САМО В ПИК: Бременната Лена Бориславова с нова длъжност - доставя обяда на големците на "Чаталджа" (СНИМКИ)

АВТОРСКИ НОВИНИ

САМО В ПИК: Бременната Лена Бориславова с нова длъжност - доставя обяда на големците на "Чаталджа" (СНИМКИ)

209740
на 10.07.2023
САМО В ПИК: Бременната Лена Бориславова с нова длъжност - доставя обяда на големците на Чаталджа (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Лена Бориславова беше началник на кабинета на Кирил Петков, даже направо си беше премиер в сянка. После за три-четири дни и депутатка стана, преди народните избраници да гласува оставката й в 49-ия парламент. От него абдикира, за да се заеме с подготовката за предстоящите наесен местни избори. 

препоръчано

Но кой да предположи, че Сивия кардинал в правителството на харвардите ще получи и друга, съвсем нова професия - доставчик на храна за лидерите на "Продължаваме промяната"?! 

Точно в разносвач на току-що приготвени гозби се превърна Лена Бориславова в обедните часове на днешния ден, видяха фоторепортерите на ПИК.

Въпреки, че е в доста напреднала бременност и до месец-два се очаква да дари колегата си от ПП Мирослав Иванов с дете, Лена бе командирована от обитателите на неформалния офис на "Промяната" на столичната ул. "Чаталджа" да им купи обяд. И то в най-голямата жега!

От бърлогата на харвардите Бориславова измина пешком разстоянието до популярния ресторант "Стария чинар" на бул. "Дондуков", където всеки ден се предлага и обедно меню.

Дясната ръка на Кирил Петков в ПП буквално влезе в ролята хем на доставчик, хем на сервитьорка, а от заведението й напълниха два найлонови плика с поне 8 пластмасови кутии за еднократна употреба.

Лена направи курса облечена с черна рокля над коленете, като изборът на цвят вероятно е, за да вталява визуално наедрялата през бременността й фигура. Изборът на сако и то с дълги ръкави не е никак подходящ за летния сезон, но и неговото предназначение бе да прикрива корема й от любопитни погледи. 

В най-голямата обедна жена бременната Лена трамбова пешком от офиса на ПП на ул. "Чаталджа", за да купи манджа на шефовете си.  

Бившият началник на кабинета на Кирил Петков изчаква реда си в р-н "Стария чинар"

С две пълни дисаги Бориславова се отправя обратно към "Чаталджа", където я очакват изгладнелите й колеги в "Промяната"

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса
ПИК TV x
УНИКАЛНО ШОУ! Това ВИДЕО за Кирил Петков и училището за рап ще срути Мрежата УНИКАЛНО ШОУ! Това ВИДЕО за Кирил Петков и училището за рап ще срути Мрежата
ново
Днес: 46
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК