САМО В ПИК: Бившата жена на Румен Радев заживя с този симпатяга (СНИМКИ)

Акценти

САМО В ПИК: Бившата жена на Румен Радев заживя с този симпатяга (СНИМКИ)

843915
на 28.07.2024
САМО В ПИК: Бившата жена на Румен Радев заживя с този симпатяга (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Нов член в семейството си има първата съпруга на Румен Радев - Гинка, научи ПИК. 

препоръчано

Банковата служителка е приютила в апартамента си в столичния кв. "Редута" чаровен симпатяга.

Настоящата първа дама Деси Радева обаче да не бърза да се радва, че бившата половинка на президента си е намерила нов мъж! Гинка е подсигурила покрив и прехрана са черно-бяло куче, улична порода. Най-вероятно нявгашната съпруга на Радев е осиновила животинчето и сега ежедневно полага грижи за него. 

48-годишната блондинка всеки ден извежда из квартала на обичайната разходка новия си приятел. 

Въпреки, че преди години е била съпруга на президента, суетата е чужда за банкерката и тя не се притеснява да обхожда улиците неглиже, почти в домашен вид, с къси панталонки. 

След раздялата с Румен Радев бившата му съпруга остана да обитава някогашното им семейно жилище в кв. "Редута" заедно с двете им деца Дарина и Георги.

Дъщеря им, която е студентка в НАТФИЗ, все още споделя един покрив с майка си. Брат ѝ Георги обаче от края на миналата година е новодомец. Бившата млада футболна надежда обитава апартамент с площ 80 квадрата в близост до този на майка си.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ПИК TV: Депутатите приеха поправки в бюджета, препитват седем министри на редовния контрол в НС - НА ЖИВО ПИК TV: Депутатите приеха поправки в бюджета, препитват седем министри на редовния контрол в НС - НА ЖИВО
ново
Днес: 40
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК