САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за понеделник - Овните да се въздържат от рисковани действия, Раците два пъти да мислят преди всяка стъпка

ШАРЕН СВЯТ

САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за понеделник - Овните да се въздържат от рисковани действия, Раците два пъти да мислят преди всяка стъпка

42552
на 20.11.2023
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за понеделник - Овните да се въздържат от рисковани действия, Раците два пъти да мислят преди всяка стъпка
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

ОВЕН

препоръчано

Склонни сте да реагирате импулсивно на всяка изречена дума или критика. Ако сте сдържани ще избегнете конфликтите с вашите колеги. Всички рисковани начинания са неуспешни, забравете за тях. Не е желателно да пътувате днес, но можете да уговорите партньорите да дойдат при вас.

ТЕЛЕЦ

Начинанията са повлияни от импулсивните ви действия, които трудно овладявате. Направете оценка на отношенията си на работното място, за да избегнете бъдещите проблеми. Въпреки нежеланието ви да общувате се налага да проведете делови срещи точно днес. Запазете спокойствие.

БЛИЗНАЦИ

Денят изисква да не се колебаете, ако ви направят предложение за подкрепа, за да поставите началото на планираните проекти. Разговорите ви носят успех. На работното място се справяте отлично. Внимавайте да не нагрубите колегите си и не налагайте мнението си.

РАК

Не взимайте прибързани решения за инвестиции, ако се занимавате със собствен бизнес, за да не провалите стабилното си положение. Проявете умерено съчувствие към проблемите на хората около вас. Нарочно драматизират ситуацията, в която са попаднали, за да им помогнете с пари, които няма да си получите обратно.

ЛЪВ

Стабилизирайте позициите си на вашето работното място без повече бавене, за да не ви измести някой некомпетентен, но напорист колега. Не предприемайте начинания. Заемете се с рутинната си работа и си гарантирайте приходи от завършени задачи. Вечерта, доволни от постигнатото, бъдете с вашите близки и се отдайте на активна почивка.

ДЕВА

На работното място не допускайте намеса на всезнаещи колеги, които са достатъчно некомпетентни, за да ви заблудят и провалят със съветите си и настойчивостта си да са ви полезни. Бъдете предпазливи и не избързвайте с крайни решения. Не се оплаквайте от трудностите. Вашите близки ви подкрепят в начинанията.

ВЕЗНИ

Бъдете решителни и действайте отговорно и задълбочено, ако сте на работното място и имате спешни задачи, за да не се провалите. Промените са във ваша полза. Докажете че за вас трудни задачи не съществуват. При възможност уговорете делово пътуване, но не бива да договаряте инвестиции.

СКОРПИОН

Не пътувайте, защото сте разсеяни, а също и прибързани и проблемите няма да ви подминат! Не се противопоставяйте на вашите близки. Отложете взимането на важни делови решения за друг ден. Анализирайте причината за пропуските на вашите колеги. Ако се налага да работите активно и без почивка в този ден, вечерта си позволете отдих.

СТРЕЛЕЦ

Отложете делово пътуване, което няма да е успешно и ще ви създаде проблеми. Бъдете коректни към вашите колеги, ако сте в отпуск и ви повикат на работа и не се крийте, защото е във ваша полза да разговаряте с тях. Близките ви ще проявят разбиране, дори и ако се налага да се забавите вечерта.

КОЗИРОГ

Въпреки, че сте отпаднали и уморени до обед ще се съвземете и ще проведете успешни делови срещи на вашето работно място или на делови обяд. Осигурете си допълнителни приходи. Професионалните ви успехи събуждат завистта на вашите конкуренти, които ще опитат да ви навредят. Съхранете завоюваната позиция.

ВОДОЛЕЙ

Днес ще ви изненада неочаквана, но заслужена похвала и парично възнаграждение, а и мечтаното признание. Не всички хора, които срещате, ще ви бъдат приятни, но трябва да се примирите и да изтърпите присъствието им, особено ако са бъдещи делови партньори или сте канени на вечеря.

РИБИ

Задачите ви носят финансови успехи в този напрегнат ден. Възникналите проблеми в семейството са ви развалили настроението още сутринта, но ще надмогнете яда си. Анализът на постигнатото до момента е задължителен, защото ви гарантира успех на работното място. Бъдете реалисти.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 14 юни - Лъвовете да сдържат емоцията си, Везните да не прекаляват със стремежа си към власт САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 14 юни - Лъвовете да сдържат емоцията си, Везните да не прекаляват със стремежа си към власт
ПИК TV x
Николай Бареков пред ПИК TV: Ще има правителство на ДПС с мандата на ГЕРБ. Скоро Пеевски и Борисов ще стигнат до война (ВИДЕО) Николай Бареков пред ПИК TV: Ще има правителство на ДПС с мандата на ГЕРБ. Скоро Пеевски и Борисов ще стигнат до война (ВИДЕО)
ново
Днес: 4
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК