САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за първия ден от новата седмица - начинанията на Раците обречени на провал, успехът намигва на Везните

Бомба

САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за първия ден от новата седмица - начинанията на Раците обречени на провал, успехът намигва на Везните

82383
на 12.02.2024
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за първия ден от новата седмица - начинанията на Раците обречени на провал, успехът намигва на Везните
Автор:   ПИК

ОВЕН

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

Вземете важни делови решения. Запознанствата в този ден са предимно в деловата сфера, затова не ги избягвайте. Ползата е взаимна. Успехът ви е гарантиран. Не бъдете скъперници. Недобронамерени съвети може да повлияват негативно работата ви, ако се вслушате в тях.

ТЕЛЕЦ

Заредили сте се оптимистично настроение, което няма да ви изостави през целия ден. Разрешете проблемите, свързани с финансиране на ваш бизнес и вярвайте в успеха си. Трудностите, които срещате, са преодолими, ако се заемете със задачите си и не обмисляте задгранично пътуване.

БЛИЗНАЦИ

Вашите колеги не успяват да влязат във вашето темпо при изпълнението на служебните задачи и се опитват да ви блокират, въпреки неочакваните проблеми в цялата държава. Вашите професионални планове се реализират според очакванията ви. Всички са на ваша страна, ако си наложите търпение.

РАК

Успехът ви съпътства, но бъдете отговорни към себе си и околните. Внимавайте със запознанствата. Ограничете разговорите с вашите колеги. Начинанията са обречени на провал, ако сте инатливи и импулсивни. Приемете предложения за допълнителна работа, ако сте в състояние да ги завършите до края на деня.

ЛЪВ

Имате възможност да блеснете с интелекта си, без да прекалявате и да налагате насила мнението и правдата си. Задължени сте да сте отговорни на работното място и да помогнете на вашите колеги, въпреки че ви завиждат и се превръщат в очите ви в досадни и неблагодарни. Трудности по пътя ви няма да липсват.

ДЕВА

Не пътувайте, дори и ако карантината заради вируса е отпаднала, за да избегнете неприятности с пътната полиция. Завършете започнатите задачи. Не е изключено или да ви повишат или да ви преместят на друго място. Пазете се от ваши делови конкуренти, които сте предизвикали с думите си и сте ги засегнали така, че трудно ще ви простят, а и целят да ви навредят.

ВЕЗНИ

Успехът е с вас през целия ден. От вас зависи дали ще го уловите, за да ви дари уважение и заслужено признание. Имате сили да приемете предизвикателствата. Напрегнати сте без причина, въпреки че се радвате на покровителството на Съдбата. Не отлагайте планираните служебни разговори.

СКОРПИОН

Днес сте притеснени заради отношението на вашите делови партньори и подчинени, защото им осигурихте комфорт за работа по време на извънредните мерки, а те не го оценяват и не вършат задълженията си. Вашите представи за успех са свързани с прекалено завишени изисквания към работата на вашите колеги. Предпазвайте се от конфликти. Пазете се от ненужни разправии.

СТРЕЛЕЦ

Имате неочаквано много задължения, но и ще се наложи да разрешите проблемите на ваш колега. Чрез активната си работа сте длъжни да му помогнете, а след това да се заемете със задачите си, особено с неотложните. Предпазвайте се от грешки, заради миг невнимание, които  е добре веднага да поправите.

КОЗИРОГ

Ще се окажете в центъра на конфликт, свързан с финансови проблеми, които не ви засягат. Всички са вперили погледи във вас и се надяват да се справите с един жест. Не са изключени конфликти с ръководството, което не приема отказът ви да помогнете. Ако имате собствен бизнес не критикувайте вашите подчинени.

ВОДОЛЕЙ

Премълчавайте и не влизайте в спор с вашите колеги, ако не ви засяга. Намесата ви може да е причина за дистанцията им, която не е във ваша полза. Не се карайте с вашите близки и приятели, защото без да усетите рискувате да си навредите. Конфликтите ще разрешите с такт и търпение.

РИБИ

Промените, които неочаквано заварвате на работното място няма как да бъдат във ваша полза. Явно някой ваш неприятел иска да ви създаде трудности. Въпреки тях успехът е с вас. Отложете взимането на важни делови решения, ако зависи от вас. Анализирайте грешките в поведението си, за да избегнете поредните проблеми.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 4 март - емоцията пречи на Овните, всичко започнато носи успех на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 4 март - емоцията пречи на Овните, всичко започнато носи успех на Скорпионите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Въпреки напъните на сглобката да изчегърта празника - не се гаси туй, що не гасне: На 3 март Русия ни освободи от турско робство! (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Въпреки напъните на сглобката да изчегърта празника - не се гаси туй, що не гасне: На 3 март Русия ни освободи от турско робство! (ВИДЕО)
ново
Днес: 91
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК