САМО В ПИК: Бойко Рашков отказа служебно паркомясто - оставя колата на "синя зона', но не плаща нищо! Ето защо

Епицентър

САМО В ПИК: Бойко Рашков отказа служебно паркомясто - оставя колата на "синя зона', но не плаща нищо! Ето защо

109481
на 20.12.2023
САМО В ПИК: Бойко Рашков отказа служебно паркомясто - оставя колата на синя зона, но не плаща нищо! Ето защо
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Депутатът от ППДБ и бивш министър на вътрешните работи Бойко Рашков, използва всички облаги, които му предоставя луксозният автомобил "Тесла", който си купи преди година, видя ПИК.

препоръчано

Припомняме, че Рашков пръсна над 100 бона за електрическата кола, която е пълна с всякакви екстри и възможности.

Едно от най-големите предимства на автомобила е, че Рашков няма никакъв проблем да го паркира, където си поиска. Включително и на "синя зона", без да плати и стотинка. Това е така, защото електрическите автомобили не плащат за "зона" в София.

Ето защо Рашков е отказал да ползва облагите на народен представител и не ползва служебни паркоместа, а паркира автомобила си в "синя зона" срещу Националната художествена галерия.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за почивния понеделник - Лъвовете жънат успехи, Стрелците подвластни на емоциите САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за почивния понеделник - Лъвовете жънат успехи, Стрелците подвластни на емоциите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 42
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК