САМО В ПИК! Борисов наложи забрана в ГЕРБ да се говори

Акценти

САМО В ПИК! Борисов наложи забрана в ГЕРБ да се говори

399187
на 11.06.2024
САМО В ПИК! Борисов наложи забрана в ГЕРБ да се говори
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Второ денонощие след изборите партията победител ГЕРБ запазва пълно мълчание.

препоръчано

По информация на ПИК в партията все още вървят разбори на изборните резултати, а лично лидерът Бойко Борисов е спуснал забрана до всички свои колеги да не се говори нищо преди официалната пресконференция.

Той вчера се появи изненадващо в Родопите, без обаче да коментира изборите.

Резултатите на ЦИК вече излязоха на 100%, така че би следвало в най-скоро време да чуем и първата реакция от Борисов. Все още обаче той не е взел решението кога точно да свика пресконференция. Най-вероятно това ще стане в утрешния ден.

Припомняме, че макар и да печели със 7,5% преднина пред вторите ДПС, ГЕРБ е загубила 140 000 гласа спрямо изборите на 2 април миналата година. Това е и най-слабият резултат на партията откъм брой гласоподаватели, откакто се явява на парламентарни избори.

Освен изборните резултати очакванията са Борисов да коментира и вариантите за сформиране на правителство с мандата на ГЕРБ.

Забраната за говорене не е нещо ново в партията. И след изборите на 2 април Борисов и колегите му четири дни не обелиха и дума.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да променят отношението си към колегите, Везните да очакват конфликти с близките САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да променят отношението си към колегите, Везните да очакват конфликти с близките
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Атанас Зафиров с първи думи, след като пое БСП от Нинова (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Атанас Зафиров с първи думи, след като пое БСП от Нинова (ВИДЕО)
ново
Днес: 18
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК