Вход
София
Времето в София -3 o C

САМО В ПИК! В БСП ври и кипи - партията се тресе, социалисти на нож с Корнелия Нинова

САМО В ПИК! В БСП ври и кипи - партията се тресе, социалисти на нож с Корнелия Нинова

на 13.01.2020
158511
42
САМО В ПИК! В БСП ври и кипи - партията се тресе, социалисти на нож с Корнелия Нинова
Автор: ПИК
13.01.2020
42
158511

Истинско земетресение в червените редици! Социалисти скочиха на нож на оскандалената си лидерка Корнелия Нинова, научи ексклузивно ПИК.

Антоний Гълъбов посече Корнелия Нинова: Вотът на недоверие е политически пиар на БСП

Антоний Гълъбов посече Корнелия Нинова: Вотът на недоверие е политически пиар на БСП

Предстои ни година без редовни избори. Натрупаха се много...

на 03.01.2020

Червените са разочаровани от председателката си заради предстоящия обречен вот на недоверие, който БСП ще внесе в парламента. Причината - кризата в Перник, която остави някогашната гордост на комунистическото строителство без капка вода. 

"Този вот е нескопосан. Пределно ясно е, че няма да мине. Този инструмент, който наистина би могъл да свали правителството, не се използва рационално и разумно от Нинова. Прави ни за смях, навсякъде ни сочат с пръст. Яхна протестите в Перник, хората ни се смеят", оплакват се на партийните събрания на низовите структури в страната. 

Червените членове се събират по места и обсъждат разпалено бъдещето на партията, пред която предстои избор на нов председател чрез пряко вътрешно гласуване, които ще се проведе между 15 март и 25 април т.г..

"Потресени сме от нахалното й поведение. Решенията тя ги взима еднолично, без да се допитва до никого. Така е и с този вот, за който сега се е хванала и ни проглушава ушите от сутрин до вечер. Който другар изкаже гласно мнение, което не съвпада с нейното, моментално бива разжалван", разкриват мащабите на Ниновата диктатура социалистите от провинцията. 

Именно към провинцията е насочено вниманието на Корнелия Нинова, която трескаво сменя и подменя партийните ръководства по места. Опозицията пък се опитва да започне освобождаването на партията от хватката на ездачката от Крушовица именно от недоволните структури в страната.

"Положението е като на война. Нинова драпа със зъби и нокти да бъде избрана за втори мандат и прави всичко възможно това да се случи", доверяват още изпадналите в безизходица социалисти. 

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(42)
1
изяжте се червени уроди, години наред ядете от спестяванията,живота и работата на хората сега няма власт за вас и се изяжте взаимно веднъж завинаги да се освободим от червеното комунистическо робство
2
За разлика от г-жа Нинова, която никога не е била член на БКП, др. Бойко Бирисов още си е член на БКП, защото нито си е връщал партийната книжка за член на БКП, нито е бил изключван от БКП. Вярата в комунизма на др. Бойко Борисов е толкова голяма, че той, за да остане член на БКП, напуска МВР при деполитизацията през 1992 г. Освен това др. Борисов заявява, че се е учил лично от др. Тодор Живков, от който не крие възхищението си („Една стотна от това, което е построил той за България и което е направено за тези години да направим, да достигнем икономическия ръст на тогавашната държава, би било огромен успех за всяко едно правителство“ – др. Бойко Борисов в отговор на въпрос на журналиста Карбовски за сравненията между него и др. Тодор Живков.). Даже, току-що назначен за главен секретар на МВР, др. Бойко Борисов присъства на откриването на паметника на др. Тодор Живков в Правец през 2001 г., рамо до рамо с: др. Георги Първанов, тогава лидер на БСП и кандидат-президент, др. Евгения Живкова - внучка и осиновена дъщеря на Живков, др. Младен Червеняков - депутат от БСП. Можем смело да заявим, че най-добрия ученик, следовник и продължител на делото на др. Тодор Живков и на светлите комунистичеки идеали е др. Бойко Борисов, а г-жа Корнелия Нинова няма нищо общо със социализма, защото участва активно в костовистката престъпна разбойничестко-мениджърска приватизация и все още не е върнала на народа всичко, което е заграбила от него.
3
а клепоухият простак-мучи...
4
Няма ли да измислиш нещо ново ,бе червеногушко с розови бузки?!
5
ПРЕЗ 90 - ТЕ ГОДИНИ ....КОПАЕХА И КРИЕХА ТРЪБИ ....И ТАКА НЕ ПЛАЩАТ ВОДА И РАЗХОДВАТ КОЛИЧЕСТВА В МИЛИОНИ КУБИЦИ В СЕЛАТА В ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ...ВСИЧКИ ШЕФОВЕ НА В и К СА ТАКИВА МОШЕННИЦИ И КОРУМПИРАНИ ДРУГАРИ , ЧЕ ДОРИ ИМА ПО СЕЛАТА ТРЪБИ , ЗА КОИТО НЕ СА ОПИСАНИ В СХЕМАТА НА ДРУЖЕСТВАТА “ ВОДА И КАНАЛИ “....КАРАТ СКЪПИ КОЛИ И ИМАТ ПО ДВЕ ТРИ КЪЩИ С НЕЗАКОННИ ВОДИ И ТРЪБИ ПО СЕЛАТА ...ЕЙ ТВА Е ..! БКП - БСП ..! уу й...за КУУУРНЕЛА ..!
6
Искаме си пък грозната коза Нинова. Така докато тя е начело на БСП Борисов винаги ще печели
7
Ето пълния списък на депутатите в 44-ото Народно събрание, избрани от 14 Многомандатен избирателен район Перник: ПП ГЕРБ 1 Красимир Любомиров Велчев 2 Александър Петров Александров БСП за БЪЛГАРИЯ 1 Станислав Иванов Владимиров- сега кмет на гр. Перник 2 Любомир Бойков Бонев Познавате ли ги? Колко пъти са сезирали за проблема с водата? Колко парламентарни контрола на МС са направили тези господа??? Какви са резултатите+++
8
ТАМ СА ОТ ПАНТИ ВЕКА ДРУГАРИТЕ НАЧАЛНИЦИ НА ВОДА И КАНАЛИ ...И ДОРИ ЗАБЛУДИХА ПРОКУРОР КЪНЕВ , КОЙТО АРЕСТУВА МИНИСТЪР НЕНО ДИМОВ ....ТОЧНО ЗА ПЕРНИК ИМАЛО КРАН , КОЙТО БИЛ ТУРЕН ВЕЧЕ КАТО СЕ РАЗБРАЛО ЧЕ НАСТАВА ВОДНА КРИЗА ...И КРАНА Е ЗА ПЪРЛАМА ...ТЕ И ЗА ТОВА РАЗНИ БИЗНЯСМЯНИ ОТ ЗАВОДА В ПЕРНИК ОБИКАЛЯХА СТУДИАТА И КАЗВАХА че “ не се краде вода ...“
9
„През 2009 г., когато Борисов заидва на власт, социалистите бяха напълнили гащите от страх. Георги Гергов дори стана руски гражданин, подплашен от заканите на Борисов. Другарите и не подозираха, че при Борисов ще си живеят толкова добре, колкото и при Станишев. В някои отношения и по-добре. Потомственият комунист Станишев не пожела да брои 43,2 млн. лв. за Дупката на Гергов във Варна, но антикомунистът Борисов му ги наброи.“ - 10.11.2019 г. - https://offnews.bg/nashite-avtori/za-30-godini-postignahme-bojko-borisov-chestit-10-noemvri-715174.html ++ „В Симеоново тогава имаше седем или девет щатни партийни секретари. Събраха ни в салона и ни казаха - другари, до днес бяхме комунисти, а от утре сме деполитизирани. ... Тогава им заявих, че понеже това е голяма глупост, няма да се деполитизирам. И напуснах (МВР).“ – в-к. „Стандарт“, 21.03.2006 г., (http://old.segabg.com/article.php?id=261561) ++ Прав е г-н Борисов да напусне МВР, за да остане член на БКП, защото народът е казал: „Веднъж комунист – цял живот комунист.“, а народният представител Александър Сталийски е заявил от високата трибуна на 36-то НС: „Бивш негър, бивша –урва и бивш комунист - няма !”
10
А президентът Първанов- ГОЦЕ кога???
11
За кой ли път казвам " Последен валс! Збогом, Корнелке! Дотук беше- ПОСЛЕДНО зБОГОМ !!!"
12
За кой ли път казвам " Последен валс! Збогом, Корнелке! Дотук беше- ПОСЛЕДНО зБОГОМ !!!"
13
изобщо не ни интересува какво става с БСП искам да знам защо в 21 век в българия няма вода сега научаваме че и в Омуртаг били на воден режим от години защо почетният председател на дпс д-р ахмед доган е допуснал това
14
тази партия десетилетия дърпа стрната надолу. изби хиляди хора. колкото не са избивани никога. няма ли да се закрие най-накрая. то бива бива простотия. стига толкова. скриите се. махнете се.
15
В престъпната, корумпирана и просташка шайка на банкянската мутра от СИК "ври и кипи"! НаПИКали и насрали са се от страх и ужас, понеже се оказа, че Нено Димов е арестуван не толкова заради трагедията в Перник, а заради онези 30 000 вагона с канцерогенен боклук, а между тях и тонове наркотици, които НДРагента е внасяла директно на фирми, силно приближени до банкянската мутра! В герберастката шайка "ври и кипи"!" Герберасте № 14, само за 10 години българоубийците на банкянската мутра пратиха на оня свят повече българи, отколкото всички жертви на Априлското въстание и на комунистическия режим, взети заедно! Много ти здраве от Нено Димов!
16
Този пасквил от баба Ива ли е написан? Тя е майсторка на злобни и компрментиращи съчинения. Тясната и специалност е Корнелия Нинова. Образец за продажна журналисика, липса на елементарна хигиена. Като падне Бойко , чий г@з ще обслужва?
17
Споко.Каката ще прецака всички и ще получи втори мандат.За власт и пари е готова на всичко.
18
Сакън бе ,сакън ! Хич да не закачате Курнела !!! Тя си върши екстра работата - още малко и ще дръпне шалтера на червената бабичка ,така че - не и пречете !!!
19
питеците на Бойку много ги е страх от кака Корни
20
ПЛЕБСА ГЛЕДА , А КРАДЦИТЕ И ВЛАСТИМАЩИТЕ СЕ САМОИЗЯЖДАТ .ВСИЧКИ СА В Л...НА ДО УШИТЕ .НЯМА ЧЕРВЕНИ , НЯМА СИНИ , НЯМА ПАТРИОТИ , НЯМА........ ВСИЧКИ ПАРТИИИ СА СЪЗДАДЕНИ ЗА ДА СМУЧАТ КРЪВТА И ПАРИТЕ НА ПЛАБСА , НО ТОЙ СИ Е ЗАСЛУЖИЛ СЪДБАТА ...ЗАЩОТО МЪЛЧИ
21
Истината е, че в страната ври и кипи, а не в БСП. Питеците са на чакмак - сукак. Водата е на привършване в 8 области. Перник - до никъде. Имаме гости от САЩ. Единият от тях ще променя конституцията без да ни пита, защото така е обещал Тиквопитека на Тръмп. Същият гостинин ще спре строителството на "Турски поток" през България. Другата гостенка ще бъде бъде главен прокурор на главния прокурор. Абсолютен бардак. И в този бардак населенипето малее, мизерия, студ, умиране.... Това което написах всички го виждаме, чуване и усещгаме. Няма полза питека Heдялко или някоя овча пyткa около него да ни баламосва с подобни повърни, че в БСП вряло и кипяло. Написах горното от телефона си в килия № 14 на Трето РПУ. Министър Нено съм.
22
Винаги съм се чудила, коя курабия е по гнусна и вредна, Импексовата ли или Гнома, защото и двете крадливи болшевишки курабии не само миришат но и вонят на мърша и комунизъм, докарали много страдание на народа ни...
23
КУРнелия е пунта мара!!!
24
Дон Поебло/Бойко Борисов/ е набарал Пунта Корнелия и я обладал анално! И от Позитано се чува - Бойко извади го да пръдна!
25
Абе червените, боклуци сте си и това си е,а искате държавата да оправяте.....малеее ужассс
26
Завря миризливата шунда на Курнито
27
А бе, няма ли кой да нагласи тази Корни та да миряса накрая
28
че др Нинова ще направи с бсп това което учителят и И Костов направи с сдс!!!?
29
ЩЕ МИ МЪЧНО ЗА КАКА КУРАБИЯ, ЩЕ СТАНА ДЕБИЛ - ВЕРЕН ВОЙНИК НА ПАРТИЯТА МОЖЕ И ЗА ПРЕЗИДЕНТ ДА МЕ ИЗДИГНАТ, ДОВОЛНО СЪМ ТЪП!
30
отговор на коментар
Прав си. Гербаджиите вярно ги е страх за Корнелка, че докато тя е на власт в БСП все ще губи избори. Недей боже да изберат свестен човек на чело на БСП тогава ще ни е мъчно да бием всеки път.
31
С номенклатурни номера, Нинова се превърна в несменяем диктатор!Обгради се с послушковци,изгони всички,които я подкрепиха за вожд на БСП,Радев е наясно,че единствено и само червения електорат го харесва безусловно!Нормалните хора или му се подиграват, или го презират,но за него няма да гласуват втори път!Притеснен е от преждевременна уволнявка по чл.103(2) за което са необходими поне 30 гласа на БСП,Йотова чака и чука,това е причина да желае овладяване на БСП!Мераци и претенции вселенски, манталитет махленски!
32
Бсп е нереформирана болшевишка структура Без подобие в ЕС. Кадрите и са Русофили ,с остаряло мислене и виждания.При това, страшно некадърни и корумпирани. Избирателите и олигарси, престъпници неудачници, и пенсионери .Предимно от селата и малките градове.Закривай!!!
33
Ездачката от Крушевица лелката Корнелка трябва да си ходи на село, където да си меси на спокойствие питите и баниците, а в това няма нищо срамно. С лелката или без лелката, със или без комунистическата ГОВОРИЛНЯ Мая Манолова БСП си отива, защото времената са други. Отдавна няма почва отново да се развие руският комунизъм към който се стремят другарите от БСП.
34
Ако комунистите успеят да свалят Нинова от командния пост , тя знае , че веднага ще трябва да върне откраднатите милиони от партийната каса , т.е. от джобовете на редовите комунисти. А и не само тези милиони , тя ще отиде в следствието да отговаря за едни други стотици милиони , крадени мноооого години от нея !!! Кога ще я привика Гешев ???? Време е !!!
35
ВЕЧЕ НЕ ,, ЯХА" КОНЯ В КРЕВАТА ! ЗАТОВА КАКА ЯХНА - ВОДАТА !
36
КОЕ "бсп"? ТОВА дето нарече себе си "герб" ли? ТОВА дето ПОДМЕНИ листата за Евровота ли? Или ДРУГОТО? КОЕ "другари-господа"? Все ОЩЕ ли НЕ Сте РАЗБРАЛИ,че НАРОДА ни ПОУМНЯ?! ТАЗИ с "комунистите","БЕСЕПАРИТЕ", иВАН кОСТОВ,вече НЕ ВЪРВИ!? НУЖНО е НЕЩО НОВО,НЕЩО РАБОТЕЩО!!! НЕЩО РАЗЛИЧНО от "работещи" "КАЛИНКИ"!!! НАРОДЕ????
37
отговор на коментар
С този повтарящ се текст, се изчерпа окончателно умственият ти багаж. Ако имаше поне малко, трябваше да си осъзнал, че той беше гл.секретар при 3-ната коалиция. Дали е паметника на този, който 3 пъти фалира д-вата или е за друг, той няма право на избор, когато основа ПП ГЕРБ, тръгна сам напред, с договори в дългосрочен план, неизгодни за Б-Я, празна хазна и заложена "бомба" с увеличения. Благодарение на ББ, Б-Я я има на картата. Спомнете си вица: "...от самолета: Къде се намира Б-Я? Еее, там в тъмното..." Някой от вас, дебили, попита ли защо е празна хазната? НЕ! Някой помисли ли по какъв труден път поема и за кого? НЕ! Дори нямахте смелостта да се опълчите на соц.комунистите, които ви ограбиха спестяванията и пенсионният фонд, които доведоха д-вата до фалит, разграбиха и приватизираха чрез РМД, а пенсиите ви бяха 6-8$. Някой от вас, поинтересува ли се, защо Правешкият циганин изтъргува златният резерв на б. СССР? Отново тишина! Поинтересувахте ли се, колко външни заеми ни завеща Живков, как се изплащат и на какви високи лихви, останахте глухи и слепи, които не си защитихте ПФ и спестяванията си, с какви очи имате право да изисквате? В която и да е нормална д-ва, народът би хвърлял камъни по тях, докато не върнат заграбеното в хазната, А ВИЕ ПАРАЗИТИ СТЕ НЕДОСТОЙНИ. Р. ГЕЧЕВ (виновен за банковият фалит) и най-корумпираните приватизатори К. ИМПЕКСОВА, В. ЛЕЧЕВА (М. ВЕЛЕВ), прострелян по времето на СТАНИШЕВ. Поинтересувахте ли се, как при Станишев и 3-ната коалиция изнесоха 55-60 млрд.евро, а ГОЦЕ, К. ДОБРЕВ, ОЛИГАРСИТЕ ИМ, доносниците от б. ДС, съсипали хиляди живота, които станаха милионери с нашите пари. Чрез подставени фирми имат отношение към заводи, язовири и ВиК дружества. Не се сетих, че Курни ще ви пусне мед и масло така, както ви даде от Техноимпекс, Техноимпортекспорт, БТК, Булгартабак, Летище София (Град Заеви). И ББ ви бил виновен. ЗАЩО ЛИ, защото не раздавал мозък на увредените от соца дебили. Когато Господ е раздавал, с право е установил, че не си заслужава да го изразходва за дебили, които и без това не знаят защо да го ползват. За мен е учудващо, соц.комунистите идиоти ли са се родили или са ходили на допълнителни курсове? Дълбоко уважавам възрастните, но се възмущавам от непрекъснатите им искания за увеличения, без да се поинтересуват за собствените си спестявания и ПФ. Колко тръби подменила от БКП/БСП? Нито една! Колко пъти имахте увеличения от тях, прочетете и се ограмотете. Преди да се искат каквито и да са увеличения, помислете от къде идват пенсиите ви и заплатите. Имате в/ху какво да разсъждавате. Истината е, че БКП/БСП е вредна за Б-Я. Хазната е пълна, а те не могат да грабят. С тях, Б-Я ще бъде върната 10-15 г.назад. Бих се радвала, този народ да се осъзнае, за да продължи надграждането и развитието на Б-Я.
38
Тези хубавци и в опозиция не могат да се разберат помежду си, а представяте ли си, ако докопат властта, какво взаимно прегризване на гърла ще падне в борба за кокала? Че сега бат Бойко понатрупа и месце около кокалите и тия са озверели от глад да крадат. Та БСП били алтернатива ли?
39
Във тази партия БСП е пълно с престъпници и крадци! Да.
40
отговор на коментар
៊៉៉៉ ៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉ ៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉ ៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉ ៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៌៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៉៌៌ ៎៎៌៎៎៌៎៎៎៌៎៎៌៎៌
41
Гешев,прибери тази меркантилна жена и да се свършва с нейните кражби и блянове! Аман от такива като нея!
42
Партията се тресе а курни си мечтае магарето което язди зверската да и го натресе
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Според вас арестът на Нено Димов е:
Общо гласували: 5787
архив

Питат радио Ереван: - Кои са повече от китайците? - Мераклиите! - А по малко от албанците? - Късметлиите!

няма нови новини
Днес: 264
hot
най-четени новини в момента
сега
2834
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV: Валери Симеонов с разкрития за екшъна в хазарта - проектът за промени в закона мина на финансова комисия (ОБНОВЕНА)
x
Тези три зодии преживяват чудеса всеки ден
x