САМО В ПИК: Бръснарите са в шок! Асен Василев прокара нова мода - засука куриозни бакенбарди (СНИМКИ)

Акценти

САМО В ПИК: Бръснарите са в шок! Асен Василев прокара нова мода - засука куриозни бакенбарди (СНИМКИ)

120393
на 03.01.2023
САМО В ПИК: Бръснарите са в шок! Асен Василев прокара нова мода - засука куриозни бакенбарди (СНИМКИ)

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Нова мода в мъжките бакенбарди прокара днес съпредседателят на "Продължаваме промяната" Асен Василев, забеляза ПИК.

препоръчано

Бившият вицепремиер, който за разлика от Кирил Петков винаги е демонстрирал добър стайлинг не само в облеклото, но и в избора на аксосоари към него, и винаги е държал на изрядната си фризура, ръце и нокти, шашна със засукани бакенбарди в Президентството по-рано през деня.

Както е известно Василев, Петков, Андрей Гюров отидоха на "Дондуков" 2, за да получи номинирания от "Промяната" за министър-председател акад. Николай Денков втория мандат за съставяне на правителство.

Безформените бакенбарди на Василев се набиха на очи, тъй като, както вече споменахме, окосмяването в областта на лицето на бившия финансов министър винаги е било като по коафьорски учебник.

Освата загадка по чия повеля бакенбардите на Кокорчо са придобили подобна нестандартна  форма.

Дали бръснарят му, също като Румен Радев е достигнал до извода, че променкаджиите са шарлатани и е решил да му отмъсти?! Или пък самият Василев е отпуснал душа с празнични наздравици и сам се е окепазил пред огледалото.

Горе - Асен Василев от парламентарната трибуна преди две седмици. Бакенбардите му са наред. Днес обаче са истинско коафьорско бедствие

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 77
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК