САМО В ПИК: Висш източник от МВР с потресаващи разкрития за готвения атентат в Пловдив

Крими

САМО В ПИК: Висш източник от МВР с потресаващи разкрития за готвения атентат в Пловдив

75506
на 08.06.2019
САМО В ПИК: Висш източник от МВР с потресаващи разкрития за готвения атентат в Пловдив

Последвайте ни в Google News Showcase

16-годишното момче, което бе задържано за подготвяне на атентат в Пловдив, страда от психично заболяване. Това научи ПИК от разследващите. Оказва се, че младежът от години имал ментални проблеми, за което е взимал и тежки лекарства. 

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

Според разследващите той се снабдил през интернет магазини с необходимите съставки за направата на бомба, като всички те са били достъпни, тъй като се ползват и в ежедневието. Източници на ПИК разкриха, че той е изключително затворен, с него в момента работят психолози, но е изключително трудно, тъй като психичното му състояние трудно позволява работа с него. 

16-годишният младеж е бил прихванат от ДАНС и МВР, като е извършвано наблюдение преди да бъде предприета мярка за задържане. Както медията ни съобщи, днес специализираната прокуратура ще даде брифинг, на който ще станат ясни повече детайли около подготвяния атентат. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите
ПИК TV x
СУПЕР ИНТРИГА! Радостин Василев шокира: Синът на Теменужка Петкова е енергиен бос и медиатор между жената и дъщерята на Нотариуса! Депутатката от ГЕРБ: Лъжи! Ще се видим в съда (ВИДЕО) СУПЕР ИНТРИГА! Радостин Василев шокира: "Синът на Теменужка Петкова е енергиен бос и медиатор между жената и дъщерята на Нотариуса!" Депутатката от ГЕРБ: Лъжи! Ще се видим в съда (ВИДЕО)
ново
Днес: 128
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК