан, за да я притежавате" - тук вероятно се визира поставянето на бариера за влизането в Шенген или отлагане.

Третият код е "Заличаването": "Ето, Аз ще те отпратя от лицето на земята! Тая година ще умреш, защото си проповядвал бунт против Господа" - Еремия (28:16). В този стих не визира катаклизми за България като бури, пожари и земетресения. Такива е имало, има и ще има, докато свят светува. Дава се знак да се задейства изваждането на страната ни от дъното, ала всяко отлагане ще ни "отпрати от лицето на земята" и това ще евентуално ще е началото на заличаването ни като нация.

Четвъртия код е "Царят": "И духът му закоравя, та да постъпва гордо, той биде свален от царския си престол, славата му се отне от него, и биде изгонен" - Данаил (5:21). Тук знакът е персонален, нека властимащите да се замислят. Име или имена няма да конкретизирам.

Обобщено, библейски кодове за България предупреждават, че 2018 година е предпоследен божествен звън камбанен на надеждата, за да се превърне в реалност. Ала Надеждата се изразява в написаното от Метерлинк: "Ето, идат мили и любезни щастия, те ще ни напътят…".

Сподели:
Напиши коментар »
(18)
1
Хората днес са роби и, за да се освободят, те трябва да се новородят. Новораждането е скъсване на онези връзки, които сега ни спъват. То означава освобождаване от веригите на съдбата и необходимостта. То означава възстановяване на онази първична връзка на човека с Бога, която съществува от самото му явяване в света. То означава възстановяване на неговата свобода. Защото първоначално всички същества са създадени свободни. И ако свободата отпосле е изчезнала в света, причината е човекът. Той сам е нарушил своята първоначална връзка с Първичната Причина. Направил е много други връзки, които са го ограничили и заблудили. Божественото начало постоянно го освобождава от ограниченията на старото, ала той не след дълго време, пак тръгва по стария път. Ето защо, ако иска човек да бъде свободен, той трябва да има само една-едничка връзка – с Бога, а с всички други същества той трябва да има само отношения. Защото единственото същество, което е свободно – това е Бог. И единственото същество, което може да освободи напълно човека, е Бог. Бог иска всички същества да бъдат свободни като Него и те трябва да бъдат свободни, защото са части от Божествения организъм. Ето защо, само когато живият Бог на Истината дойде да живее в човека, когато в него започне да действа Божественият Дух и сила, само тогава човек ще бъде истински свободен; само тогава той ще познава Бога и ще бъде познат от Него; само тогава ще му служи свободно в Дух и Истина. Защото свободата изисква във всеки момент, човек да бъде готов да извърши онова, което Бог иска от него. А свободният човек може да го извърши, защото никаква друга връзка не го ограничава. В това именно седи неговата свобода.
2
Библейският код 1918 ! вещае за България: Провал за Шенген и падането на "Царя"......А ТОЯ Е ШАРЛАТАН !.....
3
https://www.youtube.com/watch?v=mPeYKpd0PRY
4
БАЦО АИДИ ФАНИ ЗЛУДЕЯ НЕ СА ПРАИ НА ПОП ПРИ СУЛТАНА !....
5
Шенген - през крив макарон ! А и Ганьо вече не е и необходим , след като ос ра и осмърдя навсякъде и си показа магариите и акъла !
6
Бойко, не ти е за блазираме чадо наше: разкрачен си между запада и анадола, ха сега да продължи Доган, даде ли ви на вас, червен картон, а оп - да ходи пак да се бие симеончо, силни са, силна държава е, Цариград, преди 1944 българи са ходили да учат там, справка архивите говорят, да продължи господин Ахмед Доган, той е в кухнята, може и господин Местан, в к-л младите са от г-н Местан, а старите-българи и техните помнят Доган агата , Наздраве, Честото братство с Турция, църквата , отец Саръев от дс, българскимохамеданин
7
Много глупаци сте се наредили до този шарлатанин! Естествено е, че тази година ще ни приемат в Шенген, има ясни сигнали за това! Нещо повече, тази година ще влезем и в ERM II - чакалнята за Еврозоната, така че след още 3-4 години ще бъдем и в Еврозоната! Не претендирам да съм пророк, просто следете събитията и ще разберете, че трябва да слушате разума си, а не библейски измишльотини! :)
8
Много е лесно да се говори и да се противопоставя, много е трудно да се гради мир.
9
Не четете такива пророчества и не им вярвайте! Целта им е да ви внушат, че бъдещето е предначертано, т.е. да отнемат свободната ви воля. ;)
10
След малко пускат завесите, кой прочел прочел, кой не здраве да е.
11
НА ЕДИН ДОСАДЕН ДЪРТ МОШЕНИК. ПИСНА МИ ДА ЗАЕМА САЙТОВЕТЕ ЗА БЕЗПЛАТНИ РЕКЛАМИ. ПО 30 НАВЕДНЪЖ. НЕПРИЯТЕН ЧОВЕК
12
Големи новини. На бъснаря брат му ми каза...
13
И как любезният господин позна, че тези библейски послания касаят точно България? Той говори против суеверието, хубаво. Така говори и Господ - че суеверието и гадателите са грях. Или той се има за пророк, осенен от Светия Дух?
14
Само като прочетох определенията на господина за Силвия Кацарова-величествена, лиглата Теди-българския славей и Киро Скалата-гуру ми стана ясно колко е проницателен този езотерик. Защо ли си мисли, че като ни омайва с многото си знания и обяснения ще плеснем с ръце и ще повярваме, че е изключение на природата. Ако се е взел за паранормален, не означава, че повечето от нас са ненормални. Да е жив и здрав и да си ги разправя приказките на Кацарови и такива като тях величия.
15
Само като прочетох определенията на господина за Силвия Кацарова-величествена, лиглата Теди-българския славей и Киро Скалата-гуру ми стана ясно колко е проницателен този езотерик. Защо ли си мисли, че като ни омайва с многото си знания и обяснения ще плеснем с ръце и ще повярваме, че е изключение на природата. Ако се е взел за паранормален, не означава, че повечето от нас са ненормални. Да е жив и здрав и да си ги разправя приказките на Кацарови и такива като тях величия.
16
ЕЙ ЩО ГИ НЕМАШЕ ТАКИВА ОРАКУЛИ ПО БАЙ ТОШОВО ВРЕМЕ БЕ? СИТЕ СЕ БЕХА ИЗПОКРИЛЕ КАТО ПЛЪХОВЕ У БРАШНО. СМЕЕХА ЛИ ДА СЕ ПОКАЖАТ И ДА БЪЛВАТ "УМНОТИИ" НАЛИ ВЕДНАГА ЩЯПА ДА ГИ ЗАТВОРЯТ В УМНИТЕ ЗАВЕДЕНИЯ НА 4-ТИ КИЛОМЕТЪР И В КАРЛУКОВО!
17
баща ми имаше гъбички по краката ,направо му бяха разядени от 10 години и нищо не помагаше ,тогава от Германия му поръчахме този мехлем,това го спаси,премахна ги завинаги http://bit.ly/2BMZArR
18
Боже, Боже... Прибери си верисиите!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За коя партия ще гласувате на евроизборите през май?
Общо гласували: 3127
архив

Жена стои на ръба на балкона на 8-ия етаж и казва на мъжа си: - Не мога да живея с такъв женкар, пияница и... престани да ме побутваш.

няма нови новини
Днес: 304
hot
най-четени новини в момента
сега
2636
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Росен Желязков с гневни думи за провалената акция на българите срещу пакета "Мобилност" (ОБНОВЕНА)
x
Пазарът на дрехи втора ръка изпреварва новите
x