Вход
София
Времето в София 5 o C

САМО В ПИК! Вижте как кметът на Бургас Димитър Николов избяга от камерата ни. Защо градоначалникът мълчи за Митьо Очите и Бенчо Бенчев? Бургас град на мафията ли е? (СКАНДАЛНО ВИДЕО)

САМО В ПИК! Вижте как кметът на Бургас Димитър Николов избяга от камерата ни. Защо градоначалникът мълчи за Митьо Очите и Бенчо Бенчев? Бургас град на мафията ли е? (СКАНДАЛНО ВИДЕО)

на 08.08.2018
125061
46
САМО В ПИК! Вижте как кметът на Бургас Димитър Николов избяга от камерата ни. Защо градоначалникът мълчи за Митьо Очите и Бенчо Бенчев? Бургас град на мафията ли е? (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
Автор: ПИК
08.08.2018
46
125061

Бургаският кмет Димитър Николов скандално избяга от камерите на ПИК TV и не пожела да коментира горещата тема около Митьо Очите и общинския съветник Бенчо Бенчев.

Екип на медията ни изчака г-н Николов пред входа на бургаската община, за да му зададе няколко въпроса. И най-важният сред тях: Какво се случва в Бургас, това град на мафията ли е?

Неочаквано Николов отмина грубо репортерите ни и не се спря дори за кратък коментар. Това едва ли отговаря на претенциите му за кмет на "най-добрия град за живеене в България".

От началото на невиждания екшън градоначалникът стои в сянка, сякаш това не го засяга. Оправдава се с "разделението на властите", което едва ли е приложимо в случая.

ПИК щеше да го попита дали все през годините до него не са достигали сигнали за престъпната дейност на бандата на Митьо Очите. Предприел ли е нещо в тази посока? Охранява ли фирмата на Очите общински обекти и терени? Дали не е знаел, че местният олигарх Бенчев е съдружник на кримибоса? Познава ли се с Бенчев и гостувал ли е в палатите му край Бургас?

"Нещо крайно неприятно се е случвало в Бургас", казаха разследващи, докато течаха арестите по групата на Очите.

ГОРЕЩА ТЕМА! Кмет закова БСП: Прехвърлят си горещия картоф, за да избягат от скандала "Бенчев"

ГОРЕЩА ТЕМА! Кмет закова БСП: Прехвърлят си горещия картоф, за да избягат от скандала "Бенчев"

Горещият картоф в опозицията се прехвърля с цел да се...

на 08.08.2018

Господин кмете, това "крайно неприятно нещо" наистина ли не ви касае?

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(46)
1
2
Митко Николов ме разочарова, защо се крие, гузен ли е???
3
СПЛЕТЕНИ ЧЕРВА ВСИЧКИТЕ БЕ, КАКВО ОЧАКВАТЕ ДА КАЖЕ, И ТОЙ Е В КЮПА..
4
Страхливец.
5
За къде сме без бургаските батки? Ааааа!....Публична тайна.
6
ТОВА КМЕТА НА Д.ПЕЕВСКИ И ДОГАН ПО МОРЕТО
7
Защо си мълча Радев, че той е одобрил Аргус-Секюрити, а не някой от космоса? Или даренията не се броят за финансиране, както обясни една БСП лейка!
8
Добро утро , чак сега ли разбрахте , че Бургас е града на мафията . Там са като свински чирва - няма партии , има само интереси . Пример - Арена Бургас , трябваше да е готова преди година и двойно по-ефтина . Но спокойно , скоро балона ще се пукне и града ще стане най-лошия за живеене , какъвто всъщност е !
9
Мафията не я търсете тя е там където са суджуците а кмета на Бургас е от ГОЛЕМИТЕ СУДЖУЦИ !!!
10
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
11
Те не бяха от Брюксел, Ню Йорк и Маями... Те дойдоха по краткия, братския път. Те говореха руски и бяха славяни. Тук намериха българска обич и смърт.. Те не знаеха даже дали благодарни ще им бъдем след време - бащи и деца. Те избраха войната, а тя е коварна, тя безумно убива съдби и сърца.. Бяха братя по кръв. Просто бяха славяни. И под Шипка намериха своята смърт. Не дойдоха от Брюксел, Ню Йорк и Маями. От Русия дойдоха - за нас да умрат.... Без да имат дори и имперска идея, те се биха до смърт за славянската чест. И сега, ако ти си докрай европеец, ще ги помниш достойно и утре и днес!... Лозан Такев
12
Не е от града , от герб е. Идва време да се отричат от тази партия и най големите й фенове. 10 г стига толкова.... Видяхме и усетихме колко и какви са им възможностите. За 10г Румъния ни изпревари като ци ганска каруца...
13
...................БУРГОЗ НЕ Е У БУЛГАРИЯ !......ТУРЗКА ТЕРИТОРИ У ГРАДИНАТА НА ТИКВИТЕ !......ГЛАВНАТА ТИКВА Е У ДУБАИ !.....ПИЧЕСИ ГАЗО !......ВИЕ МРЕТЕ У АСФАЛТА 40 ГРАДИУСЕФ !.......КОТУ У НА МУНКИ ФГЗО !................БАЦО ВИ СЕ ПУДИГРАВА !........ЕИИИ ПИКЕЗ ТРЕА СА СМЕНИ СОФТУЕРА НА ТИКВАТА......И......НОФ ВЕНТИЛАТУР !......ТРАГЕДИА С ТЕМПЕРАТИУР У ТИКВАТА КОМПУТЕР !......ЦРУ МУИ ИБА МАИКЯТА НА ЖЕНЕРАЛО !......А БЕНЧЕФ Е ВИРУС !..........
14
Кметът на Бургас няма нищо общо с БСП-арите гласуващи за Бенчев и косвено за Митьо Очите. Отидете на Позитано да питате Курнито Сланинова
15
Отидете да питате бандита ни пРезидент и мошеник защо Бенчев е спонсорирал кампанията му с мафиоткси пари.
16
Някой ще обясни ли на кметовете от всякакви бои, че когато им задават въпроси, са длъжни да отговарят? Управлението на общините се извършва публично и скрито-покрито не може да има. Журналистите не му задават интимни въпроси, а въпроси, свързани с общината, които са обществен интерес и значимост. Какво си въобразяват тези хорица, че са сложени там да въртят тайно и задкулисно работите на камората ли? И че са свободни да не отговарят на неудобни въпроси? Не само Бургас, във всички градове управлява мафията. В последните десет години нещата излязоха извън всякакъв контрол. Време е за чистка, първо на главатарите най-отгоре, после по места.
17
Прокуратурата да се самосезира и да бъде потърсена отговорност от митничарите на смена,когато през летище София,полет от Ливан е била допусната диетоложката участвала в "Черешката на тортата",излъчено в петък от 20 часа,и внесла в страната 2 куфара с домашно приготвена храна. Нарушена е националната сигурност!!! Да бъдат наказани подобаващо-ТВ,диетоложката и митничарите...ЗАКОНИТЕ В БЪЛГАРИЯ СА НАПИСАНИ И ТРЯБВА ДА СЕ СПАЗВАТ ОТ ВСИЧКИ!!!
18
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
19
БУРГАС Е ГРАД НА МАФИЯТА! БСП НЕ Е партия на мяфията!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!/ ашколсун/ ГЕРБ СА ПОДПИСАЛИ ДОГОВОР С ОЧИТЕ ЗА МИТНИЦИТЕ!!!!!!!!!!!! ПРЕЗИДЕНТА НЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯМА НИЩО ОБЩО!!!!!!!!!!!!! БЕНЧЕВ НЕ Е ФИНАНСИРАЛ БСП И ПРЕЗИДЕНСКАТА КАМПАНИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!! ОСТОВКА, ОСТАВКА ВЪН ТЪПИ ГЕРБАДЖИИ ОТ БЪЛГАРИЯ! ДА ЖИВЕЕ ДРУГАРКАТА НИНОВА!!!!!!!!!!!!!!! ДА ЖИВЕЕ ЧЕСТНАТА И ПОЧТЕНА ПАРТИЯ БСП!!!!!!!!!!!!!!!!!!! УРАААААА!!!!!!!
20
...............БАХТИ ИДЬОТА !.....ПРАИ СЕ ШЕ НЕ СААШТЕСТВУВАТЕ БЕ ПИКЕЗ !......ЗА НЕГУ ВИ НЕМА !......МИ ТВА ГОВЕДО НЕМА ВААЗПИТАНИЕ НИКВО !......СИ ГУ ЗЕМЕ ТИКВАТА У БАНКЯ !......
21
Защо дъртата, лъжлива и миризлива баба Елена, не разследва Очите. Или я е страх, че ще се види интересна симбиоза, между БСПеерадската и партия водена от Импексовата барсала и Шербета Радеф, със нарко-картела..
22
Има ли топла връзка между Нинова, Очите и Радев? Като иде въпрос за рекет, дали не става въпрос за БСП-ОПГ Нинова и свине? Къде е тука Борисов, когато за 3-4 месеца власт на Радев и БСП само уволнения и договори дългосрочни на спонсорите са раздават? Бургас е тръпка на Радев, защото от където жената, от там и родата! Всякакви инсинуации че само 20 -30 дни след като е съставил Радевото Служебно Правителство и не е бил в час, са смехотворни! България да не е учебната газка ? Много добре и напълно съзнателно извърши уволнения и назначи на постоянни договори с големи неустойки при уволнения, свои кадри на всички нива! За 3-4 месеца власт се окопа и оплете с мафията, като патка в кълчеща! Няма чест това същество, няма да се оттегли и ще теглим с него и агентите на Решетников! Септември ще бъде Май, ако не се разболее.
23
КОЙ ще задължи Лидера да излезе в отпуск,а не ние неговите работодатели да му плащаме и той да спестява на наш гръб???Колко пари е спестил от неползуван отпуск??? Това е голям проблем за бюджета и от морална гледна точка...
24
Парите в офшорките не се декларират, даренията също! Много продажен този Радев, взе власт за малко и веднага я осрабри и услуги на мафията сътвори! Да се маха, Йотова да го замени, тя поне не е Фатмашки корумпиран цървул!
25
Митьо Очите е задържан и изправен пред съда по времето на Тройната коалиция. През август 2009 г. неочаквано прокуратурата сключва споразумение с Очите за присъда от 4г.6м., която е смешна на фона на извършените от него престъпления. От тази присъда, след приспадане на времето в ареста, Очите излежава по-малко от две години, като многократно е засичан по плажове, хотели и ресторанти, по времето, в което е трябвало да бъде в затвора. Цялата тази благодат се разстила над Очите веднага след като ГЕРБ вземат властта и започва първият им мандат. Изводите да си направи всеки, който все пак цени фактите и може да мисли с главата си.
26
Видно е, че 80% от плебса се опитва да открие някаква разлика между ГЕРБ и БСП!Мъката ви е голяма,разлика просто няма!
27
Е.БАН РОШКО- Е.БАНИЯ LZ1RGD--- Росен Георгиев Димитров ЕГН 7309296664...Напиван и Е.бан от руски тираджии преди 8 години в Холандия(екип двама) ... София квЛозенец улКричим№3 вхВ ет4 ап32 .. тел...0877 58 38 45....0889 67 66 78 ..http://roshkovip.snimka.bg/
28
Този изчервяващ се човек е откраднал до този момент с групата си помагачи над 100 000 000 евро. По същата схема с Узун и ДПС ги изнася в Турция, а някой от обществените поръчки директно се изпълняват от турски фирми и турски доставки на строителни материали, не е нужно даже да изнася през граница комисионните - над 40% от цената на ремонтите и строителството. Обръчи от фирми, взаимно проникнати мафиотски кланове от всички партии. Питайте го за селския му бизнес, чрез подставени лица - там е ощипал от субсидии над 20 000 000 лева. Съдружието му с крадците от ДПС и СДС, му носи огромен международен, транспортен бизнес, в който са инвестирали над 40 000 000 евро. Оправдава се, че това е за Борисов и не е негово!
29
Блажек е Митака, прибирал е тлъсти пачки от Очко Бочко. Любим кмет е на Божествения, и не само той, Юрданка, Портних, пловдивския , всички които гепят и се отчитат. А Батко обича пустите парички, не че ще може да ги харчи но да си ги гледа в сметките. Който му носи е Голем, близък, със защита, Цацата бди зорко. Митко Очите, сдала на кмета също си е подсигурил работата. Кихал в кинти на любимия кмет, с той нито виждал, нито чувал, че се рекетират, пребиват, грабят и унижават хора, че се палят коли и офиси. Който каквото и да ми говори, кмета е блажил яко покрай Очите, как построи този палат, пт къде са тези пари за лукс? Докато на Батко се носи регулярно кинти, никой няма да пострада. И защо да страда, да страдат българите, нали те носят на гърба си с данъците цялата тая прогнила администрация!
30
Тези си броят парите от крадено и престъпни схеми на кашони и чували!
31
До 26 :Браво, Баро ! Ние се псуваме по партийни симпатии и най- вече антипатии, а те си крадат заедно, крадат... "НАП с тревожна статистика - богатите у нас стават все по- богати, а бедните - все по бедни".
32
Митко Николов и Очите са от Шайката на Суджуците в Бургас едни бандити и разбойници и това го знае цял Бургас и Бойко също го знае но се прави на умряла лисица
33
Митко Николов и Очите са от Шайката на Суджуците в Бургас едни бандити и разбойници и това го знае цял Бургас и Бойко също го знае но се прави на умряла лисица
34
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
35
Все едно да питаш "Марсилия град на мафията ли е" ;-) Ами на мафията е - на кого да е! А сега мафията се опитва да заблуди света, че "мафията" - това е "Бенчо". Щото да не си помисли някой, че "мафията" - това е Николов & Ко.
36
С теб са няколко улични помияри - Тоню Трудовака, Деса Общата, Томата-Рошко, Гошето Скрападжията и още един-двама тъпанари , плюс овчата пyткa Антоанета Христова. Кметът на Бургас - Митьо от с. Ветрен е мъжкар. Той цели две години е правил контрабанда със сухо мляко от Украйна (1994 - 1995 г.). За такава работа се искат ташаци, а не да измисляш клюки и да ги публикуваш. И накрая да те съдят, както тебе са те осъждали. Я остави този занаят. Подбери Ива Николова и отивайте да плетете рибарски мрежи по брега. Радвайте се на тънката бургаска мъгла. Нека Ива да се заголи пред тебе слушайки "Шапката си можеш да оставиш" в изпълнение на Джо Кокър. Да спирам, че и на мен ми се иска да видя Ива само по шапка. Господи, колко е хубава !
37
Само кмета - любимец на Боко ли е хлебии и здраво захлебваш? Знаете ли колко още, шефовете на полицията, прокуратурата, съда, общинари от Юга, много са. За да вилнее толкова години и Зевс от Банкя да си трае като комунист на разпит има една причина, получавал е тлъсти пачки. Значи да сметнем, по един милион на месец, вероятно е повече, за всеки в имало парче от баницата. Прибирали са си кинтите, живели на широко, дреме ли им е за тези които са смазвани от Очите и глутницата му. Кво толкова, некакви обикновени хорица, мизерници, да се оправят с Очите както могат. А колко деца е захлебил с дрога, колко семейства е разбил като ги е направил наркомани? Кой може да каже. Ето защо бяха плъха кмет, защото знае за пораженията в обществото. Никой няма да осъдят, ГЕРБ нарочно разигра този тетър, пусна Очите да замине и предизвика скандала.
38
ХАЙДЕ СЕГА ПИШЕЩИТЕ ТУК ДА ОТГОВОРЯТ ЗАЩО БОЦИ БЕШЕ ТОЛКОВА МЕК В ИЗКАЗВАНЕТО СИ?ЗАЩО НЯМА ДА НАПАДА НИНОВА?КМЕТА НА БУРГАС Е ТРЕТИЯ В ГЕРБ СЛЕД БОЦИ И ЦВЪК.КАК СИ ГО ПРЕДСТАВЯТЕ В СОФИЯ НЯКОЙ ДА СПЕЧЕЛИ ПОРЪЧКА ЗА СТРОЕЖА НА МЕТРОТО И ДАНЧЕТО ДА НЕ ЗНАЕ. ОПИТА ДА СЕ ОЧЕРНИ РАДЕВ Е ДОСТА НЕСКОПОСЕН.А ГЛАВНОТО - ПРЕХВЪЛЯ ПРОБЛЕМА ОТ БОЛНАТА ГЛАВА НА ЗДРАВАТА. ВРЕМЕ Е Т.Н.ПОЛИТИЧЕСКИ ЕЛИТ ДА БЪДЕ ИЗМЕТЕН ДО КРАК.
39
"Бургас -град на мафията" Как може да се пишат такива абсурди! Бургас се управлява от ГЕРБ, а там мафията не може да вирее.Как ви дойде на ум бе, ГЕРБ и МАФИЯ, ми това са две противоположности.
40
По тоя въпрос трябва да даде мнение др.Антон Тодоров. Той е специалист по "шайките" И каквото ви каже,това ще бъде верното. Кога ще го питате?
41
Пик какво се правите на ощипани. Икономическите интереси нямат цвят. Театрото е за пред бонаците. Преди години една фирма на седесари се управляваше от бивш депутат на бсп. Мисля, че така е в цялата страна.
42
Две седмици си говорим за хора който ги знаем от години и нищо за хлебната пшеница за тока и природния газ бедни ми народе.
43
А Валери Симеонов какво ще каже по въпроса ? Ааааа човека си гледа скалата на шумомера и няма време за такива дреболии...
44
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
45
Червените тролове съвсем слънчасаха!
46
Само. ,,ИМПИЙЧМЪНТ,, за Българския ( анти-) ПРЕЗИДЕНТ ! ! ! ! Точно сега му е времето ПАТРИОТИТЕ да МУ я поискат ! ! !
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого бихте гласували на евроизборите през май?
Общо гласували: 8175
архив

- Замислял ли си се, че в лудницата има само психопати?
- Не само там. Психопатите са навсякъде. В лудницата влизат тези, които са се изповядали.

няма нови новини
Днес: 291
hot
най-четени новини в момента
сега
2191
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
СКАНДАЛ В ПИК TV: Корнелия Нинова изгони медията ни за втори път от "Позитано" 20 - за имотите за милиони ли се страхуват да отговорят с Елена Йончева (ОБНОВЕНА)
x
ВНИМАВАЙТЕ: Липсата на достатъчно вода пречи на диетите
x