Вход
София
Времето в София 25 o C

САМО В ПИК! Вицепремиерът Валери Симеонов за поръчката срещу ген. Петров: Оставката да тежи на съвестта на клакьорите от Би Ти Ви!

САМО В ПИК! Вицепремиерът Валери Симеонов за поръчката срещу ген. Петров: Оставката да тежи на съвестта на клакьорите от Би Ти Ви!

на 13.11.2017
74357
36
САМО В ПИК! Вицепремиерът Валери Симеонов за поръчката срещу ген. Петров: Оставката да тежи на съвестта на клакьорите от Би Ти Ви!
13.11.2017
36
74357

След като Военно-апелативна прокуратура /ВоАП/ потвърди постановлението на прокурор от Военно-окръжна прокуратура и отказа да се образува досъдебно производство по повод одитен доклад на Министерство на отбраната за работата на ген. Николай Петров, потърсихме за коментар вицепремиерът Валери Симеонов. Припомняме, че той бе един от първите, който застана зад ген. Петров след скандала, и постави под съмнение разследването на Би Ти Ви, според което имало извършени нарушения. Както е известно, след репортажа ген. Николай Петров подаде оставка като здравен министър, а с него напусна и екипът му. Сега поста пое финансистът Кирил Ананиев, а Военна прокуратура направи на пух и прах твърденията на Би Ти Ви.

- Г-н Симеонов, Военно-апелативна прокуратура отказа да се образува досъдебно производство за работата на ген. Николай Петров. Заключението е, че няма нарушения. Как ще коментирате тези факти, които доведоха до оставката на ген. Николай Петров?

- Нека уточним нещо. Още навремето има отказ от образуване на дело по тези материали - нали така?! Ясно е, че няма нарушение. 

- Да, сега има нова преписка и разследване на военните прокурори, които потвърждават становището от преди, че няма налице нарушения…

- Значи имаме произнасяне от втора инстанция, че няма нарушения. Така има потвърждаване на вече написана констатация, че няма нарушения и няма причина да са се води дело и т.н.

- Това е решението, да…

- Два пъти прокуратурата казва, че няма нарушения. Какво да коментирам? Нека това решение и оставката на генерал Петров да тежи на съвестта на тези клакьори от Би Ти Ви и другите папагали, които в продължение на седмица не спряха да се упражняват на гърба на генерал Петров!

- Все пак говорим за оставка на министър. Така ли трябва да се случват нещата, след като няма данни за престъпление?

- Явно... Аз съм го казвал вече няколко пъти - че дневният ред и ръководството на държавата се прави от Би Ти Ви и Нова телевизия. А дали е нормално това и хората могат да преценят.

Ако продължаваме така, всичко читаво и хубаво ще бъде унищожено, а на власт ще дойдат папагали от тези две медии.

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(36)
1
Значи за Валери ,да крадеш е нещо нормално
2
А да лъжите с своя аркадаш Сидеров че ще вдигните заплати и пенсий също е нормално за един политик , така ли
3
Как се бранят всички корумпета от правителството .....Но Народния съд иде....
4
Тия, не са нормални, никакво извинение, да си носи последствията професора.
5
Добре де кВо стана с едни 1 600 000 лв. или това е нещо прекалено дребно за дискутиране.
6
баш крадците са от бсп и дпс сергейчо си купи палат на женевскити езеро доган се шжири в такъв в бояна курнелия окраде от приватизацията първанов и сониве си имат хотелчета за тях морал няма и те се имат за недосегаеми
7
В момента българите живеят в пъти по-зле от времето на Живков. Ако тогава всеки задоволяваше жизнените си потребности, то сега тази привилегия имат единствено щатните, влачейки доходите си от държавната хранилка. ГЕРБ е партията майка, която скри шапката на БКП. Еднолично управление, сливане на партията с държавата, облагодетелстване на членовете на ГЕРБ, партията контролира съд, прокуратура, назначава послушници във всички сфери на властта. ТОВА УВАЖАЕМИ БЕШЕ ПРИСЪЩО НА БКП. В момента ГЕРБ е истинския заместник на БКП с още по мерзки черти. ТОВА СЕ НАРИЧА КОМУНИЗЪМ... КОМУНИЗМЪТ НА ГЕРБ И ЛИДЕРА МУ - ПРЕСТЪПНИКА boko (СПРАВКА - БЯЛОТО ПОЛЕ В БИОГРАФИЯТА НА boko ПРЕЗ ГОДИНИТЕ 1990-2000). ВСЪЩНОСТ БЯЛОТО ПОЛЕ Е САМО ЗА ДЕБИЛИТЕ, ИНФОРМАЦИЯ С КАКВО СЕ Е ЗАНИМАВАЛ ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ ИМА МНОГО В ИНТЕРНЕТ. А ДА НИ Е ЧЕСТИТ СЪВРЕМЕННИЯ КОМУНИЗЪМ НАЧЕЛО С ДР. bokoБЪЛГАРО/УБИЕЦА.
8
За Валерчо е важно КОЙ не спазва закона ,а не че закона не се спазва !
9
Как не вие срам да оплювате един достоен човек.Не разбрахте ли ,че той е заварил този договор подписан и в процес на изпълнение и ако не го изпълни се държат неиустойки.Защо продължавате да пишете мръсни тролове на БСП .Прав е вашият депутат Христов,че сте дебили,а не достойните хора в страната.Сега този журналист от БТВ да бъде даден на Прокурора за лъжлива информация и подронване авторитета на един достоен Човек.Такъв журналист не трябва да работи като такъв щом разпространява лъжливи пасквили.Той е мръсник и да каже колко лева е получил от поръчителите си ,които всички знаят къде са - в Президентството.
10
Дано на клакьорите от Би Ти Ви, не им се наложи да допрат до ген. Николай Петров, защото кадърните лекари в България останаха малко.
11
ТАЯ ГНУС КРАДЛИВА ДОКОГА ЩЕ СЕ ОБАЖДА ДА ОДИ ДА СИ ТРАФИКИРА ТАМА БИЖАНЦИТЕ И ДА СИ ТРАЕ
12
Г-жо Нинова, а сега какво ще кажете ? Чакаме с нетърпение вашето словоизлеяние по темата.
13
Може и да е добър лекар,но е лош крадец,значи,когато е подписвал договоре не е знаел,че ,това е зет му,нали има морал,къде е обаче ,в джоба ли му е....ай стига сте ривали за него ,да е мислил,когато е трябвало!Освен,това той е бил недостъпен за обикновения човек,а за,такива,като сестрата на Бойко...Защо не ривете,че нацията ни се затрива,цари корупция и беззаконие,не 80,а 100% малоумници има тук
14
Ако сега влезе един одит във ВМА -след тази случка като обхване периода и на директорствуването на Никито та до ден днешен-чудо ще им се види.Ама на ли е булгаристан-прокуратурата слушка-за да няма скандали.
15
Аз съм много доволен, че Дядото-генерал ми ДАДЕ ДАЛАВЕРА за 1,6 МИЛИОНА лева. А вие "охлаждайте" супата и се чудете как да свържете двата края
16
ДАЛАВЕРАДЖИИТЕ са подкрепят, защото иначе ПАДАТ от ВЛАСТ и отиват в ЗАТВОРА
17
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
18
Хора защитавайки ГЕРБ и случея с Петров искат да узаконят шуробаджанащината. По този начин младите и кадърни напускат държавата. Остават такива като Симеонов потънал в далавери да ни управляват. Не виждате ли как без да се усетите вдигат заплатите на министри депутат, а за Вас трохи. Наивници!!!!
19
шуробаджанаците са в бсп най крадливите най лъжливите и най корумпираните хора без капчица морал като кметовете на Балчик, Батак,Асеновград и най вече президенто им дето за кефа си е плащал с народни пари
20
По повод нарушенията на обществената поръчка, в която зетя на Николай Петров и фирма, свързана с майка му, изобщо даже не е регистрирана по БУЛСТАТ, военно-апелативният прокурор изпраща това „нарушение“ на … АДФИ, за „административно – наказателна отговорност“. Така тази прокуратура е за чудо и приказ – оттук нататък хич да не ви пука да нарушавате закона за обществените поръчки – прокуратурата за чудо и приказ ще ви „изпере“. Е, не всеки, само, който ТРЯБВА. Нали се сещате, ако беше някой друг, какво щеше да се случи?!
21
България е правова държава и правосъдната система е тази, която се произнася кой е прав, и кой е крив и дали има престъпление. А не някой си Нанев - навярно поръчково журналистче. Да се извинят на бившия министър а той да ги осъди за накърняване на достойнството и за клевета. Правителството не бива да става съпричастно на опитите да се измества центъра на правораздаването. Ако някой смята, че има достатъчно факти, може да ги внесе, където трябва, а не да изпълнява политически поръчки.
22
Валери Балефски Е ТОТАЛЕН ПРОСТАК! Нагледен пример за ИМБЕЦИЛ!
23
4ervenite gnidi v zatvora
24
МАФИЯТА ГЕРБ ви упразлява
25
Бате Валери резни им субсидийте на БТВ-то да да видят "кон боб яде ли",тогава и на изборите ще ги питам за кой ще гласуват (системата е на бате Цецо).
26
Типична форма на мътене на и без това объркания от 75 години мозък на българите. Всичко е фасада, зад която наднича грозното лице на диктатурата и престъпността, налагана вече толкова години. До един нормалните хора или избират да станат като престъпниците от бившата комунистическа партия - мутри, милиционери и "магистрати" или да си "бият шута" извън пределите на тази жалка и престъпно формирана държава. Няма човек във властта, който да не е от червен сой и род, няма добър бизнес, който да не е ръцете на децата или на самите червени изроди. Партии, общини, държавна власт, съд, МВР, военни, медии, топъл бизнес ... всичко е в ръцете на комунистическата мафия, боядисана като "патриоти", "демократи", "турци" . Самите червени изроди в БСП, даже те, са по-капиталисти от мутантите на ДС в държавата, защото те са лордовете, кръстниците и гвардията на изроския ни обречен живот. Никога в РБ няма да има демокрация и свобода, защото това е функция на интелигентността, а тази държава, населена и управлявана от червени мерзавци, в която даже училищата са инкубатор на простащина и простотия, на неграмотност и насилие, а университетите червена печатница на пари за изроди като професор Гестапото или оня неграмотен помак доц. Алексей мучащият изрод. Църква, духовност и култура са окупирани от най-долната паплач, родена в дебрите на ДС и плямпаща за Бог, че ако имаше Бог другари комунисти и ДС кадри, отдавна да беше затрил тази територия, населена от няколко стотин хиляди мръсни и долни червени, човекоподони дебили.
27
Циганeто от Долни чифлик е затънало до уши в кражби, корупция и трафик на мигрaнти.
28
ЧЕСТИТО НАРОДЕ. ЕЙ ТОЗИ ЩЕ ВИ УПРАВЛЯВА. А ДОКОГА ВИЕ ЩЕ РЕШИТЕ. МИН ПЕНСИЯ НЕ Е 300 А 200. КОЛКО Е РАЗЛИКАТА. И КРАЖБИТЕ ПРИ ТИЯ СА ПРИОРИТЕТ. ЗАЩОТО ВРЕМЕТО ВЪВ ВЛАСТТА ИМ Е КРАТКО. НА СРОЧЕН ТР ДОГОВОР СА. ВАЛЕРКО СЕ ИЗЖИВЯ КАТО ГОСПОД БОГ НО КРАЯ ЩЕ ДОЙДЕ И ТОЙ КАТО СЪБРАТЯТА СИ ОТ. РЕФ БЛОК ЩЕ ОТИДЕ НА ПОЛИТИЧЕСКОТО БУНИЩЕ. ВЕДНЪЖ КАТО ИЗЛЪЖЕШ ВТОРИ ПЪТ НЯМА
29
CE NARODA JIVEE IZKLYUCITELNO BEDNO BLAGODARENIE NA VASHITE DALAVERI NA CIYA CIVEST DA TEJI?
31
Скапаняк такъв- и при Генерал Тонев одитът на Дянков показа че няма конфликт на интереси, нали- затова 2 милиона кешира Дянков, но след това обвиненията бяха за 26 милиона?! Айде да вкараме гербера Дянков сега в панделата понеже е прикрил одита и данните?! Сега е по същия начин, но се официализираха скандални данни и липда на морал?! Поне опашката да си бяхте подвили!? Ами и на бой скачате?! А сте мижътурки лай нени! Без грам морал! Дано скоро го гътнат некой от вас с по 7 куршума в грозните физиономии!
32
Айде Бойко- озвикай и осъди Дянков затова че В доклада си написа че няма конфликт на интереси! А година по късно го изключи ти? Защо не го защити!? Нима не знаеше как и по колко краде! И колко ви даде на вас с Цацата?!
33
Отдавна някой трябваше да го каже на висок глас....Специално тия две медии уволниха добри журналисти и спряха рейтингови предавания защо бяха не бяха манипулеруеми. Останаха само послушковци като Bенелин Петков, Oнанев, Викито....
34
Над 2 хиляди души са участвали в кастинга за политици, който телевизионният водещ Слави Трифонов обяви през септември. "А процесът не е завършил. Той продължава. Защото всеки, който има желание, качества и възможности, би могъл да се включи", пише в писмо но медиите водещият. Желание да станат политици са изявили българи, завършили престижни университети не само в страната, но и Йейл, Харвард и Кеймбридж, хора с успешен бизнес по света и българи от целия обществен, политически, професионален и културен живот, допълва Слави. Трифонов добавя, че се е свързал с българи, постигнали "безусловни успехи" навсякъде по света, които ще провеждат заедно с него събеседванията с кандидат-политиците. Събеседванията ще са по три теми - "Просперитетът на българина и просперитетът на българската нация", "Образованието – най-важната част за възхода на нацията" и "Съдебната система – основен проблем на държавата".
35
за много неща симеонов се оказва прав
36
ОТ 60-ТЕ ГОДИНИ НА МИНАЛИЯ ВЕК КОМУНИСТИТЕ БЯХА ПОСТРОИЛИ И ОБОРУДВАЛИ ЗАВОДИ В ПОЧТИ ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ.....А УСПОРЕДНО С ТОВА БЯХМЕ НАЙ-БЕДНИ,НЕДОХРАНЕНИ И СЪС ЗАПЛАТИ ОТ 40 ДО 106 ЛВ.ПИТАМ БОРИСОВ ,КАКВО СТАВА С ТЕЗИ ЗАВОДИ,КОИТО БЯХА ПОСТРОЕНИ С НАШИ СРЕДСТВА,ДА СЕ ПРОВЕРИ И ПЕЧАЛБИТЕ ИМ ДА СЕ НАСОЧАТ КЪМ БЪЛГАРИЯ.НО ТОВА НЯМА ДА СТАНЕ,ЗАЩОТО ТЕ СА СОБСТВЕНОСТ НА ДЕЦАТА НА ЧЛЕНОВЕТЕ НА ПОЛИБЮРО И ЦК НА БКП СЕГА БСП.А ТОВА Е МНОГО ЛЕСНО ДА СЕ ПРОВЕРИ
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кой е най-одобряваният от вас партиен лидер?
архив

Жена отива в ловен магазин да купи пушка.
- За мъжа ми е - пояснява тя.
- Той каза ли ви какъв калибър иска? - пита продавачът.
- Шегувате ли се? Та мъжът ми изобщо не знае, че се каня да го застрелям!

няма нови новини
Днес: 289
hot
най-четени новини в момента
сега
2648
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Корнелия Нинова яхна цената на хляба, иска 5% ДДС (ОБНОВЕНА)
x
Ето какво зло същество живее в теб според зодията ти
x