Вход
София
Времето в София -13 o C

САМО В ПИК! Борислав Гуцанов след ударната победа на Портних: Ще поискаме оставката на Нинова! (ОБНОВЕНА)

САМО В ПИК! Борислав Гуцанов след ударната победа на Портних: Ще поискаме оставката на Нинова! (ОБНОВЕНА)

на 03.11.2019
50230
16
САМО В ПИК! Борислав Гуцанов след ударната победа на Портних: Ще поискаме оставката на Нинова! (ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
03.11.2019
16
50230

Лидерът на БСП-Варна Борислав Гуцанов коментира проблемите на социалистите в морската столица, както и очертаващата се категорична победа на Иван Портних. Припомняме, че около Гуцанов се завъртя огромен скандал, след като Корнелия Нинова свали доверието си от него и издигна за кмет на Варна проф. Анелия Клисарова. Това породи колапс сред социалистите в морския град и проф. Клисарова не успя да стигне дори до балотаж.

"В никакъв случай не изпитвам "злорадо удовлетворение". Моето желание и на колегите ми от БСП е да има промяна във Варна. Това обаче не се случи", отбеляза по телефона Гуцанов.

Той допълни, че идеята на градската организация е била да има обединение на лявото пространство, с всички леви формации. "В началото ние дори правехме разговори с изключително сериозни професори, които за жалост се отказаха от надпреварата да бъдат наши кандидати за кметове след едно паметно посещение на госпожа Нинова, след което започнаха проблемите на градската организация", коментира Гуцанов.

"И аз много ясно поставих един въпрос - ако резултатите не само във Варна, а и в страната са лоши, аз ще поискам оставката на госпожа Нинова заради всички тези действия, които има в БСП. Защото в крайна сметка тя носи пряката отговорност за кризата, в която се намира нашата партия, включително и за неубедителните резултати във Варна", заяви Борислав Гуцанов.

"Ситуацията по време на европейските избори и преди тях - не успяхме да спечелим изборите... Толкова греди направихме! Същото нещо е в момента и с местните избори. Да имаме такова представяне... Да, по-добро е от 2015 г. Но в крайна сметка говорим за БСП", коментира социалистът.

"БСП е необходима партия на държавата ни. И не случайно сме на 130 години и за да продължим да имаме това влияние, е необходима промяна на това ръководство. А смисълът на една партия е да може да наложи своята програма за развитието на държавата такова, каквото го вижда", заяви Борислав Гуцанов.

ИЗБОРНИЯТ ДЕН В ПИК TV!

Вижте първия час на студиото на ПИК TV след 13 ч.и коментара на Антоанета Христова във видеото на живо на ПИК TV:

Вижте втория час на студиото и коментарите на Румяна Коларова и Борислав Цеков, както и гласуването и изявлението на премиера Бойко Борисов в Банкя:

Третият час на студиото на живо с коментарите на социолога Александър Владимиров, Николай Бареков и журналистите Цветан Фиков и Симо Русев:

Вижте анализа на политолога Георги Киряков: 

Гореща среща на екипа ни с Мая Манолова във фризьорския й салон в следобедните часове излъчи ексклузивно ПИК TV на живо в изборното студио: 

Социологът Михаил Мирчев направи ексклузивен анализ на вота в шестата част на изборното студио на живо на ПИК TV:

Ексклузивна прогноза и коментар от социолога Юлий Павлов вижте в седма част на студиото:

Коментар от проф. Стоян Денчев в осма част на изборното студио:

 

Горещи данни и разкрития от екипа на ПИК и анализ на социолога доц. Стойчо Сточев:

Илия Лазаров от СДС с ексклузивно интервю в студиото на ПИК TV:

Първи данни след края на изборния ден от социолога Васил Тончев и горещи коментари в студиото на ПИК TV. 

Шефът на БСП Варна Борислав Гуцанов поиска оставката на Корнелия Нинова като лидер на БСП. 

Спас Гърневски поздрави ГЕРБ за успеха и направи анализ на вота в Пловдив, а Георги Марков от ГЕРБ обясни защо Фандъкова е феномен. Всичко това в част 11 от изборното студио на живо на ПИК TV:

В предпоследния час от изборното студио на ПИК TV члена на пленума на БСП Боян Чуков също поиска оставката на Корнелия Нинова, а ГЕРБ и премиера Бойко Борисов излязоха с първи коментар на резултатите от балотажа:

Първите коментари на Мая Манолова и екипа й, както и края на изборното студио и горещите коментари на последните данни за вота в страната вижте в 13-а част на студиото на живо на ПИК TV:

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого имате доверие?
Общо гласували: 21123
архив

Един габровец се качил на покрива на къщата си за да го поправи защото била се счупила една керемида. По едно време се подхлъзнал и взел да пада надолу. Прелитайки обаче до прозореца той извикал на жена си: "Женоо, днес готви за един по малко!"

x