САМО В ПИК! Боян Расате разкри кой е самоубиецът в ДАНС: Викахме му Емо Жепето, работеше в БДЖ и беше самотен, разочарован от всичко

Интервю

САМО В ПИК! Боян Расате разкри кой е самоубиецът в ДАНС: Викахме му Емо Жепето, работеше в БДЖ и беше самотен, разочарован от всичко

115560
на 27.01.2020
САМО В ПИК! Боян Расате разкри кой е самоубиецът в ДАНС: Викахме му Емо Жепето, работеше в БДЖ и беше самотен, разочарован от всичко

Истинска трагедия се разрази днес в ДАНС. Призован в институцията за разпит мъж извадил пистолет и се гръмнал пред очите на ужасените служители, както ПИК съобщи. 

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

Пистолетът е със заличени номера, съобщиха от прокуратурата. Мъжът бил  призован за снемане на обяснения в ДАНС във връзка с възложена от Софийска градска прокуратура проверка.

Потърсихме за информация Боян Расате, бивш лидер на Български национален съюз. Самоубиецът е бил член на партията, както медията ни ексклузивно разкри. 

Интервю на Албена БОРИСОВА

- Познавате ли човека, който се самоуби днес в ДАНС, г-н Расате?

- Знам го добре, да. Той не е в ръководството на Българския национален съюз. Но е един от старите членове. 59-годишен е.

- Кой е той? 

- Казва се Емил Крумов. От Перник е. Работеше в БДЖ. Не знам точно какво. Ние го знаехме като Емо Жепето. Така му викахме.

- Какъв човек беше?

- Много кротък, спокоен и изключително самотен. Нямаше семейство. Беше и изключително разочарован от живота. Гледаше си някакви животинки. Имаше материални, битови трудности. Но се чувстваше и разочарован въобще от случващото се в България.

- Възможно ли е това разочарование да е причина да вземе това тежко решение - да се самоубие?

- Това е труден въпрос. Психолозите не могат лесно да разгадаят причините за едно самоубийство. Да, беше разочарован, както казах. И то много. Но не изключвам възможността самоубийството му да е публична демонстрация срещу всичко, което се случва.

Допускам, че може да е бил подложен на натиск от страна на органите, които са го привиквали. В България правораздавателните органи се превърнаха в бухалки на властта и нямам предвид специално и само правителството на Бойко Борисов, а управленията през последните десетилетия. 

- След като Емил Крумов е бил самотен, какво ще стане от тук насетне? Ще има ли кой да го погребе, вие ще помогнете ли? 

свързани новини

- Точно това си говорехме с колегите, когато се обадихте. Той беше толкова затворен. Знаехме, че няма семейство, но нямаме представа дали има роднини. Все има някакви, няма как, не се е появил от епруветка. Но не знаем нито къде са, нито как да ги намерим. 

Тежко е. Той е поне 60-годишен. По-голяма е трагедията на умиращите деца и млади хора. А все по-често става това. Просто нашата древна българска цивилизация изчезва. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
ПИК TV! Корнелия Нинова не очаква конституционна криза, а избори две в едно на 9 юни (ВИДЕО) ПИК TV! Корнелия Нинова не очаква конституционна криза, а избори две в едно на 9 юни (ВИДЕО)
ново
Днес: 84
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК