САМО В ПИК: Вижте ОПГ-то в МВР, покровителствало Георги Семерджиев! Шофьорът-убиец и Тенчо Тенев ръководили престъпните схеми

АВТОРСКИ НОВИНИ

САМО В ПИК: Вижте ОПГ-то в МВР, покровителствало Георги Семерджиев! Шофьорът-убиец и Тенчо Тенев ръководили престъпните схеми

168678
на 08.07.2022
САМО В ПИК: Вижте ОПГ-то в МВР, покровителствало Георги Семерджиев! Шофьорът-убиец и Тенчо Тенев ръководили престъпните схеми
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Истинска организирана престъпна група скандално лъсва около кървавата баня на бул. "Черни връх", причинена от бившия футболист, рецидивист на пътя и виден представител на криминалния контингент в София - Георги Семерджиев.

препоръчано

Вече трети ден напълно услужливо министърът на вътрешните работи Бойко Рашков премълчава за това, че лично е възложил на любимия му директор на вътрешна сигурност Георги Георгиев да отвори чадър над шефа на КАТ Тенчо Тенев, за да бъдат заметени всички сигнали и престъпни схеми между него, Георги Семерджиев, регистратора Георги Георгиев, известен в КАТ като "Гошо курвето" и катаджиите Бойко Цветанов Асенов и Васил Василев.

Според сигурни източници на ПИК, именно борецът за справедливост и човешки свободи Тенчо Тенев е касиерът на престъпната група на Семерджиев и последната една година създават схема за издаване на свидетелства за управление на моторни-превозни средство в нарушение на нормативните актове.

Припомняме, че българската книжка на джигита Семерджиев е отнета още през 2005 г., но до момента на катастрофата не само е шофирал активно, но и е бил спиран достатъчно често от служителите на реда.

През това време Семерджиев многократно е бил потенциален убиец на пътя със съмнително свидетелство за правоуправление на МПС.

Тенчо Тенев и Семерджиев са създали стройна организация по издаване на свидетелства за управление на МПС, срещу различни парични суми, които са гарантирали бързото и безпрепятствено извършване на незаконните действия. 

Става въпрос за суми от порядъка на 3000 - 5000 лева, като парите стигали до Тенчо Тенев чрез полицейския служител в КАТ Васил Цанков Василев. 

Чрез тази порочна схема Тенчо Тенев е прибирал стотици левове, като освен издаване на шофьорски книжки с неистински дипломи за средно образование, е прибирал пари и от регистриране на автомобили с пренабити идентификационна номера - рама.

Георги Семерджиев е известен с множество кражби на коли, рекети и изнудвания, с контактите му с Тенев и с неограничените му възможности в столичния КАТ.   

Запознати с далаверите в КАТ твърдят, че именно Тенчо Тенев и Георги Семерджиев са на върха на пирамида, която легализира в България издадени книжки за управление на моторни превозни средства от трета страна от Европейският съюз.

Тенчо Тенев умело заобикалял вратичка в закона. След като снабдял човека с такава книжка, макар и да е неистинска, той легализирал книжката с българска и така тя ставала редовна. Всичко това ставало по служебен път, като за преиздаване на чуждата книжка с българска, например, не се искало да притежаваш диплома или други документи, удостоверяващи истинността й.

За преиздаването на една такава книжка, Тенев е прибирал 3000 лева, като какви суми са се полагали на Семерджиев, може само да гадаем.

Ако МВР не е в състояние да знае в какво положение за структурите му, колко са корумпираните му ченгетата на ръководни позиции и колко от тях работят ръка за ръка с престъпния контингент, то тогава що за реформа прави Бойко Рашков, който винаги е на крачка от "успеха". На крачка от това да стане главен прокурор, на крачка от това да оглави КПКОНПИ...

А най-вероятно вече е направил крачка и към следствените арести...

 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ПИК TV: Депутатите приеха поправки в бюджета, препитват седем министри на редовния контрол в НС - НА ЖИВО ПИК TV: Депутатите приеха поправки в бюджета, препитват седем министри на редовния контрол в НС - НА ЖИВО
ново
Днес: 38
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК