САМО В ПИК! Валери Симеонов взе на подбив интригата във властта: Волен Сидеров е подведен, че с Цветанов се чувам нонстоп! Често ми звъни и Кончита Вурст...

Политика

САМО В ПИК! Валери Симеонов взе на подбив интригата във властта: Волен Сидеров е подведен, че с Цветанов се чувам нонстоп! Често ми звъни и Кончита Вурст...

79458
на 12.02.2018
САМО В ПИК! Валери Симеонов взе на подбив интригата във властта: Волен Сидеров е подведен, че с Цветанов се чувам нонстоп! Често ми звъни и Кончита Вурст...
Автор:   ПИК

Атрактивни Джакпоти и Нови Игри от efbet (18+)

Вицепремиерът Валери Симеонов коментира първо пред ПИК заформилата се интрига във властта. Екшънът се разигра след изказване на съпредседателят на „Обединени патриоти” и лидер на „Атака” по телевизия „Алфа” вчера, че шефът на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов е човекът, който налага Истанбулската конвенция и че се чува нонстоп с вицепремиера Валери Симеонов. 

препоръчано

„Цветан Цветанов е основният двигател, който движи и налага приемането на скандалната Истанбулска конвенция. Не премиерът Борисов, защото той е наясно с настроенията на хората. Ако някой събори правителството, това ще бъде Цветан Цветанов, заради този подход и начин, по който се опитва да прокарва неща, които не се харесват и не се приемат от българския народ . Той също така се опитва да влияе и на коалиционния ми партньор Валери Симеонов, с когото се чуват по няколко пъти на ден”, коментира Сидеров и така разбуни духовете в управляващата коалиция (ВИЖТЕ В ОЩЕ ПО ТЕМАТА). 

Абсолютно много се влияя. До голяма степен Сидеров е прав, на мен много често ми звъни и Кончита Вурст, иронизира Симеонов казаното от коалиционния си партньор, че Цветанов се опитва да му влияе и че с него се чуват често. 

От тези 9 месеца в управлението не се ли разбра колко може да ми се влияе, попита реторично вицепремиерът и отсече: "Сидеров е подведен. Той е изключително разумен и балансиран човек, но има лоши съветници. Ако се върне в своите спомени, ще разбере, че на мен може да ми се влияе само с разумни аргументи и доводи". Симеонов допълни, че всеки може да изрази каквото си иска мнение по медиите и коалиционните отношения не се влияят от спорадични изказвания. 

Има политическо споразумение между нашите партии и аз изключително много го спазвам, това е важното. Отношенията са регламентирани в него, бе категоричен Симеонов. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 18
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК