САМО В ПИК: Гена Трайкова в любовна депресия - бившата шефка в Би Ти Ви още не може да прежали Венелин

Акценти

САМО В ПИК: Гена Трайкова в любовна депресия - бившата шефка в Би Ти Ви още не може да прежали Венелин

48058
на 26.01.2021
САМО В ПИК: Гена Трайкова в любовна депресия - бившата шефка в Би Ти Ви още не може да прежали Венелин
Автор:   ПИК

Нечовешки карък преследва доскорошната шефка в Би Ти Ви Гена Трайкова в последно време. Само допреди дни тя заемаше една от най-високите позиции в медията, която й гарантираше огромна заплата. Пачките обаче не са достатъчни човек да си купи щастие и най-вече любов.

препоръчано

Повече от година Гена изживявала тежък период. Една от най-големите лични драми на Трайкова била, че няма никакъв късмет в личен план. Синеоката блондинка, която вече прехвърли четиридисетте, все не можела да случи на спътник в живота, след няколко провалени връзки зад гърба си.

Най-известният й партньор, с когото допреди месец деляха едно и също работно място, бе Венелин Петков. Любовта им пламна, докато бяха екранна двойка и всяка вечер четяха новините по Би Ти В, а раздялата дойде, след като ги повишиха в шефове.

Градската легенда разказва още, че в миналото си Гена Трайкова е имала връзка и с музиканта Лъчо от група "Хиподил". А за новинарите в телевизията не е тайна аферата й с по-младия колега Иван Георгиев, за когото се твърди, че благодарение на горещата си връзка със своята шефка се е издигнал от обикновен репортер в водещ на централната новинарска емисия.

В последната година и кусур обаче Гена си нямала житейски спътник, твърдят зорки телевизионери. "Когато имаха игра с Лъчо, сме ги засичали заедно около телевизията. Но допреди да напусна Би Ти Ви дълго време не се е мяркала с някой мъж", коментират бивши колеги на Трайкова.

Същинската драма за Гена започнала миналата година, когато научила, че голямата й любов Венелин очаква дете от колежката им Николета Маданска. Според запознати, въпреки че видимо не го демонстрирала, Трайкова все още не можела да прежали Венелин. А фактът, че той ще става баща, силно разстроил журналистката, която също от години мечтаела да стане майка.

Бедите за блондинката продължиха и тази година. Метлата на новото ръководство на Би Ти Ви я помете, макар и месец след уволнението на любимия й Венелин. 

Сподели:
Бомба x
Ето кое е най-доброто летище в Европа Ето кое е най-доброто летище в Европа
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! ГЕРБ с извънредно изявление: Радев брутално излъга, че Сенатът на САЩ осъжда България (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! ГЕРБ с извънредно изявление: Радев брутално излъга, че Сенатът на САЩ осъжда България (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 242
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това