САМО В ПИК: Взрив пред Народното събрание (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)

Инциденти

САМО В ПИК: Взрив пред Народното събрание (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)

572968
на 04.08.2020
САМО В ПИК: Взрив пред Народното събрание (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
Автор:   ПИК

Взрив е избухнал преди минути пред Народното събрание. Затова съобщават очевидци пред ПИК. По думите им на място е имало и сапьори. 

препоръчано

Медията ни разузна, че става дума за забравен куфар, на който е имало надпис, че е бомба. За него са сигнализирали минувачи и на място веднага е дошла полиция, пожарна и сапьори.

Специалистите са обезвредили за минути опасния куфар със зрелищен контролиран взрив, който обаче е разтревожил и шокирал доста от столичаните наоколо, което се вижда и във видеото на репортер на ПИК. 

"Реакцията беше светкавична. Минути след сигнала за куфара дойдоха сапьорите и действаха много професионално. Отцепиха района и произведоха контролиран взрив. Не знаем дали е провокация на протестиращите и се надяваме, че подобни неща няма да се случват. Точно за това не бива да се позволява беззаконието да се шири по улиците и да се блокират артерии. Опасно е и властите трябва да гарантират реда", коментирата на място столичани от околните банки и магазини. 

Мястото на взрива е точно между двата бивака на уличните метежници и тепърва ще се разследва дали става дума за провокация от страна на някоя от въпросните групи.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!

Сподели:
Бомба x
ТАЙНИ И ЗАГАДКИ: Масони пазят златото на Хитлер ТАЙНИ И ЗАГАДКИ: Масони пазят златото на Хитлер
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Проф. Михаил Мирчев с горещ коментар за датата на вота и уволнението си (ОБНОВЕНА) САМО В ПИК TV: Проф. Михаил Мирчев с горещ коментар за датата на вота и уволнението си (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 232
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това