Вход
София
Времето в София 2 o C

САМО В ПИК! ВОЙНА НА ОЛИГАРСИТЕ: Синът на Миню Стайков организирал атентат срещу братя Диневи заради фатална красавица

САМО В ПИК! ВОЙНА НА ОЛИГАРСИТЕ: Синът на Миню Стайков организирал атентат срещу братя Диневи заради фатална красавица

на 05.09.2018
233846
21
САМО В ПИК! ВОЙНА НА ОЛИГАРСИТЕ: Синът на Миню Стайков организирал атентат срещу братя Диневи заради фатална красавица
Автор: ПИК
05.09.2018
21
233846

Напрежение и негласна война е бушувала в последната година между две от най-богатите фамилии в страната - тази на арестувания по-рано днес Миню Стайков и братя Диневи. Наследникът на алкохолния бос Стайко стои зад атентат срещу строителните предприемачи, който по чудо се размина без кръвопролития. 

В началото на юни миналата година полиция и жандармерия блокира района около и в яхтеното пристанище на братя Диневи в курорта Св. Влас. Малко след полунощ четири луксозни автомобила нахлуха директно в марината, чупейки бариерата при входа. Нежеланите посетители са опитали да влязат в култовото заведение "Планет", откъдето обаче били изгонени.

Същите хора през деня са били клиенти на друг елитен ресторант на яхтеното пристанище, където заради неподходящо поведение са били помолени да напуснат. Сред задържаните бе именно синът на алкохолния бос Миньо Стайков. Първо през бариерата минал "Мерцедес" от свитата на Стайко Стайков, а веднага след него "Ролс Ройс", без да изчака необходимият интервал от време. Това блокирало бариерата и джипът с гародвете на Стайков останали по-назад. Те се притеснили, че не следват плътно шефа си и не изчакали момчето на бариерата да ги пусне легално. Джипът направо премазал съоръжението и догонил Стайков.

Според една от версиите за агресивното нахлуване на марината, в дъното на ешкъна била фаталната плеймейтка и модел Мария Цветкова. До гангстерската сцена се е стигнало заради глупостта на Мария да се появи на марината, която е собственост на бившия й мъж и баща на сина й - Динко Динев, с настоящия си любовник - Стайко Стайков. Както нашата медия първа съобщи месец преди екшъна на Влас, сиът на алкохолния бос приключи брака си с Александра Арабаджиева и заживя на семейни начала с Цветкова.

Новосформираната двойка пристигнала в Свети Влас. Въпреки, че мястото е фрашкано с десетки ресторанти, Стайков и плеймейтката избрали да похапнат в елитно заведение, намиращо се в комплекса на Динко Динев. Моментът обаче е бил възможно най-неподходящия, тъй като за беда по същото време в него е бил и предприемачът от Свети Влас. 

Не само заради присъствието на плеймейтката, а и заради наглото и шумно поведение на двойката, обстановката се е нажежила и човек от персонала дилекатно помолил Стайков и Цветкова да напуснат ресторанта. Двамата обаче безцеремонно продържили да се хранят, лазейки по нервите на всички. Чак след като служителят на Диневи потворил и потретил, че компания им не е приятна, нежеланите любовници все пак напуснали заведението. 

След което, малко по-късно, избухва същинският екшън. Унизен от бившия мъж на Мария, Стайко Стайков решава да се прави на мъж и с още една кола от антуража му чупят бариерата на входа на марината. 

Сподели:
свързани новини
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого имате доверие?
Общо гласували: 19030
архив

Две баби си говорят на пейката пред блока: - Пък моя внук вчера хванал някакви покемони... - Тюх, да им са не види! Днешните моми срама нямат!

x
ПИК TV ПРЕДСТАВЯ: Мегапроектът на българското правителство - ще караме ли по "Хемус" до Варна 50 години след старта на строителството (ЕКСКЛУЗИВЕН ФИЛМ)
x
САМО В ПИК! ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Близнаците са повлияни от емоцията, лъжи за лесни успехи подвеждат Козирозите
x