САМО В ПИК: Борис Бонев обяви партиите в СОС за циркаджии, а Колтуклиева му предрече, че... (ВИДЕО)

Епицентър

САМО В ПИК: Борис Бонев обяви партиите в СОС за циркаджии, а Колтуклиева му предрече, че... (ВИДЕО)

291114
на 21.11.2023
САМО В ПИК: Борис Бонев обяви партиите в СОС за циркаджии, а Колтуклиева му предрече, че... (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Циркът има нов адрес и той е "Московска" 33, където се помещава Столична община. Там вечният мераклия Борис Бонев и днес не бе удостоен с тази чест, след като и от втория опит общинските съветници не му повериха управлението на местния парламент.

препоръчано

При първото гласуване днес Бонев получи 23 гласа - колкото е числеността на групата на ППДБ-Спаси София. Така той отиде на балотаж с кандидатурата на БСП Диана Тонова, която имаше 9 гласа след първия тур. И при второто гласуване обаче Бонев не събра необходимите 31 гласа и така претърпя пълен провал.

В учудващо добро настроение той напусна сградата на Столична община, пред която бе пресрещнат от Соня Колтуклиева. Дали само за пред камерата й или не, той се опита да създаде впечатление, че приема днешното фиаско философски.

"Ако ме изберат ще стана председател на Общинския съвет, ако не ме изберат, няма да стана. Няма драма!", заяви кандидатът на ППДБ.

Той обаче обвини останалите партии, че нарочно саботират избора на председател с циркаджийски номера.

"Не чух една дума по отношение на мен като кандидатура. Не съм крал. Няма съмнение, че познавам София. Няма по същество аргументи за моята кандидатура. Това е циркаджийско политическо изпълненение, напълно очаквано. Така че няма никаква драма. Ще се видим следващия четвъртък", заяви Бонев.

Вижте във видеото предсказанието, което Колтуклиева отправи към него:

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Финансови проблеми за Рака, Лъвовете да не пътуват САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Финансови проблеми за Рака, Лъвовете да не пътуват
ПИК TV x
Иван Таков пред ПИК TV: Нинова пречи на лявото обединение! Ето какво трябва да направим, за да е успешно (ВИДЕО) Иван Таков пред ПИК TV: Нинова пречи на лявото обединение! Ето какво трябва да направим, за да е успешно (ВИДЕО)
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК