САМО В ПИК: Вижте пищното прощално парти на Киро и Лена с баровски кетъринг в Министерски съвет (СНИМКИ)

АВТОРСКИ НОВИНИ

САМО В ПИК: Вижте пищното прощално парти на Киро и Лена с баровски кетъринг в Министерски съвет (СНИМКИ)

218862
на 29.07.2022
САМО В ПИК: Вижте пищното прощално парти на Киро и Лена с баровски кетъринг в Министерски съвет (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Министър-председателят Кирил Петков спретна пищно парти на изпроводяк в Министерски съвет, видяха фоторепортерите на агенция ПИК. 

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

В последната си седмица начело на държавата Петков събра администрацията си на градински купон на "Дондуков" 1, което продължава и в този момент.

Освен цялата администрация, на прощалната забава присъстваха шефката на кабинета му и негова любовница Лена Бориславова. Впечатление направи, че двамата не бяха поканили останалите министри, а само служителите, които работят в Министерски съвет.

За партито Киро и Лена са извикали специален кетъринг. Огромна маса с хапки и скъпо вино са сред почерпката от премиера и шефката на кабинета му към служителите в Министерски съвет. Храните и напитките бяха докарани от голям хладилен бус в ранния следобед.

Малко след 17.30 часа отиващият си премиер изнесе реч пред администрацията, а това най-вероятно бяха и последните му думи тях, тъй като се очаква в началото на следващата седмица президентът Румен Радев да назначи служебно правителство, което да замени сегашното.

С речта на Киро беше сложен и край на официалната част на партито, което за премиера продължи с чаша вино в ръка и смях с глас, видно от снимките на ПИК.

Част от посетителите недоумяваха дали Киро плаща масрафа от собствения си джоб, или всички е от бюджета на МС.

Междувременно издателят на ПИК Недялко Недялков бе приготвил подаръци за купона - пици за Киро и Лена (тъй като щатният им разносвач е в ареста) и еленски рога на Мирослав Иванов.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите
ПИК TV x
СУПЕР ИНТРИГА! Радостин Василев шокира: Синът на Теменужка Петкова е енергиен бос и медиатор между жената и дъщерята на Нотариуса! Депутатката от ГЕРБ: Лъжи! Ще се видим в съда (ВИДЕО) СУПЕР ИНТРИГА! Радостин Василев шокира: "Синът на Теменужка Петкова е енергиен бос и медиатор между жената и дъщерята на Нотариуса!" Депутатката от ГЕРБ: Лъжи! Ще се видим в съда (ВИДЕО)
ново
Днес: 151
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК