Вход
София
Времето в София 7 o C

САМО В ПИК: Волен Сидеров отвърна на удара: Някой си Елен Герджиков не желае подкрепата ми за Фандъкова - от името на Борисов ли говори?! А хората ме искат за кмет, за да се оправя с гей парадите

САМО В ПИК: Волен Сидеров отвърна на удара: Някой си Елен Герджиков не желае подкрепата ми за Фандъкова - от името на Борисов ли говори?! А хората ме искат за кмет, за да се оправя с гей парадите

на 13.09.2019
60229
36
САМО В ПИК: Волен Сидеров отвърна на удара: Някой си Елен Герджиков не желае подкрепата ми за Фандъкова - от името на Борисов ли говори?! А хората ме искат за кмет, за да се оправя с гей парадите
Автор: Симо Русев
13.09.2019
36
60229

Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров коментира пред ПИК кога и защо би се кандидатирал за кмет на София. Защо председателят на Общинския съвет от ГЕРБ Елен Герджиков отхвърля подадената му ръка и дали на балотаж би подкрепил Йорданка Фандъкова обяснява в откровен разговор Сидеров.

Сидеров обяви: "Атака" подкрепя Фандъкова

Сидеров обяви: "Атака" подкрепя Фандъкова

"Атака" ще подкрепя Йорданка Фандъкова, тъй като тя е...

на 12.09.2019

- Господин Сидеров, инициативен комитет от преподаватели и спортисти иска да издигне вашата кандидатура за кмет на София, същевременно вие декларирахте готовност да подкрепяте Йорданка Фандъкова като представител на коалиционното управление, в което участвате. Какво се случва?

- Това за подкрепата на Фандъкова беше предадено прекалено категорично. Аз казах, че ще заявя публично подкрепа, когато видя кои излизат. Защото се очаква ВМРО да извади кандидат.

Но подкрепата ми за Фандъкова, така или иначе, беше обявена. Няма лошо. Въпросът е, че сега има реакция на хора, които казват: „Волен да излезе за кмет, за да се справи с гей парада!“

- Ако правилно ви разбирам, сега вие се вслушвате в гласа на определена група граждани?

- Това е инициатива на граждански комитет. Не става дума да излизам като независим. Въпросът е да изляза и с кандидатура за кмет, а не само с листа.

Инициативен комитет издига Волен Сидеров за кмет на София - искат забрана на гей парада

Инициативен комитет издига Волен Сидеров за кмет на София - искат забрана на гей парада

Имена от спорта и образованието сформират инициативен...

на 13.09.2019

- Вие приемате ли тази номинация и кандидатирате ли се за кмет, какво се случва тогава с идеята ви да подкрепите Фандъкова?

- Вчера в Дряново, където издигахме кмет, казах за местния сайт, че ще съобщя това в бъдеще публично – за подкрепа на Фандъкова, но изчаквам, тъй като научавам, че някои коалиционни партньори на ГЕРБ ще издигнат кандидат.

Знам със сигурност, че ВМРО ще издигнат Джамбазки.

Даже се пошегувах. Викам: „Вечният Джамбазки. Той още само за патриарх не е предлаган.“ Казах, че изчаквам такива номинации, за да заявя подкрепа за Фандъкова. Това веднага го грабнаха и го обявиха като новина, че ще я подкрепям.

В същото време някой си Елен Герджиков, председател на Общинския съвет, беше написал във фейсбук: „Благодаря, няма нужда от вашата подкрепа!“ Е, хубаво, щом се чувстват толкова силни…

Това става в същия ден, в който БСП казва, че ще подкрепя Мая Манолова.

Т.е. за Фандъкова всяка една подкрепа и подкрепичка е ценна, но щом така смята Елен Герджиков, щом там той говори вместо нея и ми обяснява вместо нея, вместо Бойко Борисов, да си го отглеждат този човек.

Аз вече имам предложения и ме подтикват доста хора, инициативен комитет, който казва: „Излез за кмет! Не бъди само с листа, защото ти си човекът, на когото разчитаме да спре гей парадите, които развращават децата. Това трябва да се прекрати, а сегашното ръководство на общината не го прави. И виждаме, че всяка година става все по-зле.

- Очевидно не ви липсва амбиция и влизате в битката за кметския стол в София?

- Ще ги видя тези хора от инициативния комитет, ще се срещна с тях. Тогава ще мога да кажа категорично. Може би в близките ден-два. Трябва да ги чуя тези хора. Те са се събрали спонтанно. Потърсили са нещо като организатор, който да ги координира и ми го предлагат. Аз трябва да се видя с тях. Сега пътувам. В Стралджа съм.

Тук издигаме Атанас Киров, досегашния кмет. И се прибирам в София. Довечера ще съм в БНТ. До ден-два ще съобщя официално.

- Ако се стигне до балотаж и сте в позицията да подкрепяте или да не подкрепяте някого, какво ще е политическото ви поведение?

- Това го казах. По принцип подкрепата ми е за Фандъкова.

Но ако не я искат тази подкрепа, ще помоля да го кажат официално. Няма да им я натрапвам.

Трябва да се пита другарят Елен Герджиков какво има предвид, като казва, че няма нужда.

Ако няма нужда действително, няма да се натрапвам.           

Сподели:
Напиши коментар »
(36)
1
Функцията на кмета е да се оправи само с гей парада ли е?- че Болен се цани за кметче! Кой ще гласува за подобен индивид, питам аз! Че то по добре да си остане тая, която сега е кметица!
2
От трън на глог , че и "скромен" !
3
Ти да видиш,нямали,организатор,обърнали се към него,ГОЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕМ СМЕХ.
4
Волен се оказа единствения честен политик през последните 70 години
5
Кандидатирвай се, че с двете изрусени патки и двамата умни и красиви джендъри тоя град нема да прокопса!
6
ЕЛЕН НЕ Е НЯКОЙ СИ ,А ТИ БОЛЕНЕ СИ НИКОЙ. ТВОЯТА ТАКА НАРЕЧЕНА ПАРТИЯ А ВСЪЩНОСТ КЛИКА ПО ИНТЕРЕСИ И ЗА КРАЖБИ СЕ РАЗПАДНА! И Е НАПЪЛНО ПРАВ КАРАКАЧАНОВ КОГАТО КАЗА СЛЕД ИЗБОРИТЕ ЗА ЕП-” Видя се колко му е сивото вещество. Преби го дори Иванчева от затвора с цялата му партия ,структури и подобни. Кръжока наречен партия АТАКА вече не съществува”. Е НЕ Е ЛИ ПРАВЩЕ....ТРУП СИ БОЛЕНЕ....ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУП
7
Волен е най големия г€й когото познавам... и да не се прави на баща на припознатото дете на Деничка, че накрая всичко ще разкажа
8
Този път напълно съм съгласна с теб. Сидеров вече няма членове,структури,симпатизанти и гласоподаватели. Който стане пудел на вас умира...Факт! Хахахааааа ДА ДА ДААААА
9
Комунистическата гей дружинка от гейАрена,изпълзяха от землянките,за да бранят джендърите
10
Воленчоооооо, този мандат в НС ти е последен. Колкото нагуши, нагуши. Никой никъде не иска такива сАполи като теб, дори и за подлоги. Колко хора излъга, колко плю Вожда, като го призоваваше на двубой, после му засмука меката краставичка и се закроти, защото ти даде да лапкаш парички. Отврати толкова хора и погнусата към теб е огромна!!!
11
12
ТОЗИ ПОПУЛИСТ И КРАДЕЦ Е НАША ПОДЛОГА В МОМЕНТА!!! НО ТОВА НЕ ЗНАЧИ ЧЕ ТРЯБВА ДА ГО ОБИЧАМЕ И УВАЖАВАМЕ САМО ЗАТОВА ЧЕ НИ Е ПОДЛОГА!!! БИ БИЛ ПОДЛОГА С ВСЕКИ КОЙТО В МОМЕНТА Е СИЛЕН НА ДЕНЯ!!! ПИГМЕЯ МНОГО ДОБРЕ ВИЖДА И ОСЪЗНАВА ЧЕ ВЕЧЕ НЯМА ПАРТИЯ И ИЗБИРАТЕЛИ!!! ЗНАЕ ЧЕ НА СЛЕДВАЩИ ИЗБОРИ НЯМА ДА ИМА И 1% .МОЖЕ БИ СЕ Е НАДЯВАЛ КОАЛИЦИЯТА ОП ДА ГО ИЗДИГНЕ ЗА ЕВРОДЕПУТАТ И ЗА СЛЕДВАЩИТЕ 5 ГОДИНИ ДА СИ ОСИГУРИ ОТНОВО ВИСОКИ ДОХОДИ ТА ЧАК ДОКАТО СТАНЕ НА 70 ГОДИНИ. НО КРАСИ КАРАКАЧАНОВ И АЧО ДЖАМБАЗКИ МУ ГО НАБИХА ДО СЛИВИЦИТЕ И ГО ОСТАВИХА ИЗВЪН БОРДА. ЗАТОВА НЕ ЗНАЕ НА КОЙ СВЯТ СЕ НАМИРА. НАБЛИЖАВАТ СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ,ПУДЕЛА ОСЪЗНАВА ЧЕ Е АУТ И ТРЯБВА ДА ЖИВЕЕ САМО С ОТКРАДНАТОТО А ТОЙ ОБИЧА ЛУКСА И ЗНАЕ ЧЕ БРОЕНИ ПАРИ БЪРЗО СВЪРШВАТ КАТО НЕ СИ В ПАРЛАМЕНТА!
13
Кой те иска за кмет бе скудоумник..? Тия от 4ти километър ли, или онези от Карлуково?! Ма уточнявайте ги тия неща бе мааму стара, да не вземе да се объркаме нещо.
14
Къш , бе лузер комплексиран ! Че от Варадеро ли не се Фали , че по бяла хотелска хавлия ли не се снима в Париж , че олелия до Бога за някакъв опърдян шезлонг ли не вдигна и и и....... Не си у ред с главата и реалността , другарьо , скрий се от погледа на хората , а не ми го играй "мъж" !
15
Другарю Русофил , проблема не е в гейпарадите а в Русофилите дето искат да обезличът България!
16
Гади ми се от тоя откачалник и джендър Болен.Да се маха руската к.рва.
17
Воленеее ,Воленеее...по голям измамник и крадец от теб едва ли има...Прав е бившия депутат от Атака и твой личен бодигард Димитър Димов от Сливен който сега те нарича "Ямболския измамник,дегенерат,популист и крадец".Прав е и този на когото бе кум на сватбата и бивш областен председател на Атака за Ямбол Георги Зафиров-Гонзо...Че едва ли в политическата история на България има по голям мерзавци от теб!?! Да,открадна много особенно в този мандат на кабинета Борисов-3,но нали знаеш колко хора ти се заканват сега като изтече мандата на този парламент и че ще те принудят да върнеш откраднатото до стотинка....А имаше време когато хората търсеха своя спасител и на избори за президент си имал над 600 хил.гласа а на последните избори те победи една кандидатка от килията без структури,без кампания и без телевизия...Наистина не искам да съм на твоето място занапред...
18
НИМА НЕ СЕ СПРАВИ СЪС СТЮАРДЕСАТА ОТ "ЛУФТХАНЗА" ПАСАЖЕРИТЕ НА "България Ер",ЦИГАНСКАТА ПАСМИНА , КЛЕК ШОПОВЕТЕ,ТУРСКИТЕ НОВИНИ ПО " БНТ" И ОЩЕ БЕЗБРОЙ ПОДВИЗИ НА НАШИЯ перхидролен вожд! ХОРА , СЛУГИ МУ ТРЯБВАТ НА НАРОДА ,СЛУГИ! АБЕ ,ИЗВИНЕТЕ СЕ ,ИЗВИНЕТЕ СЕ И МУ ДАЙТЕ ВЪЗМОЖНОСТ ДА НИ СЛУГУВА!!!
19
Волен,казах ти че нямат нужда от теб,искаш дати го повторят ли,не заслужаваш.kc
20
През останалото време трябва да се работи, все пак. А Болен какво умее?
21
Боли ма у,я, че Антон Путеф има рожден ден.
22
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
23
Боли ма у,я, че Антон Путеф има рожден ден.
24
Защо сайта пик пази сайта Факти.бг , който рекламира сайта Адам и Ева всяка вечер ?
25
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
26
ти волене ти лисицо си най големия гей
27
ти волене ти лисицо си най големия гей
28
Волене, повтори "успеха" от Евроизбори 2019г.
29
Ей албинос,айде най-накрая кажи от кои си?!Стига постъпки присъщи на ,,лек мъж,, , да не кажа друга дума!
30
Това че Сидеров подкрепя Фъндъкова или някой от другите кандидати показва че той винаги е служил на мафията.
31
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
32
Здравейте ПИКлювци но от Санк Петербург,това което го написах за Болен се отнася И ЗА ВАС...тъй като и Вас не Ви искат във селото и Вие търсите на попа къщата да и го потвърждавам попикахте се като видяхте нарисуваните цигани от Северозападнала България и ''отложихте'' за НЕОПРЕДЕЛЕНО ВРЕМЕ това със което се хвалихте цяла седмица и няма никога да се осъществи защото от вас нищо не става даже и не знаете как да ПРОМИЕТЕ мозъка на такива ИДИОТИ като мен които все още Ви четат и се мъчат да направят КАЛАБАЛЪК във издишащата задна гума на сайта Ви.......????
33
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
34
Нищо нецензурно нямаше в коментар 34 Ясно колко сте медия
35
Волене,олекна като перо от стар гълъб,което го носи вятъра.Понеже си далеч от хорското мислене,ще ти припомня притчата:"Не прави непоискано добро"!За да се докараш на Борисов,ти хукна да величаеш даскалицата Йорданка,пренебрегвайки Манолова,която дори и да не го афишира е русофил.Тук си за изхвърляне от всички финансови облаги ,които идват от Страната на Съветите.
36
Най-много да стане жертва на любовта по време на невинен гей-парад в София. Много е обичлив. А от всичко най-вече обича рублите. Руски рубли.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кого ще подкрепите за кмет на София?
Общо гласували: 12123
архив

- Докторе, ще живея ли дълго? - Пушите ли? - Не! - Пиете ли? - Не! - По жени ходите ли? - Не! - Тогава защо ви е притрябвало да живеете дълго?

 

няма нови новини
Днес: 37
hot
най-четени новини в момента
сега
2739
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ПЪРВО В ПИК TV: Борисов удари рамо на Албания и Северна Македония: Ще бъде историческа грешка ако не влязат в ЕС (ОБНОВЕНА)
x
След недоспиване налитаме на по-вредна храна
x