Вход
София
Времето в София -2 o C

САМО В ПИК! Волен Сидеров ексклузивно пред медията ни - викал ли е полиция на плажа в Созопол, какво е бъдещето на "Атака" и имало ли е заговор срещу него

САМО В ПИК! Волен Сидеров ексклузивно пред медията ни - викал ли е полиция на плажа в Созопол, какво е бъдещето на "Атака" и имало ли е заговор срещу него

на 18.08.2019
85713
35
САМО В ПИК! Волен Сидеров ексклузивно пред медията ни - викал ли е полиция на плажа в Созопол, какво е бъдещето на "Атака" и имало ли е заговор срещу него
18.08.2019
35
85713

Името на лидера на "Атака" Волен Сидеров беше замесено в грозен скандал. Политикът, който със семейството си през лятото традиционно почива на родното Черноморие, бил извикал полицията, защото други летовници били заели мястото на плажа и уж "откраднали" шезлонга му. 

САМО В ПИК И "РЕТРО": Тайният живот на Волен Сидеров (УНИКАЛНИ СНИМКИ)

САМО В ПИК И "РЕТРО": Тайният живот на Волен Сидеров (УНИКАЛНИ СНИМКИ)

Напрежението покрай конфликтите между „Обединените...

на 10.08.2019

Дали това наистина е така, агенция ПИК потърси Волен Сидеров. С него по този въпрос, както и за бъдещето на "Атака", предстоящите местни избори и отлъчването му от парламентарната група на "Обединени патриоти" разговаря Ивайло Атанасов: 

- Г-н Сидеров, изненадващо или не, се появи информация, че сте имали пререкания на плажа с други летуващи и дори сте извикали полиция? Има ли нещо вярно в това?

- Не знам кой я подава тази информация. Това е абсолютна измислица от-до. Аз съм в Созопол и не съм в луксозен апартамент. Нямам жилище на морето. Наемам обикновено апартамент в комплекс "Грийн лайв" - не съм на "Каваци". На плаж с шезлонги не ходя. Ходя да се гмуркам на едни скали на Райския залив с неопрен, шнорхел, плавници и с харпун - мога да ви изпратя даже и подводни снимки. Това ми е старо хоби. 

Такава случка въобще не е имало. Не съм викал полиция на плажа, особено пък заради шезлонг. Просто не знам откъде и как е подадена тази информация. Някой може да ме е сбъркал, да се е припознал. Такава история въобще няма. Действително сме със съпругата ми Деница и с малкия Волен, но те си ходят на плаж, а аз си ходя на скалите да се гмуркам. Това е. Не съм правил никакви скандали, никакви неща не съм предизвиквал. Някой е подал повдеждаща информация или да се е припознал в друг човек. Може и да проверите в полицията дали е имало обаждане от моя страна.

- А вие лично как мислите - кой може да е подал тази невярна информация? Дали е нарочно това и да се търси целенасочено злепоставяне, скандал?

ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК И "РЕТРО": Волен Сидеров вика полиция на плажа (СНИМКА)

ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК И "РЕТРО": Волен Сидеров вика полиция на плажа (СНИМКА)

Лятната ваканция на Волен Сидеров и семейството му край...

на 17.08.2019

- Може, по мой адрес много неща са давани като измислена или полуизмислена информация през годините. Не е нещо ново, но в момента съм със семейството ми и не ми е приятно да четат такива измислици. Защо да е нарочно...? Не знам, може би някой засегнат мой партньор, не знам... Наскоро публикувах в едно издание един памфлет, мога да кажа ироничен-саркастичен, относно коалиционните ми партньори. Всичко мога да очаквам, но важното е, че истината е друга и такава случка не е имало.

- Г-н Сидеров, не мога да не ви попитам и помоля за коментар около горещия край на политическия сезон преди лятната ваканция на парламента и трусовете, които разтресоха из основи коалицията "Обединени патриоти". Вие, заедно със заместниците ви Десислав Чуколов и Павел Шопов дори бяхте изключен от парламентарната група. Как се стигна до тук, какви бяха причините?

- Предстоят местни избори. Що се отнася до партия "Атака", която на практика беше отлъчена от Симеонов и Каракачанов, аз знаете, бях изключен от парламентарната група, заедно с Десислав Чуколов и Павел Шопов. Всъщност, с тези действия, те предопределиха и поведението си на местните избори. Не могат да се надяват на общо явяване където и да било. На нашите активисти и координатори съм казал "Атака" да действа по свое усмотрение и самостоятелно, без да търси коалиции с НФСБ и ВМРО. Тези две партии очевидно решиха, че трябва да погребат "Атака". Както е казал Марк Твен, известието за моята смърт - политическа имам предвид, се явява малко преждевремнно. Така че какво ще се случи не е ясно, тепърва ще видим.

В никакъв случай "Атака" няма да приеме позиция на примиренчество, на някакво пораженско положение и да каже ние повече няма да се състезаваме в патриотичната ниша, в националистическата ниша, тъй като там има такива велики партии като ВМРО и НФСБ. Те като искат нека да си вярват. Какво ще се случи, ще видим. Аз мисля, че ще продължим да действаме на политическата сцена.

Може би Каракачанов и Симеонов ми направиха услуга с това така наречено изключване, защото тяхното поведение пред избирателите става все по-критикуемо. Нека да не забравяме, че до ден-днешен ме питат какво става с минималните пенсии, защо не са 300 лв.? Нека затова да си мислят, когато говорят по мой адрес и по адрес на "Атака".

Скоро слушах, четох някъде, Джамбазки пак се е изказал, той е един от най-дежурно присъстващите по студиата, че "Атака" се самоизключила. Това е просто груба лъжа! Всичко беше направено като един заговор между Каракачанов и Симеонов така, че да ме изолират, за да останат те в това пространство. Но според мен, Симеонов също ще бъде занулен от амбициозния Каракачанов, а техните наставници, които ги подтикват да правят такива неща, скоро ще употребят и тях. Това е моето виждане, моята прогноза. "Атака" ще си остане на сцената. 

Сподели:
Напиши коментар »
(35)
1
АТАКА-ПОБЕДА !
2
Слънчасал е ! Де му е шапката от Варадеро ? Щом е хукнал да се оправдава рано - рано ( без да казва НЕЩО КОНКРЕТНО) , значи работата е ясна относно поредния му " мъжки подвиг" !
3
Бог да прости патерицата на GЕРБ.
4
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
5
Бoлeнеее, оти лъжeш бe? Било измиcлица от-до... Нaвсякъде, където се появиш вдигаш гюpyнтия до нeбeсата:( Веднaга си признай, кyчe мpъcноБoлeнеее, оти лъжeш бe? Било измиcлица от-до... Нaвсякъде, където се появиш вдигаш гюpyнтия до нeбeсата:( Веднaга си признай, кyчe мpъcно...
6
АТАКА! ПИБЕДА!
7
отговор на коментар
Аз дъpжа нoжица, а ти си сe изплeзил -познай какво следваАз дъpжа нoжица, а ти си сe изплeзил -познай какво следва...?
8
Да иде на Варадеро там гладните Кубинзи ще му изядът джапанките!
9
отговор на коментар
"приятееел" пИбеда ще е, акo ми фaнeш yя и гeймъpстваш с него"приятееел" пИбеда ще е, акo ми фaнeш yя и гeймъpстваш с него :P
10
АТАКА! ПУБЕДА
11
АТАКА! ПАБЕДА
12
а толкос се надявах навремето ще ще неаправи нещо ...
13
АТАКА! ПУБЕДА
15
АТАКА! ПУБЕДАААА
16
Може би бил препознат комплексара ? А за "доказателство" , че не ходел на плаж , а да се гмурка щял да изпрати подводни снимки ?! Старо хоби му било гмуркането..... От Тунджа ли , бе другарьо ?
17
АТАКА-ПОБЕДА !
18
Атака – беда, беда, бедааа... Защо бе, волене, измами избирателите си - бившите избиратели.
19
Lazlivata novina beche razprostranena ot pik. Lichno az ya prochetoh.
20
Волен е пич, ама народът спиииии и не усеща кой го такова.
21
Волене можеш да изпълниш обещанието си за 300 лв най ниска пенсия само ако спечелиш изборите със 101 % но за това се иска много време а и много лимки /куртаци/ имаш в главата и това утежнява обстоятелствата Дано имаш място в следващия парламент да повдигаш настроението на зрителите в шоуто там.И да знаеш прекален светец и Бог и Гундяеву не е драг
22
Този изпилепцан чичка трябва да се вкара в турска баня, да си изпусне сапуна и да го на вървят десетина юнака с накривени кривака!!! Кога ли ще получи някой як тупаник, такъв, че да си поръча чене!
23
Само НФСБ.
24
Вмро пибеда !
25
ПЕСЕНТА НА ВИТОШАРА САМО ОТ СПОРТИСТ В ПЛАНИНАТА ТИ ЩЕ СЕ СПАСИШ, ЗАЩОТО ДОЛУ Е ПОЛИЦИЯ ГОРЕ Е МИЛИЦИЯ И НАВСЯКЪДЕ Е АВИАЦИЯ БЕЗ КОМУНИКАЦИЯ.
26
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
27
СКАНДАЛИ ВИХРЯТ СЕ ВЪВ ПАРЛАМЕНТА И ВСЕКИ СИ РАЗВЯВА ДОКУМЕНТА.
28
саму Волен и Атакаа !
29
Волен е много болен, но е наше момче. Психически нестабилен, националсоциалист, фашист, рубладжия и българофоб.
30
отговор на коментар
може да съм рубладжия, но държа да ми плащате в долари.
31
това интервю да го направите преди да публикувате измислицата за "инцидента "на плажа.
32
Волене,ти предаде и продаде своите избиратели... Нямаш вече симпатизанти.Ти си НУЛА... До тук беше... В Казанлък нямаш нито един подръжник. Нито ЕДИН... Алилуя,Болене!
33
ЖЕГАТА НЕ СЕ ОТРАЗЯВА ДОБРЕ НА ДЪРТИЯ БОЛЕН.ОЩЕ ИМА ВЪОБРАЖЕНИЯ ЧЕ НЯКОЙ ЩЕ ГЛАСУВА ЗА НЕЩАСТНАТА МУ ПАРТИЙКА.ПО-ДОБРЕ ДА МИСЛИ ЗА ПЕНСИЯ.
34
отговор на коментар
Удивителния, чете ли какво казва или така е по-лесно по гербо-комунистически
35
Сидеров хората не са малоумни помнят как ковореше против БСП и Русия а после мина на тяхна страна!!!Ти си бита карта????Можеш да се върнеш на старата работа да кодошиш колегити си! ДС ха ха
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Според вас арестът на Нено Димов е:
Общо гласували: 6163
архив

В чата:
- Ей, хубавице, падаш ли си по мъже дето правят як секс?
- Не!
- Екстра! Аз съм твоя човек...

няма нови новини
Днес: 7
hot
най-четени новини в момента
сега
1523
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ЕКШЪН В ПИК: Евакуираха мол в София заради сигнал за бомба (ВИДЕО)
x
Изневерява ви, но не ви напуска - ето защо
x